Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tjekkede den, men kom i tvivl.

Tak. Dog.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Jeg stod i øvrigt ved siden af Niels Frederiksen hele første halvleg, gud ved om han var der som fodboldentusiast eller havde kig på en af vores perifære spillere (eller en Brønshøjer).
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Andre har altså også bemærket det, at Lars Jacobsens evig og altid er klar med et kækt smil, lidt lir og i øvrigt er totalt umærket af, hvordan han og det hold han spiller for, præsterer for den klub, han bliver betalt (mere end godt) for at repræsentere: "Han er som regel en venlig og omgængelig mand, den gode Lars Jacobsen. Selv når det kræver vilje at tvinge smilebåndene opad. Før afrejsen til EM var det således svært at mærke på den bundrutinerede højreback, at mesterskab og en sjældent sikker billet til CL-gruppespillet netop var gået FCK’ernes næser forbi for i stedet at havne i Farum"

- Ekstra Bladet beskriver det som en positiv ting, hvilket det naturligvis ikke er. Men så længe medier og andre omgivelser synes det er edderherligt, når spillerne blot viser interesse i dem, bliver de selvfølgelig ikke pisket offentligt for så lad og uengageret indstilling.
http://ekstrabladet.dk/s…1807910.ece

Og så var det i øvrigt ikke under Roland Nilsson at det stod værst til, om end det var slemt med slemt på, men under CV i foråret 2012. Det synes journalisten "tilfældigt" at misforstå.
moderator
Før afrejsen til EM var det således svært at mærke på den bundrutinerede højreback, at mesterskab og en sjældent sikker billet til CL-gruppespillet netop var gået FCK’ernes næser forbi for i stedet at havne i Farum"

Præcis. Det er ufatteligt, det kan vendes til noget positivt. LJ virker totalt ligeglad med resultater, bare den får noget lir.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Henri Bienvenu rygtes forresten nu til Eskisehirspor på leje. Skiftet skulle iflg rygterne ske i dag, så vi finder hurtigt ud af om det holde vand.
Matias det undtr vel ikke nogen at han er venner med Peter g så.
96 kg og 198 cm
Så godt kender jeg ingen af dem, Farfan, men baseret på det umiddelbare indtryk, tror jeg godt jeg ved, hvor du vil hen.
I min verden er det nu ikke nødvendigvis skidt, at have nogle positive hoveder omkring sig. Det er dog skidt, når det af disse personer, forventes de agerer lederskikkelse.

Jeg er selv en "glasset er halvtomt" type, hvorfor jeg da mange gange har irriteret mig over den slags jubelidioter, men ret beset, er det vel vigtigt med nogen der kan holde moralen lidt højere, end kun at have en flok mavesure pessimister.
Igen, det dur dog ikke, når det af denne person forventes han skal kunne agere leder, og give de andre et (verbalt) los i røven, når det er nødvendigt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Så har du misforstået i hvert fald min holdning til det. For det er jo ikke det, at jeg mener alle spillere skal være rene stenfjæs. Tværtimod. Jeg vil endog meget gerne have, at de viser glæde. Og "positive hoveder" kan også sagtens være ledere. Jeg kritiserer udelukkende det, at Lars Jacobsen er totalt umærket af, om det hold han spiller på, falder til jorden om ørerne på ham. Det er slet, slet ikke det, spillet og dets omgivelser handler om for ham. Han skal bare have lidt skæg, ballade og lidt lir, så er han klar med en kæk bemærkning og et kækt smil. Og den slags synes jeg er alt andet end positivt. Det er påtaget gadedrenge-frækt med et friskt glimt i øjet og altid med en det-sagde-hun-også-i-går-joke klar i ærmet. Og det er ganske ulideligt.

Vi har haft masser af spillere, som er/var glade i låget, men ingen, der på den måde virker helt og aldeles ligeglade både med egne og holdets præsteren, såvel på som udenfor banen. Det sagt er Lars Jacobsen så også alt det, jeg har aller mest afsky for. Den der indholdsløse, Carste Werge´ske, overdrevet platte omklædningsrumsjargon, totalt blottet for bare snerten af substans og i konstant søgen efter smådrillerier med laveste fællesnævner, med makkeren eller holdkammeraterne, som var det, det der er selve livets drivkraft. Endeløs, fordummende adfærd... af en eller anden årsag, er det Amalie fra Paradise man griner af og ikke Lars Jacobsen fra FCK, om end de er fra nøjagtigt samme dumhedsskuffe. Jeg vil gerne garantere, at han går en stor tv-fremtid i møde.
Problemet er vel også, at han som ældste danske spiller i truppen, af medierne ses som en "fornuftig" kulturbærer at hive fat i.
Således er han ikke bare det vittige indspark i ny og næ, men pt. også den erfarne fornuftige spiller, som må tale for resten af holdet.
Var der et par andre, der kunne være de lidt sure skraldemænd, ville jeg ikke nødvendigvis se ham som en så skidt tilføjelse. Alt i alt, er han jo en ganske habil højreback, målt i forhold til ligaen (og hvor vi ellers mangler forstærkninger), han må bare ikke være lederen på holdet, dertil passer den attitude ikke.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce