Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kan ikke navnet(deraf ikke hans nuværende klub)

Men Tjekkiets højreback er fandme dygtig og med tanke på jeres succes med tjekkiske spillere og især Posh, så kunne det måske være en mulighed.
moderator
@ Cabra

Kig to sider tilbage i tråden. Det er han nævnt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Beklager, det havde jeg ikke set.

Slovan Liberec er i hvert fald en klub, hvor man kan lege med.

Det er som du nævner bare ikke, hvad jeres største behov er pt. Men han har satme spillet en vild slutrunde indtil videre.
moderator
Ja, og han kan også slå et indlæg modsat vores nuværende højre back.

Vi er dog næppe i en position, hvor vi kan tiltrække spillere af den kaliber.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hvis Greg van der Wiel bliver solgt, vil Gebre Selassie være et typisk transfertarget for Ajax. Og så kan vi (i denne sammenhæng "vi") ligeså godt glemme det.
Van der Wiel har dog ikke overbevist hidtil, så mon ikke Ajax får lov til at beholde ham ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Måske. Men én gang talent, tilsyneladende altid interessant for større klubber. Gebre Selassie kan i øvrigt sagtens, allerede nu, være på vej til en af de helt store ligaer (og altså desværre ikke hverken den hollandske eller den danske).
moderator
Van der Wiel er vel røget i Urby Emanuelson-gryden, så stort talent er lig med fantastisk spiller. Van der Wiel vil vel knapt længere være et mærkbart savn hos Ajax.

Emanuelson endte vel også sine Ajax-dage, som mere eller mindre overflødig i startopstillingen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Selassie var allerede nævnt som en spiller man skulle holde øje med inden slutrunden, han er helt sikkert solgt efter slutrunden. Vi har dog Lars Jacobsen, så Selassie ville slet ikke, forståeligt nok, være i overvejelserne hos CV.
København
For hver dag der går bliver jeg mere og mere nervøs for at det bliver Johan Lange der får den trænerpost... Rygterne om forskellige trænere er døet lidt ud igen, på trods af at det er meldt ud at en ny træner er på plads inden ca. 1/7... Hvor ville det være uambitiøst med Lange...
annonce