Snak

Mere indhold efter annoncen
Meget. Det ligner også at Stadsgaard er ved at karate-choppe Vingaard. Men det er naturligvis noget casuals´ne kan forstå.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
moderator
Hvis vi kan få 35 mio. kr for Bolanos, så skal han selvfølgelig sparkes afsted, men kun hvis vi kan få en passende afløser. Rudys kvaliteter kender jeg intet til, så om han kan bære opgaven aner jeg ikke.

I den forbindelse skulle vi selvfølgelig bare have signet MKD for det latterlige beløb, Celta skulle give. Nu sender vi jo åbenbart et par reserver til BIF, så den tjeneste kunne de godt have gjort på Vestegnen.

Alternativt, hvilket jeg bestemt ikke håber, så vurderes truppen til at være fint dækket ind på de yderste midtbanepositioner, hvor både NJ, Vingaard, Oviedo og Delaney kan bruges (dvs. det kan Delaney ikke, men det bliver han åbenbart alligevel).

Vingaard har jeg ikke meget fidus til. Han virker meget tungere end tidligere, og bidrager ikke med andet end upræcise dødbolde, når han er på banen.
Derfor skal vi selvfølgelig have en en-til-en afløser for Bolanos, hvis han smutter. Et skifte til The Championship slår mig dog ikke som det mest logiske karrierevalg for Bolanos, for jeg kan stort set ikke tænke mig en liga, hvor han passer dårligere ind.

Endelig skal vi have skåret det overflødige fedt væk hurtigst muligt. Ud med Bergvold, Absa og Søren Frederiksen. Toutouh skal have noget spilletid, så forhåbenligt kan man leje ham ud til en klub i 1. division e.l.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hvad kostede Bolanos `?
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
moderator
Ca. 7 mio. kr.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
1 mio. euro. Angiveligt.
Skræmmende man kan få 2,5x Bolanos for samme pris som PPD kostede.
FCK og United siden \'92.
Kratos@

Hvornår har 18 millioner egentlig været det oficielle tal? Det har kun været gætterier på prisen. Jeg vil rigtig gerne se hvis du har et link?
Forza Napoli Sempre!
Det med at "få fedtet skåret fra" har jo ikke nogen spillemæssig betydning, idèt det jo kun er marginalspillere. Men det vil selvfølgelig give noget luft i budgettet, hvis man kan få afsat de pågældende spillere.

Bergvold
Absalonsen
Larsson
Søren Frederiksen
Grindheim

Og for de penge kan vi hente en midtbanegeneral.
Forza Napoli Sempre!
@TR1986

Granted, jeg har faktisk intet link til at prisen er den rigtige, men synes altid at 18 mill stod i samtlige nyheder jeg har læst.

Så om det rent faktisk er opstået ud af den blå luft og så blevet cirkelrefereret eller om det stammer et sted fra ved jeg ikke.

Men hvis vi nu antager at prisen er der omkring så er det en sjov betragtning.
FCK og United siden \'92.
moderator
Det med at "få fedtet skåret fra" har jo ikke nogen spillemæssig betydning, idèt det jo kun er marginalspillere.

@ TR

Nej, men det er ikke holdbart for træneren at have en så stor trup at arbejde med, ligesom det ikke er holdbart for de spillere, der ikke er i nærheden af spilletid.
Det går udover kvaliteten i træningen, når der løber fem-seks mand rundt, der enten de selv eller ledelsen ønskede var et andet sted. Så hellere fylde op med unge spillere, der kan suge til sig.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce