Snak

Mere indhold efter annoncen
Så bliver det jo lidt spændende om han har krævet at kunne vælge sin egen hjælpetræner.
Fandeme glad for det ikke blev noget så håbløst som et sats på marcus allbäck eller ligegyldige Peter Sørensen. Erfaring tæller 100% i sådan et job her og han kommer jo fra en klub, med mange af de samme præmisser som FCK. Bedste stykke arbejde CV har gjort i over et år. Tak.
Vi får se hvor godt det i virkeligheden er, men det viser da at FCK stadig tør tænke lidt større tanker ved at satse int og natjonalt.
Ja umiddelbart kan det i hvert fald ikke tolkes anderledes, end at være en ambitiøs signing, at hente den belgiske mestertræner. Det er utvivlsomt et positivt signal at sende. Jeg kender ikke noget til ham, ud over han har været nævnt i forbindelse med nogle (mindre) hollandske klubber (læs; ikke Ajax, PSV og Feyenoord) for et par sæsoner siden. Hvad der er grunden til, at han som mestertræner ikke har fået forlænget sin kontrakt, er ikke godt at vide - eget ønske om luftforandring, for så at have et dansk og et mellemøstligt tilbud på hånden, virker ikke plausibelt, men det behøver jo ikke at betyde noget. Roy Hodgson var heller ikke lige populær, de steder han havde været, og han gjorde en stor forskel for FCK. Det bliver under alle omstændigheder spændende at se, hvad han vil og hvad han kan. Og det bliver, som repos nævner, forhåbentlig også spændende at se, hvad han kan tilføre som følge af netværk. Ligeledes bliver det spændende at se, hvad han, Ariel Jacobs, mener at truppen skal tilføres, og fra hvilken hylde (også økonomisk), CV vil og kan hente fra.
Han følte sig ikke værdsat: http://ekstrabladet.dk/s…1780318.ece

moderator
Jakob Poulsen kunne været et bud på en kommende FCK spiller har jeg hørt. Har han overhovedet været i form i flere år?
Dette er en signatur.
Ironisk nok er han en stjerne i klubbens direktionslokaler, og da Jacobs annoncerede sin afgang på et pressemøde i maj måned, var klubdirektøren Roger Vanden Stock flere gange ved at bryde ud i gråd, skriver deredactie.be


Vanden Stock må være den belgiske Don Ø
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
moderator
Jakob Poulsen kunne været et bud på en kommende FCK spiller har jeg hørt. Har han overhovedet været i form i flere år?

Han gjorde det fint til EM, og har da været blandt de tre bedste midtbanespillere i Suppen i den afsluttede sæson.

Han er i hvert fald langt bedre end vores nuværende alternativer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Tårerne bliver beskrevet som krokodilletårer, i det link jeg postede for et par siden siden. Don Øs var (og er) altid 100% ægte!
Sir_C, ja. Han har været den måske bedste danske midtbanespiller i suppen i år.
annonce