Snak

Mere indhold efter annoncen
For det første: Nej, det kunne jeg ikke have skrevet om Cesar Santin, eftersom han har helt andre styrker og svagheder. For det andet: Nej, Igor Vetokele ligger ikke på samme niveau som Cesar Santin. Brasseren har en endog rigtig god taktisk forståelse, og er derfor - på trods af de manglende mål og de mange brændte chancer - en vigtig brik i vores offensiv og vores (gen)pres. For det tredje: Lad nu være med at overtage fjolsets rolle her i tråden. Som du nok kan se, skriver, jeg, at Igor Vetokele heller ikke er svaret på en god makker til Andreas Cornelius. Det betyder selvfølgelig, at Cesar Santin, trods hans kvaliteter, (heller) ikke helt har det niveau, man kunne ønske sig.

Slutteligt et forslag: Hvis det fra de yngre brugere ønskes at gøres til et spørgsmål om at være pro-Cesar Santin eller pro-Igor Vetokele (som også var fjolsets ærinde (og forståelse af debatten)), da skal man ikke høre et ondt ord fra mig, hvis man opretter en tråd til formålet. For os andre, der beskæftiger os med FCK (herunder også holdets angribere), kan snakken fint fortsættes uden diverse udfald pr. automatik mod den af dem, man har besluttet sig for ikke at kunne lide.
moderator
Er lige blevet færdig med at se kampen. Fin sejr, og fysisk var vi bedre. Så kun de sidste fem min. af 1. halvleg samt hele 2. halvleg.

Angående angriberdebatten, så er jeg helt på linje med Matias. Der skal selvfølgelig hentes en angriber til at spille ved siden af Cornelius, for Vetokele er ikke svaret.
Hvorvidt han kan udvikle sig yderligere, og på sigt blive en permanent del af startopstillingen vil jeg ikke udelukke, men lige nu er hans mangler alt for udtalte. Taktisk virker han uafklaret, og han suser rundt uden hensyntagen til at placere sig korrekt. Hans førsteberøring er også alt for svingende. Til gengæld er han hurtig, og hans gå-på-mod giver ham selvfølgelig noget umiddelbar good-will, hvis man ikke er i stand til at se dybere.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Og hvor fanden er der en video med målene?
For det første: Nej, det kunne jeg ikke have skrevet om Cesar Santin, eftersom han har helt andre styrker og svagheder.


Styrker ja, men de svagheder du nævnte har Santin os vist prøver på i rigtig mange kampe.

Lad nu være med at overtage fjolsets rolle her i tråden. Som du nok kan se, skriver, jeg, at Igor Vetokele heller ikke er svaret på en god makker til Andreas Cornelius. Det betyder selvfølgelig, at Cesar Santin, trods hans kvaliteter, (heller) ikke helt har det niveau, man kunne ønske sig.


Hvor henne skriver jeg, at du påstår at Santin er den rigtige løsning, jeg skriver ganske enkelt at jeg p.t anser Vektokele som en bedre løsning end Santin på den korte bane, jeg synes du læser noget mellem linjerne, der ikke er der. Jeg ikke en af de fck fans der har stået og råbt på han skulle på banen før nu, jeg synes nu ganske enkelt at han bare bidrager med noget af den vildskab og tvinger modstanderens forsvar til at stå dybt med sin fart, hvilket gavner resten af holdet i opstillet.

Slutteligt et forslag: Hvis det fra de yngre brugere ønskes at gøres til et spørgsmål om at være pro-Cesar Santin eller pro-Igor Vetokele (som også var fjolsets ærinde (og forståelse af debatten)), da skal man ikke høre et ondt ord fra mig, hvis man opretter en tråd til formålet. For os andre, der beskæftiger os med FCK (herunder også holdets angribere), kan snakken fint fortsættes uden diverse udfald pr. automatik mod den af dem, man har besluttet sig for ikke at kunne lide.


Skal jeg føle at den er rettet mod mig? For i så fald synes jeg du virker ret så overfølelsom over for emnet.
(...)
Skal jeg føle at den er rettet mod mig? For i så fald synes jeg du virker ret så overfølelsom over for emnet.


Nok nærmere overfølsom overfor idioti ift Santin og Vetokele. Der har været skrevet uendeligt mange tanketomme ting om de to.

For satan, det gjorde godt med de mål til 3-2.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Jeg glemte et fuck Mtliga og fuck Jesper Hansen de svin.

Det er så fantastisk at tæve det ulideligt selvretfærdige lorteprojekt. Ikke siden Jan Michaelsen i AB har suppen haft en så usympatisk personage som den FCN nyder på. Men Stockholm har selvfølgelig også stået i mesterlære derude.

