Snak

Mere indhold efter annoncen
Har han afsløret det andre steder end det link jeg smed, hører jeg gerne om det.
Wiki siger han er angriber/fløj - er han i så tilfælde højre- eller venstrefløj?
Venstre mangler vi jo, men på højre har vi vel lige såvel brug for en der kan holde Bolanos "skarp" via noget konkurrence.


Hov, og hvad fanden var nu det med at Canal 9 laver en ny, og smider Suppe-bold derpå? Er det bare sådan det er endt, for med vores ration af "2. valg", ender jeg jo nærmest med at være tvunget til at kaste den ekstra hund efter YouSee for deres fuldpakke...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Nå, N´Doye har åbenbart skrevet under for Greuther Fürth.

Officielt lige her: http://www.greuther-fuer…latt-1.html
Ja, og Santin er blevet præsenteret i Bayern Munchen.
Forza Napoli Sempre!
Issa n´doye
(...)
No shit Sherlock
Haha, det var en skam, der var et billede af en målmand på siden. Ellers ville jeg nok have læst teksten.
fck-medløber.
Wiki siger han er angriber/fløj - er han i så tilfælde højre- eller venstrefløj?
Venstre mangler vi jo, men på højre har vi vel lige såvel brug for en der kan holde Bolanos "skarp" via noget konkurrence.


Han er venstrefløj spiller. En udemærket spiller og han har helt sikkert talent men hans mangel på kampe det sidste års tid er aldrig et særlig godt tegn. Virker mere som en spiller AaB ville prøve at få fat i. Nå men noget mere bredde skader jo ikke.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Han er et rigtigt stort talent. Jeg har en kammerat, der dækkede superligaen og 1. Div for kanalsport, da NJ spillede i AB, og han sagde, at NJ dominerede alt og alle og var uden for rækkevidde for suppe-klubber, hvorfor han også endt i Leverkusen. Han startede også godt, men stod i 2. Række, da en af holdets største profiler spillede samme plads og kom tilbage efter en skade.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Umiddelbart mener jeg også at hans niveau burde være et pænt niveau over hvad man ellers har rendende, og hvad der ellers kunne være til rådighed. Leverkusen har fomodentlig også forlangt en for stor pris, grundet hans talent, hvorfor man er endt med den lejeaftale man er.
Når man får tilbudt en så god spiller i forhold til hvad man normalt forventer, mener jeg det er det helt rigtige at slå til. Specielt fordi man ikke skal slynge 20 mio over disken.
Næste skridt er naturligvis at træneren finder ud af hvordan man så får mest mulig gavn af spilleren. Umiddelbart ser jeg ham som en der passer langt bedst til en 4-3-3. Det fjollede koncept med aldrig at afvige fra 4-4-2 må også snart vågne op og indse at det er 2012. En stram defensiv organisation kan sagtens udføres i en 4-3-3.
Holder vi fast i 4-4-2 tror jeg ikke NJ vil slå igennem.
123
annonce