Snak

Mere indhold efter annoncen
Hov, matias, man må ikke kritisere Ariel!

Måske er der tale om lidt spin over nogle realiteter der fortæller at vores forsvarsmateriale er so-so og vores angrebsmateriale er fremragende, og kun noget der kan udjævnes med fremtidige transfers.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Det kan jeg ikke forestille mig, selvom alle og enhver kan se, at særligt vores midterforsvarere ser lidt "tynde" ud. Kritikken er jo i øvrigt et udfald af, at jeg rigtig godt kan lide Ariel Jacobs, og rigtig godt kan lide den udvikling, han har stået for - derfor håber jeg også, at han garderer sig mod de udfordringer, en given "nedtur" vil byde på. Det er som sagt bare en fornemmelse, men jeg tror ikke han som person har det aller største overskud, skulle resultater og spil gå ham og holdet imod i en længere periode. Og det ville være rigtig, rigtig ærgerligt - netop fordi man kan se, hvad han kan gøre med holdet når vinden er med ham.
Tilfældigheder vil jeg ikke kalde det, jeg er generelt ikke en tilhænger af for meget snak om marginaler og tilfældigheder i fodbold.

Personlige forsvarskiks som dem man har set er vel primært manglende kampform, selvtillid, manglende intern forståelse, mangel på fokus og self slet og ret mangel på evner.

Hvoraf nogle af dem kan tilskrives rotation og skader, nogle af dem bare er vilkår og andre igen kan være resultat af at man læner sig tilbage i kamp og sjasker bolden rundt i kæderne fordi man er foran 5-0 og ikke mener der er nogen fare på fære.
Jeg kunne godt have tendens til at se Jacobs utilfredshed lige så meget henvendt mod det ufokuserede moment af spillet, som var så stort et problem sidste sæson - Ståle opfattede jeg også som en herre, der formåede at give udtryk for sin utilfredshed med netop det.

Jeg tror i bund og grund ikke vi er voldsomt uenige, jeg er helt enig i at den vigtigste del af FCK´s koncept er en stærk defensiv (det er også i perioder hvor der har været det, at offensiven har fungeret bedst) og at indianerbold ikke er vejen frem. Jeg er også ret spændt på at se hvordan Jacobs håndterer de sværere perioder af hans trænertid - men jeg er fortsat ret optimistisk. Der må være en masse god info fra hans tid i Anderlecht, hvor han ikke vandt mesterskaber hvert år, men det kræver nok i et eller andet omfang at man kan Belgisk.

I det hele taget synes jeg der er nogle lidt sjove problemstillinger omkring det midterforsvar der. For meger rotation i den kæde er ikke optimalt.
Er det Ragnar og Stadsgaard (lavede faktisk en vild fremadrettet stikning sidste kamp) der skal spille og hvad med Michael Jakobsen, er han den nye Peter Larsson?
Der var vel ikke ret mange der havde forudsagt den konstellation, for et par måneder siden.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Det er i hvert fald overraskende at Ragnar stort set aldrig bliver hvilet, han var fjerdevalg på papiret men har stille og roligt spillet sig til en startplads. Det er lidt tyndt at vi med 3 tidligere Superligaprofiler, to af dem forhenværende udlandsproffer i Spanien, og en stærk Ragnar, ikke kan stykke en solid duo sammen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Kris Stadsgaard har aldrig været en superligaprofil. Han har, om nogen, gjort sig "til" i udlandet. Jeg synes Ragnar Sigurdsson er vokset med opgaven. Præcis som Lars Jacobsen er det, som har har taget et stort skridt i den rigtige retning. Men derfor magler der stadig noget ro og noget styring. Jeg tror egentlig mest på, at den kommer bedst til udtryk med Ragnar Sigurdsson som den ene, og Michael Jakobsen som den anden i midterforsvaret. Altså, skal spillerne hentes fra den trup, vi har i dag. Sølvi Ottesen bidrager fint i offensiven, men virker ikke til at have redskaberne til at stabilisere defensiven. Kris Stadsgaard synes jeg er svær at vurdere. Han er ikke anførermateriale, og kan virke en anelse forsigtig og "ude af kampen", omvendt spiller han fra tid til anden rigtig godt, er foudseende, hurtigt på bolden osv.
Hvis Ragnar fortsat spiller sig op til en stærkt spillende halvdel af center forsvaret, så er der da kommet én god ting ud af bekendtskabet med hr. Nilsson :-)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Ganske fint resultat på vej i Aalborg !
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Den havde jeg ikke lige set komme, men herligt resultat.

Edit: glem Fergietime. Nu er der dømt Kent-time i Aalborg.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Esbjerg har også været bedre end deres pointhøst hidtil, med 3 i dag lander de på noget mere rimeligt. Sur røv for Brøndby at Esbjerg ikke virker så opsatte på at lave en HB Køge alligevel.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Fucker mit drømmehold op.
annonce