Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Ja. Det er egentlig utroligt at Ståle stadig ikke har lært at holde op med at være morsom. Også i de situationer, hvor han har ret eller det ér sjovt. For det bliver altid misforstået og pustet op i mediedanmark.
Batman Close. London W12.
Skrevet af FCK 4EVER
Årrhhhh, sikken en storm i et glas vand ang. RFC træner Thomasbergs tøse-agtige udfald.

Zanka´s udfald mod ham, som gengivet af offeret selv, var for meget - hans tuderi over hvad Ståle har sagt er dog til at grine over. At henvise til at folk ser dårligt eller mangler briller når de brokker sig over frispark som alle kan se, er jo ikke nyt.

Nuvel Ståle får lige henvist til at TT også så dårligt da de spillede sammen (mange fejlafleveringer), det kan man da godt hidse sig op over som han gør, men så udstiller man også at man er lidt følsom... og sur efter et nederlag.

I øvrigt sjovt hvordan mange plejer at forsvare disse verbale udfald når de bliver sagt mellem spillere på banen, men 2 meter udenfor stregerne så er det helligbrøde...

TT har valgt at kaste sig ud i et mindre martyrium med sin offer-rolle, og ham om det - jeg syntes dog, givet "sagens" substans, at han får grædt lige voldsomt nok. Og at se klovne som Adrineese og Bayern komme ind og spille forarget i denne tråd siger nok meget om hvilket publikum som TT henvender sig til - flokken at folk med FCK-ondt i røven... og dem er der heldigvis nok af!

Sidst men ikke mindst må man kunne se det morsomme i at klubben hvis fans i årevis har været kaldt brilleaber nu skal høre på tud fra en... brilleabe!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Zanka
Federico Santander ikke med til Brugge. Den var værre.

Så er det op til Andreas Cornelius, hvis vi skal have tre point dernede.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af FCBayernM
Fck4ever

Hold kæft du er en klaphat, det er da langt over stregen, det de to reptilhjerner gør. Og du er åbenbart også en reptilhjerne der partout skal forsvare alt der har med FCK at gøre.
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Skrevet af Zanka
Er det ligefrem langt over stregen?

I hvilken kategori går din kommentar med ord som klaphat og reptilhjerne så?
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Plankeværket
Og på vilken side af stregen er man, når man beskylder en dommer for ikke at kunne passe sit job ?

"- Jeg tror også, at Kehlet (dommer Jakob Kehlet, red) synes, det var dejligt, at han var på banen og spillede en god kamp, siger Randers-træneren uden at ville uddybe yderligere."

Det er da en langt mere alvorlig udtalelse. Men fordi Kehlet er dommer og ikke forsmået jyde, så må man godt eller hvad ?
Skrevet af Zanka
Når. Federico Santander er som forventet ikke med til Belgien.

Robin Olsen
Peter Ankersen - Mathias Zanka - Erik Johansson - Ludwig Augstinsson
Benjamin Verbic - William Kvist - Thomas Delaney - Rasmus Falk
Andreas Cornelius - Andrija Pavlovic

Der er for mig at se kun tvivl om kanterne, men jeg tror at Benjamin Verbic starter, fordi han fik pause i weekenden, og jeg tror Rasmus Falk starter inde, fordi han blev pillet ud i weekenden.

Desuden dannede de selvskamme kantduoen i sejren over Brugge i Parken.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Fett
Jeg tror ikke helt, jeg forstår begrundelsen fra Ståle. Man vil ikke risikere, at han er ude i 3-4 uger, hvorfor man ikke udtager ham til en af sæsonens vigtigste kampe. Hvis han ikke er i stand til at spille, forstår jeg det bedre, men det kunne bare være rart i tilfælde af, at vi jagtede et mål i slutminutterne at kunne sætte køleskabet ind.

Startopstillingen er meget realistisk. Jeg håber dog på, at man bruger Verbic og Cornelius sammen på toppen. Pavlovic har meget lidt selvtillid og selv de meget nemme ting fejler han i. Spørgsmålet er om det er en bevidst strategi for at Ståle at benytte ham indtil han scorer for at få ham "i gang", uanset om han er dårligste mand hver gang.

Skrevet af Boombap
Når. Federico Santander er som forventet ikke med til Belgien.

Robin Olsen
Peter Ankersen - Mathias Zanka - Erik Johansson - Ludwig Augstinsson
Benjamin Verbic - William Kvist - Thomas Delaney - Rasmus Falk
Andreas Cornelius - Andrija Pavlovic

Der er for mig at se kun tvivl om kanterne, men jeg tror at Benjamin Verbic starter, fordi han fik pause i weekenden, og jeg tror Rasmus Falk starter inde, fordi han blev pillet ud i weekenden.

Desuden dannede de selvskamme kantduoen i sejren over Brugge i Parken.


Dejlig opstilling, især med tanke på at kampen skal angribes- Du skriver selv du er i tvivl om kanterne, og må sige jeg tror at Youssef er at finde på en kant. Sikke et niveau han har bevæget sig på henover efteråret (især offensivt)
Skrevet af Zanka
Jeg ved ikke, hvad Ståle Solbakken tænker, men der er jo noget om den velkendte selvtillid.

Ift. Federico Santander synes jeg også det er lidt mærkeligt. Han tog samtlige dueller i kampen mod Randers, og tog ligeledes en del løb dybt, som ikke så problematiske ud. Han må jo have meldt ud, at han stadig følte det i baglåret, og at man derfor ikke vil tage nogle chancer - eller spilde en udskiftning på ham tidligt i kampen.

