Snak

Mere indhold efter annoncen
Heldigvis begynder Superligaen her i weekenden, så der komme nogle kampe med betydning i benene på spillerne.
Nok er der tale om den værst tænkelige modstander, men truppen og trænerne bør have nok rutine til at løse opgaven, desuden skal alle hold kunne slåes før gruppespillet, ellers kan man vel ikke have forventninger om CL.

BEATE eller ej, alle hold bør kunne slåes i 3. runde og det forventer jeg egentlig også hviderusserne bliver - ellers har truppen ikke gjort sit bedste og man fortjener ikke videre deltagelse.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
desuden skal alle hold kunne slåes før gruppespillet, ellers kan man vel ikke have forventninger om CL.


Selvfølgelig har du ret. Men med alle de mange rare penge der er, kan det alligevel godt ærge lidt at det ikke er et hold man helt sikkert slår, men et hold man bør kunne slå, der er trukket.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
moderator
Det ville nu ligne FCK meget godt at ryge ud til nogle hviderussere. Gad vide hvad der så sker.
Dette er en signatur.
Åh nej! Så lukker vi jo.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Jeg ved godt, at BATE ikke helt er den optimale modstander, når man reelt kunne møde Bohemians Dublin fra Irland. En irsk liga, hvor alle talenterne ryger mod skotland/englang og det kun er dem fra pubben som kommer på holdet, jo det kunne have været bedre.

Meenn for faen, jeg er snart irriteret over at høre på Ståles tuderi. Vi skal møde et hold, fra Hviderusland!!! At dette kan få Solbakken helt op at ringe, ryste i bukserne og kalde det den værste lodtrækning nogensinde og det er typisk FCK pisser mig af. Han gjorde præcis det samme mod Apoel Nicosia, den tabte vi sørme pga. spillerne var rædsels bange for det hold, uden grund! De var så ringe, specielt i parken, at det gjorde ondt indvendigt. Vi er DK´s største klub, vi har en udemærket trup - vi skal ikke være bange for at møde BATE i chl. kval, det kan dårligt blive lettere, at tjene så mange penge! Det svarer til, at jeg skal bestå folkeskolens matematik-prøve og derefter bliver jeg direktør for Mærsk og tjener kassen i et regnskabsår, for derefter at skulle bestå den igen næste år!!!

Tro nu på dit mandskab Ståle, istedet for at gøre dem bange! Jeg tør slet ikke tænke på, hvor bange han bliver, når Norge skal møde Island i kval. runden eller Portugal - så må Ståle for alvor være bange i mange nætter op til!
Jeg tror de er mere kede af lodtrækningen end vi er. De skal møde et hold der i 07/08 slog Man U og Celtic hjemme og fik 7 point i chl gruppe spil?!
Det ikke en drømme lodtrækning men vi skal være bedre end et hviderussisk hold... 2* 2-0 til os og vi er videre.
Vi slog jo trods alt både Sparta og CLUJ sidste år hjemme så hvis vi ryger ud til dem må det være en skuffelse for skandinaviens største klub.
Det er da lidt ulækkert allerede nu at finde undskylndninger for at vi muligvis ryger ud?,
Kan vi ikke få mere gang i tråden her med en mere saglig diskussion please. Orker virkelig ikke artikeltrådene, hvor folk er meget skeptiske og bare godt kan lide at hakke og dømme FCK ude, fordi det er FCK, der tales om. Samtidig ønsker de ikke, at FCK skal tjene nogen penge, FORDI det er FCK. Man kan ikke banke nogen fornuft ind i hovederne på dem, aaarrgh!!
moderator
Nej det er op ad bakke, men på den anden side er det jo typisk dansk at man gerne vil have folk med succes ned med nakken. Det pisser folk at Østergaard er så dumsmart i medierne osv. Nu kan man sige de ligger som de har redt.
Dette er en signatur.
Så slem er lodtræknigen heller ikke...

Kan vi ikke slå et hold fra Hvidrusland, har vi INTET at lave i CL. Jeg tror på vi klare den.

Deres stadion kan holde 5600 mennesker iflg Wikipia, og deres hold bestå af hvisrusiske landshold spillere.. så det heller ikke slemmere yea?

/Game
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/index.html "you ain't got no wins in my casa, Que te pasa, you ain't even in my clasa" - Big Pun
annonce