Derimod er det fedt at vinde et mesterskab på flot offensiv bold. Matias, hvad har du imod Helenius som evt FCK angriber, udover prisen? Jeg synes han præsterer ret stabilt godt og har nogen fine kompetencer både i opspil og afslutninger som om ikke andet ser skarpere ud end hvad både Igor og Santin byder ind med.
moderator
Vi skal have hentet en bedre angriber end Helenius. Han har for mange mangler, og ham og Cornelius virker ikke umiddelbart som et godt match. Helenius er stort set uprøvet på internationalt niveau, og skal vi hente en angriber, så skal han simpelthen have bevist sig på en større scene end Superligaen.

I øvrigt kvalmende med Hjulmands fokus på screeningen ved Ragnars mål, når man tager i betragtning, at Okore skulle have været smidt ud for hans slag mod Cornlius´ baghoved.
Jeg vil egentlig gerne kunne lide Hjulmand, men det er svært, når man skal optræde så selvretfærdigt hele tiden.

Angående Mtiliga, så kan jeg ikke forsåt, hvorfor han skal hetzes. Han virker, modsat Stokholm, som en ganske sympatisk og fair spiller. Målet igår kan jeg ikke have ondt i røven over.

Det er dejligt, der efterhånden er ved at være rigtig god tænding på kampene mod FCN, og man fornemmer rivaliseringen mellem spillerne indbyrdes. Det er kun godt, og dommer Kehlet gjorde overordnet fornuftigt. Okore skulle selvfølgelig have været smidt ud, men ellers var det en fin dommerpræstation.

Mht. tændingen, så bevæger Delaney sig hele tiden lige på grænsen, og han skal passe på med, at det ikke skrider for ham. Han og Gundelach havde åbenbart et beef fra tidligere, for de var sgu ikke gode venner.

Nu kan jeg tage på Aalborg Stadion søndag aften med en smule mere sindsro. Banen heroppe er umulig, så det bliver nok en temmelig uskøn kamp, men forhåbentlig med godt tempo og mange tilskuere efter AaB har vundet et par kampe i træk.

Angående forstærkninger, så skal vi have én spiller til hver kæde. En central forsvarsspiller, en central midtbanespiller samt en angriber. Det er et must, hvis vi skal begå os i Europa næste år.
Vi mangler simpelthen kampafgørende spillere. TK løb meget igår, og det er fint, men han batter altså ikke internationalt. Vores midterforsvar er habilt, men heller ikke stort mere, og vi lukker for mange mål ind.

Der skal hentes tre spillere med erfaring fra bedre ligaer end Suppen. Så enkelt er det. Derfor er Tippeligaen og Allsvenskan no go i denne omgang, CV. Det har vi prøvet, og det duer ikke rigtig.
Dermed ikke sagt, at nordiske spillere ikke kan bruges, de skal bare have noget erfaring at trække på.

Jeg så gerne Marcus Berg i FCK, men lønmæssigt er det desværre ikke realistisk. Han trænger ellers til at få sparket karrieren igang, og kunne være en fin makker til Cornelius. Aldersmæssigt er han fin, og kan i lighed med eks. Linderoth og Elmander få kickstartet karrieren og ryge afsted til udlandet igen med en god kontrakt i lommen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Mtliga er sikkert fin nok, men jeg blev meget meget gal på ham i går. Det kan være der skal et edit til når jeg får set tingene igen i dag.

Det ville være fantastisk med 3 rutinerede kræfter fra store ligaer, men jeg tror simpelthen ikke på det. Jeg tror heller ikke på Helenius, men jeg ville faktisk gerne se os følge en strategi hvor spillere som ham (og Albæk) blev hentet, når vi kunne. Det kan godt være han skal vokse lidt, og måske skal poleres lidt men det overlever vi nok.

Jeg er ellers med på, at kampafgørende spillere det vi mangler. Grundlaget er faktisk meget godt. Alle i truppen er sådan nogenlunde brugbare begge veje, og der bliver kæmpet over hele banen uden at det går nævneværdigt ud over det tekniske niveau der virker fint. Der hvor vi vi min optik halter mest udover pladsen ved siden af Cornelius er på højre kant. Jeg kan godt lide Bolanos, men det er som om magien er forsvundet lidt. En profil her vil kunne give Jørgensen lidt fred i den anden side.

Jeg tror vi ville lukke markant færre mål ind med en lidt bedre central midtbane, eller en central midtbane der blev bedt om at stå dybere. Ragner er glimrende, Kris er kun 95% af det vi skal bruge, men jeg synes det går ok, især når man tænker på hvor højt vi presser og hvor mange mand vi angriber med i nogle kampe.FCK og United siden \'92.
moderator
Ragner er glimrende, Kris er kun 95% af det vi skal bruge, men jeg synes det går ok, især når man tænker på hvor højt vi presser og hvor mange mand vi angriber med i nogle kampe.

Jeg ser et større lys i Stadsgaard end i Ragner. Stadsgaards problem er hans gentagen koncentrationssvigt. Til gengæld er han hurtig, forudseende og god i opspillet. Ragnars begrænsninger viser sig oftere, og især har han problemer med at dæmpe bolden. Han bruger tit en berøring for meget, og det skaber uro mod aggressive modstandere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce