Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Det er jo vanvittigt at betegne TK og Claudemir som overflødige.

Vi fører med 12 points, og så kræves hele den centrale midtbane skudt afsted.

Det er utopi, og for Ariel Jacobs handler det selvfølgelig også om kontinuitet. Derfor skal vi bevare den nuværende stamme, og forsøge at bygge videre på den.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
"Det er jo vanvittigt at betegne TK og Claudemir som overflødige."

Overflødige er et stærkt ord, men der er en pointe i, at de er de svageste på holdet, men alligevel for indgroede / dyre i drift til at de lige kan erstattes.
Kontinuitet er vigtigt, men der er intet der tyder på at TK eller Claudemir kan få midtbanemotoren i gear. De er lige præcist ikke for middelmådige, og det bliver et problem for os, hvis der ikke bliver taget et svært valg med en af dem på et tidspunkt.
moderator
Men, det er jo ikke gangbart at skippe den centrale midtbane afsted på én gang. Claudemir og TK har i Suppen fungeret fint derinde, og det har været tilstrækkeligt til at føre Suppen ganske klart.

Jeg er da enig i, at de ikke rykker helt tilstrækkeligt internationalt, og derfor skal der på sigt også forstærkes her.

Håbet er vel, at Delaney kan udvikle sig på samme måde som William Kvist, og så har vi den naturlige afløser i truppen.

Der er jo ingenting, der haster i dette transfervindue medmindre man går med urealistiske tanker om endnu en 1/8-finale i CL.

Jeg har fuld forståelse for, at man har trukket håndbremsen i dette transfervindue, for efteråret har været godkendt. Ariel Jacobs får en lang pause til for alvor at få implenteret sine ideer, og man må også kræve en vis tålmodighed.

Det skriger til himlen, at de samme som brokker sig over de sidste sæsoners kiksede transfervindue, nu panikagtigt skriger op om forstærkninger, på trods af, at vi faktisk er snublende nær at indfri målet om mesterskab og CL.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Og det ved repos naturligvis godt. Det ændrer bare ikke på pointen, at man ikke udskifter hele den centrale midtbane over en eftermiddag(/et transfervindue). (Edit: Og her var repos selv lige en anelse hurtigere).

Der er andre spillere, hvis udskiftning klart må prioriteres højere, Mos, PPD, Grindheim. Kan vi være så heldige, at fx Daniel Jensen (eller en anden spiller til sommer) kan komme ind og sende en af de to på bænken, især i de større kampe, er det jo fint nok. TK og Claudemir er trods alt ikke helt håbløse i suppe-sammenhæng.

Hvor lang tid har de egentlig tilbage på kontrakt?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Hvis præmissen er, at man ikke må skifte den startende midtbane på en gang, så er det da bare at komme af med den ene nu. Ellers hænger vi jo på den ene i 1½ år endnu. Det er ikke optimalt, god nok til suppen eller ej.
Selvfølgelig, hvis vi ikke vil mere end at vinde mesterskabet de fleste år, og så ellers acceptere europæisk spanking, så er det en glimrende strategi.

Derudover er det helt absurd at argumentere for, at CV´s ringe indkøb af Mos og PPD skulle diskvalificere behovet for en ny central midtbane. Der er ingen logisk sammenhæng, medmindre man ikke mener CV er i stand til at købe spillere i vintervinduet. Og det er vel ikke det nogen mener?

Udskiftning af PPD, Mos og Grind er jo foretaget. Vi har 4 kantspillere, 4 angribere og 4 centrale midtbanespillere uden dem. Det er salget af dem der er vigtigt nu.
Det mest optimale vil vel være at hente en til midtbanespiller i det her vindue, og så få skippet to af vores centrale midbanespillere afsted (TK, Grindheim) Og så hente en central midtbanespiller til sommer og få sendt Claudemir afsted til sommer. Og hvis Daniel Jensen præsterer ordentligt, så kan vi forlænge med ham i et par sæsoner.
Forza Napoli Sempre!
moderator
så er det da bare at komme af med den ene nu.

Hvis præmissen er, at Daniel Jensen skal spille, så bliver TK eller Claude jo bænket.
Jeg er dog tilhænger af, at vi har fire centrale kandidater til de to pladser, og Grindheim må derfor betragtes som fortid.

Derudover er det helt absurd at argumentere for, at CV´s ringe indkøb af Mos og PPD skulle diskvalificere behovet for en ny central midtbane.

Men, vi har jo hentet en midtbanespiller.
I øvrigt læser du dårligt, hvis du mener, det er den kobling jeg sigter til. Det er de panikagtige opråb om, at der ikke sker noget, jeg sigter til.

Selvfølgelig, hvis vi ikke vil mere end at vinde mesterskabet de fleste år, og så ellers acceptere europæisk spanking, så er det en glimrende strategi.


Jamen, hvad er realistisk i europæisk målestok? Vi blev jo ikke ligefrem spanket i år, selv om vi hurtigt kan blive enige om, at det heller ikke var godkendt.

Jeg efterlyser blot tålmodighed, og så længe mesterskabet bliver kørt hjem, så skal der være plads til langsigtet udvikling.

Ståles CL-kampagne i efteråret 2010 var jo også et stykke tid undervejs, og i perioder op til så det langt langt mere håbløst ud, end det har gjort i dette efterår.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
"Overflødige" er rigtignok en noget stærk betegnelse for TK og Claude - pointen med den liste var ikke at de allesammen skal sælges før vi kan købe nogen. Men den meget efterlyste midtbanegeneral, f.eks, ham ser vi ikke noget til sålænge vi har 5 centrale midtbanespillere i førsteholdstruppen - nogen skal ud før andre kan komme ind, og det skal nok være mere end 1.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
moderator
Men den meget efterlyste midtbanegeneral, f.eks, ham ser vi ikke

Daniel Jensen er vel tiltænkt den rolle i kraft sin erfaring.
Delaney har kvaliteterne til at kunne udfylde rollen på sigt, så hvis Daniel Jensen kan holde sig skadesfri halvandet års tid, så står Delaney forhåbentlig klar til at tage over.

Jeg ser ingen grund til at hente Albæk etc., når vi har Delaney. De er nogenlunde på samme niveau.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Grindheims transferdetaljer kan jeg ikke huske


Grindheim købte vi vist for lidt over en halv million euro. Fraregnet løn har det ikke ramt os nær så hårdt som f.eks. PPD, hvis der er ellers er hold i de tal der har været fremme om hvad vi gav for ham.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce