Snak

Mere indhold efter annoncen
Grineren...
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Det er jo fuldstændigt sindssygt det her. Nicolai Jørgensen og Cornelius har jo været fantastiske
Haha, åndssvag kamp. Helt sort. Det eneste der skulle til var at Claudemir skulle forlade banen. FCM stadig danmarksmester i manglende kynisme.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Imponerende hvad NJ har udrettet i den korte tid han har været på banen, og er sgu også imponeret af Cornelius, spændende spiller.
Der var et par nye spillere, der ville noget andet. Hvor er det dog herligt. Men det ændrer ikke på min vurdering af truppen. Der skal helt, helt andre boller på suppen, og der skal spillere der kan og vil til.
Ja, FCN smider ikke en 2-0 på den her måde. Men det kommer til at betyde meget hvis NJ kan gøre venstrekanten farlig og hvis Cornelius/Santin kan få os til at glemme N´Doye. Midtbanen er stadig lort, forsvaret ikke imponerende.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Håber CV har ringet til Leverkussen under kampen og bedt om deres kontonummer, så han kan overføre de 5 mio.
Sådan som NJ kæmper for det idag skulle man jo tro at han var fra klubbens egne rækker. Han er vel bare glad for at spille fodbold igen.

Cornelius har sgu også gjort det godt.


Haha hvor er det fedt at se NJ og Cornelius lege kongen af hjørneflaget.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Det er ret så tydeligt at truppen mest af alt passer på en 4-5-1, når man bruger santin, ellers skal man have en angriber der fylder væsentlig mere ved siden af ham, for ellers fylder for lidt på banen i opspillet, Sly kunne være en mulighed.

Men med Vingaard som anfører og to så gode kanter peger alt i mod, at man skal hente en defensiv midt og så hive vingaard ind centralt, eventuelt sammen med en Claudemir, med en defensiv midt bag ved, til at rydde op. Den mest oplagte spiller må umiddelbart være Kara fra Trømsø, hvis det er muligt at hente ham stadig.

Men dagens to succes oplevelser er NJ og Andreas Cornelius der begge leveret en fantastisk indsats og prøver på nogen store kvaliteter.
(...)
Legestue.. hehe
annonce