Ja, Youssef Toutouh har virkelig været god, men han har også set træt ud på de sidste. Først anden halvleg mod Porto og senest i anden halvleg mod Randers. Jeg er rimelig sikker på, at Benjamin Verbic starter. Den anden kant bliver så mellem de to, og her satser jeg på, det bliver Rasmus Falk. Men altså det er sikkert fuldstændig åbent mellem de to.

Selvom vi banker Andrija Pavlovic godt og grundigt ned, for ikke rigtigt at kunne så meget, så er der ikke langt fra dumpe til topkarakterer. Han fucker 9/10 aktioner op, men ender alligevel i situationer, hvor en fodboldspiller med selvtillid knalder den ind. Stolpeud-skuddet i Lyngby og sparkforbibolden-skuddet i det lille felt mod Randers som bedste eksempler. Derudover har han jo flere aktioner i begge kampe, hvor han enten banker den over, eller ikke får ordentligt traf på den. Jeg har ikke mistet troen på ham endnu. Absolut ikke.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af repos , moderator
Er ret overbevist, om at Toutouh starter inde mod Brügge. Han har været rigtig stærk, så han får formentlig den ene plads. Den anden tilfalder så nok Verbic, men Falk kan komme i spil, hvis Ståle mener, han er mere anvendelig end Pavlovic.

Kampen er selvfølgelig vigtig, men det er en enorm ro at vide, at vi samtidig er sikret EL uanset udfaldet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg er også ret sikker på, at Youssef Toutouh vil være at finde på venstrekanten. Han er fysisk stærk og kan bidrage positivt til at der kommer styr på kampen. Så kan man gå efter de tre point lidt efter lidt. Og ja, om det bliver bliver til en 2. plads i gruppen, ville være fedt - men lækkert er det uanset hvad, at der er avancement i en eller anden form.
Skrevet af Fett
En 2. plads vil være helt fantastisk. Jeg ved ikke, hvad man kan regne med ifht Leicester, da de allerede har meldt ud, at Premier League er førsteprioritet. Ergo at de spiller med reserverne mod Porto, som med garanti satser alt på at vinde. Brügge har derimod en meget vigtig kamp mod Anderlecht om få dage, men vil til gengæld nok ikke have noget imod at få lidt revanche på hjemmebane og de 1,7 mio euro som følger med for en sejr. Man kan drage en parallel fra 2006, hvor vi klart slog Celtic på hjemmebane i sidste kamp, selvom vi "intet" havde at spille for.
Skrevet af Bløde babser
Alle vores kantspillere til trods, så tror jeg faktisk han startet med Toutouh og Gregus på kanterne, mens Verbic får en Grønkjær rolle bagved og rundt om Cornelius, der så får endnu mere boksrollen end normalt. Det er jo ham der skal rammes i hovedet, så det må være Verbic der så skal pile rundt alle mulige andre steder.

Tror ikke Falk starter. Han er dels ikke fysisk nok til Ståle i de kampe og desuden har vi jo set, at han oftere gør ondt på modstanderne på det her niveau når han kan komme frisk inde i anden halvleg, end når han er ligeså frisk/træt som dem.
Kusk tror jeg ikke på i denne kamp med mindre vi mangler et mål sent og Pavlovic kan jeg simpelthen ikke se hvorfor Ståle skulle tro er på et niveau her og nu, hvor han kan gøre en forskel i sådan en kamp.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Kipvits
Leicester uden Slimani, Huth, Vardy, Mahrez, King mod Porto.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af DMC
Man må jo bare krydse fingre for, at Porto fortsætter deres imponerende uskarphed, og at heldet bliver ved med at tilsmile ´Norge-version-2.0´. Så er det bare op til FCK at gøre arbejdet færdigt mod Brugge.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af elendil
Jeg tror ikke det mindste på at Porto dummer sig, men jeg vil omvendt være tilfreds hvis vi kan sikre Brugge 0 point i gruppespillet.
fck-medløber.
Skrevet af Ælkjaer
Følgende citat er sakset fra EB:

- Der går sjældent et transfervindue, hvor vi ikke gør ét eller andet. Det lyder ikke forkert, at vi allerede i januar vil hente en ny til midtbanen, når Thomas Delaney rejser til Werder Bremen, siger Anders Hørsholt.

Spændende hvis det passer. Måske mere interessant, han siger han vil strække sig meget langt for at holde på Ståle:-)
Skrevet af Plankeværket
Jeg er nærmest med på at flytte FCK til Norge hvis det er det der skal til.
Robins agent er en idiot og vil have ham afsted. Selvom vi her Stephan lyder det ikke rart. Kan vi iøvrigt slå brugge i aften er det i i øvrigt en fantastisk afslutning på året!
Skrevet af Matias
I denne verden, hvor en del af forretnigen bag sporten tager udgangspunkt i, at alt kan sælges, men kun for den rette pris, kan Robin Olsens agent snakke så meget han har lyst til - det vil ikke ændre på, at svenskeren har kontrakt til 2020, og derfor kommer til at koste en ganske stor sum penge at købe fri. FCK har satset på ham ved at sikre ham i 4 år, og en 26-årig kvalitetskeeper med en lang kontrakt, er bare ikke billig.

Hvad angår Ståle Solbakken, så er jeg ligeledes af den holdning, at man skal strække sig rigtig langt for at forlænge med ham.
annonce
0