Snak

Mere indhold efter annoncen
Forstår ikke Jacobs indskiftning og manglende indskiftninger idag.
Dårligste 2. halvleg af en midterforsvarer siden... siden Okores landskamp.
moderator
Well. 2-2 er vel til at leve med i Odense, men det er frustrerende, at vi er så uskarpe defensivt. Offensivt får heller ikke nok ud af de mange gode situationer, så alligevel står jeg tilbage med en følelse af to tabte points. Defensiven skal fandme snart stabiliseres, og det er altså uden Sölvi Ottesen, der dybt elendig for tiden.

Han kostede mod Randers, han kostede i dag, og hans spil bærer i den grad præg af stor usikkerhed og manglede fornemmelse for, hvad der foregår omkring ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Nåh Stinson, hvem præsenteres i morgen? Eller rettere, hvem præsenteres IKKE i morgen?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg synes det var fint nok at Thomas Delaney kom ind i stedet for Cesar Santin. Det gav god mening at give Nicolai Jørgensen mulighed for, fortsat at stå for meget af vores offensiv, uden at dette skulle gøres på bekostning af vores defensiv (han lavede jo ikke noget). At der så ikke kom flere (ind-/udskiftninger), kan godt undre.

Sølvi Ottesen fik spillet sig af holdet i dag. Han spillede også rigtig skidt mod Randers, selvom han i sidste ende scorede sejrsmålet. Men vi skal have en pålidelig defensiv, og han er slet og ret ikke hurtig nok på hverken fødder eller i tanke.
2-2 er absolut til at leve med, især taget vores 120 minutter i Onsdags i betragtning.

Men Sølvi må med den seneste tids præstationer have gjort sig til fjerdevalg i centerforsvaret.

Det ser desværre ud til at vi har et hul på højrekanten, når Bolanas har en dag som i dag. Vingaard er vel ikke et fantastisk alternativ. Veto kan vel dække pladsen, men ham vil jeg hellere se centralt.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Veto kan vel dække pladsen, men ham vil jeg hellere se centralt.


Jeg vil bare se ham, inden jeg begynder at tale om hvor han gør mest nytte.

Men ellers enig i din kritik af Bolanos. Han spiller alt for ofte for sig selv. Udover at sparke på mål kan han jo næsten alt, tænk hvis Ariel kan får ham til at gøre det i holdets tjeneste på et tidspunkt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Der mangler noget konkurence til Bolanos generelt. Syntes tit han falder ud af kampene og så har vi intet fra den side.
Ham Rudy kunne vel være en mulighed så vi har 2 til alle pladser.
Normalt er det publikum der er hjemmeholdets 12 mand. Idag var Sølvi.
Men ellers enig i din kritik af Bolanos. Han spiller alt for ofte for sig selv. Udover at sparke på mål kan han jo næsten alt, tænk hvis Ariel kan får ham til at gøre det i holdets tjeneste på et tidspunkt.


Selvom Bolaños slutprodukt har en tendens til at være uhyggeligt dårligt, så synes jeg han gør meget rigtigt i holdets tjeneste alligevel. Givet, vi mister bolden nogle gange på nogle dumheder fra ham, og det kunne man selvfølgelig også arbejde på, men den plads som Bolaños skaber til sine medspillere, og bare hans blotte tilstedeværelse gør, at resten af holdet får langt bedre arbejdsbetingelser.

Man kan godt, uden i øvrigt at sammenligne dem, kigge over mod Gervinho i Arsenal. Imponerende dårligt slutprodukt, men alligevel en god spiller at have på kanten, simpelthen fordi der konstant skal doubles op på ham med to mand.

Frit fra hukommelsen kan man kigge på Lille-kampen hjemme ved målet - Jakobsen skubber frem, Bolaños skaber pladsen med et godt løb og bolden ender på Santins frie hoved og går i mål. Et glimrende eksempel på, hvordan Bolaños bidrager.

Tror Jacobs er vældig tilfreds med hvad han ser fra Bolaños og højresiden generelt, der har givet os mange mål på det seneste.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Transfervinduets sidste dag, og kun halvvarme gløder fra rygterne om Rudy og Juelsgård.

Nå, der kommer vel lidt liv i det i løbet af dagen.
annonce