Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quaz
Ret kuriøst valg, det er da ikke helt urealistisk at han skulle få en karriere på det belgiske landshold, måske ikke som fast mand. Han har alderen med sig og kan sagtens komme til at spille i en stor liga på et senere tidspunkt.
København
Skrevet af Svoger
Det binder ham ganske vist ikke, når der er tale om venskabskampe, men han kan pænt bare forstå, at han ikke skal stille op for et obskurt afrikansk land, med lange rejseture til følge.

Altså, medmindre han alligevel sælges nu. Så må han gøre som han vil.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Han er for evigt bag Lukaku og Benteke, og så er der ham den tredje. Han er nok maksimalt 4 valg i en nation fyldt med midtbanespillere, der nok kun kommer til at spille med en angriber.
Det er et realistisk valg synes jeg.
Skrevet af Matias
Det er lige på vippen for ham, for han kan sagtens få landskampe for Belgien. Hverken Romelu Lukaku eller Christian Benteke har taget nogen med storm i Marc Wilmots´ system, og selvom de spiller i større klubber, er man ikke bange for at eksperimentere med andre typer. Jelle Vossen f.eks., som ganske vist er en glimrende afslutter, men som jeg ikke mener er markant bedre end Igor Vetokele. Vores belgier har en energi i sit spil, som enhver træner kan bruge - også en given belgisk landstræner, som måske kan have en anelse svært ved at få samlet brikkerne blandt spillere som alle udråbes til at være stjerner.
Skrevet af DanishBhoy
Han gør vel også sig selv lidt mindre attraktiv for andre klubber da han ville skulle afsted til Africa Cup of Nations hvert andet år i Januar

Is it cold in his shadow?
Skrevet af repos , moderator
Nu er Angola vel ikke selvskrevne deltagere til ANC, så det behøver næppe skræmme evt. købere væk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DanishBhoy
repos

Angola har været med de sidste 4 gange - så tæt på selvskrevne er de vel for tiden
Is it cold in his shadow?
Skrevet af dentønde
Har altid været FCK´er, men kommer fra Slagelse, så fint, at FCV blev oppe (trods elendig underholdningsværdi). FCK burde investere i Michael Lumb. Han har haft et enormt højt bundniveau gennem denne sæson, og virker som om, at de 48 forskellige klubber han spillede for i udlandet har styrket hans mentalitet og arbejdsmoral. Helenius ville også være en fin signing imo. Ham og Cornelius har "floppet" i PL, meeeeen ingen af dem fik reelt chancen for, at vise deres værd (måske endnu mindre Helenius, som faktisk leverede de få gange han fik en 10-20 minutter (1 mål i FA-cuppen og skulle have haft det måske tydeligste straffe der ikke blev dømt i PL-sæsonen (forsvarsspilleren hev hans shorts ned, men dommeren var tydeligt beruset))). Jeg finder i øvrigt vores sæson som helt perfekt i forhold til Cornelius. Jeg er ikke den store fan og mener ikke han var de 27 mio. vi gav for ham værd, men han er et fysisk monster i suppen og har vist en god arbejdsmoral her i foråret hvor han også har fået scoret en smule. Tror på en kanon 2014-2015 sæson for ham og så skyder vi ham afsted til 100 mio. efter CL 2015 (efterår).

Jeg ville hellere have haft Rønnow end SA. Wiland har haft en skod-sæson, men så hellere en ung målmand hvor de deler sæsonen sådan nogenlunde lige, end fætter SA som imo har toppet.

En billig Zanka hjem, det er en no-brainer (med tryk på billig!).

En billig Kvist hjem, det er en no-brainer (med tryk på billig!!!!).

Jeg anbefalede for år tilbage, at vi skulle købe Schmeichel og Andreas Laudrup. Førstnævnte er tydeligvis et absolut no-go nu, men sidstnævnte kan vel erhverves relativt billigt. Han har stadig et stort potentiale, er stadig ung, så ja tak.
Skrevet af Cabra
Tror på en kanon 2014-2015 sæson for ham og så skyder vi ham afsted til 100 mio. efter CL 2015 (efterår).

Yes yes.
Skrevet af Sarl
"Michael Lumb
Helenius
Rønnow
Zanka
Kvist
Andreas Laudrup."

Det var da noget af en omgang hit and miss.

Lumb kunne måske være glimrende og har været fremragende for FCV.
Helenius er ikke dårlig, selvom jeg ikke ved hvordan et makkerpar med ham og Corner ville fungere.
Rønnow har på ingen måde FCK niveau og imponerede i øvrigt ikke for Esbjerg inden hans skade.
Zanka virker oplagt. Jeg er spændt på hvad hans niveau er hvis han vender hjem.
Kvist ville være fantastisk, men jeg tror ikke han er realistisk endnu.
Andreas Laudrup? Han har da hverken niveauet, fysikken eller mentaliteten til FCK i mine øjne. Han er skadet hele tiden og kan ikke engang spille sig på holdet i Farum.
Skrevet af Viola 4 Ever
@Dentønde

Selvfølgelig har både Cornelius og Helenius fået chancen. "Chancen" gives hver eneste dag på træningsbanen og leverer man ikke der, så får dem der gør det bedre der også minutterne på banen.

Faktum er at hverken Helenius eller Cornelius var, eller er, gode nok til at gøre sig gældende i Premier League. De kan begge, måske, blive det en dag, for de er trods alt ikke ældre end at de sagtens kan bygge på endnu, men Premier League er ikke en liga hvor man lige kan få 5-10 kampe for at snuse lidt til tingene.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Raoul Duke
Jeg forstår ikke, at der skulle være spekulationer om at Kvist skulle komme til FCK nu. Han har ikke slået igennem i Stuttgart eller Fulham, javel, men han er rasende ambitiøs og målrettet. Desuden hæver han en vild løn. Med mindre han laver en Grønkjær og får galoperende hjemve, så spiller Kvist ikke i DK foreløbigt. Jeg er med på, at han ville være det fede pis at kunne præsentere her til sommer, men mon ikke han har ambitioner om at tage et par år mere i udlandet, inden han laver en Lars Jacobsen?
Skrevet af Svoger
Var der ikke også i går en artikel, om at Kvist håber på et nyt udlandsophold?
Hvis Kvist skal hentes hjem, skal det være de sidste dage i transfervinduet, fordi han ikke har kunne finde bedre, og at han partout vil spille fast, uanset lønnedgang.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af NPK
Jeg tror også vi kan skyde en hvid pil efter Kvist. Det virker ikke som om han er klar til at vende hjem endnu.

Efter at NEC er rykket ned, er vi sat i forbindelse med Lasse Nielsen. Om han kan løfte forsvaret tvivler jeg på, men han vil formentlig være en fin bredde spiller. Men hvad med Søren Rieks? Kan han komme i betragtning? Jeg husker ham som en sublim spiller i Esbjerg tiden, men jeg har ingen anelse om hvordan han har udviklet sig i Holland.
Skrevet af Bløde babser
Søren Reiks, nej tak.
Vi behøver vel ikke ok spillere til breden i den rolle, vi skal have difference makers. Da Jørgensen var ude blev han erstattet af en sublim spiller, ikke en difference maker og vores offensiv var stendød.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Imperator
Hvad med Alexander Scholz?
http://www.bold.dk/nyt/L…eraktivitet

3 år yngre end Zanka og med kampe i benene..
Skrevet af Saint
Scholtz vil være super signing efter min mening, han er ung og talentfuld, samtidig med han virker meget proffesionel omkring sin fodbold.
(...)
Skrevet af Plankeværket
Jeg tror han er tabt for os, han ligner en der er klar til noget større. Men hvis han vil så ja tak, udelukkende ud fra, hvad man kan læse på bold.dk. Jeg kender ham slet ikke.
Skrevet af Saint
Han siger jo at han ikke er udelukkende overfor større belgiske klubber, så længe udviklingsmulighederne og spilletiden er der, det burde FCK økonomisk og udviklingsmæssigt kunne matche.
(...)
Skrevet af Svoger
Jeg er nu ikke helt så overbevist om, at vi kan lege med på de belgiske topklubbers økonomiske niveau.

Vores nye venstreback, der åbenbart ikke har spillet voldsomt mange kampe endnu, kommer åbenbart til at koste 1,5 million euro.
Og ja, jeg antager at han bliver købt, med den flirten der sker disse dage.

Når nu jeg aldrig har set ham spille, er det selvfølgelig lidt modigt at tale om en høj pris. Jeg spekulerer dog over, hvor meget "overpris" vi kommer til at betale dette vindue. Sælgende klubber må formodes at vide, at vi har en del spillere der skal hentes, samt at vi fik skruet op for budgettet tidligere på året.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0