Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvfølgelig er det da spekulationer, eftersom intet andet end selve lægetjekket er meldt ud. Men ligeså selvfølgelig opstår sådanne spekulationer, når der for det første går snak om kontraktlige fortrydelser, andre opståede muligheder (Thomas Kahlenberg evt.) osv., og for det andet når spilleren ikke er i nærheden af, i praksis, at give anledning til en tvivl om hans fysiske tilstand.
moderator
7 mio er jo et greb i lommen. Man kunne godt lige hive ham igennem et lægetjek og så modsat BIF gå stille med dørene omkring evt forhandling.
Dette er en signatur.
Eller det, ja. Ikke at det er sikkert, at 7 mio. kr. er et greb i lommen for Brøndby (det er det heller ikke for FCK), men for investorer, burde det selvfølgelig ikke være et problem.
Hvis det skulle være en dårlig undskyldning taler vi om ekstraordinær elendig håndtering fra Bifs side. Selvom Rud virker som ham der går ud fra toilettet med papir under skoene kan jeg ikke være i nærheden af at tage udgangspunkt i det er så elendigt håndteret.
Der skal altså mere end bold.dk hysteri til før jeg køber han ikke er damaged good og ønsker ham til FC.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Hysteri? Kan du ikke prøve at forklare, hvorden det ord skulle passe ind i snakken, hvis det frasorteres behovet for at give vægt til eget indlæg?

Et lægetjek er en vurdering, det er ikke en objektiv sandhed eller en sikker prognose. Det vil Stokes ledelse sikkert kunne nikke genkendende til, når snakken falder på Demba Ba. Det kan sagtens være, at lægetjekket ikke er faldet ud til fordel for Emil Larsen - eller ikke sagtens, det har det ikke - men det er et noget uheldigt forløb i forhold til spekulationer om andre faktorer.
Tja, vil da ikke være helt skidt:

http://tipsbladet.dk/nyh…ske-klubber

‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Hysteri hentyder til den behandling Bif har fået af andre holds fans med udgangspunkt i netop denne teori. Artikeltrådene forstås.

Men kan du da se en god forklaring på man skulle benytte denne meget lidt elegante fremgangsmåde, når man kunne aflyse handlen på langt mere traditionel vis.
Manglende brusk er vel i øvrigt ikke noget der er en vurdering, enten er det der eller også er det ikke.
Betydningen af det er sikkert noget mindre definitiv.

Gamst kunne i øvrigt være fint.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Puha, nu håber jeg for FCK, at de ikke taber hovedet, og tilknytter endnu en skandinav, der er meget tæt på, eller forbi sidste salgsdato.

Jeg håber også, at man lader Nicolai Jørgensen spille få venstre kant, med lejlighedsvise optrædender som 2. angriber. Og et køb, af en god, hovedstødsstærk central angriber, ville stadig være ønskeligt.

Morten Gamst, der snart bliver 32 år, har, det seneste 1-1½ år ikke ligefrem imponeret i hverken Blackburn, eller for Norge, hvor han vel ikke længere er en del af landsholdet?

Tror FCK skal søge videre....Også fordi en venstre kant ikke burde være 1. prioritet.

Måske en samlet pakke fra Twente med Plet og John, hvis man er hurtig, da Plet stadig ikke er på plads i Utrecht, mig bekendt, ligesom John åbenbart er lidt bagunde i konkurrencen med Promes på højre kant. Og John er chanceløs i.f.t den venstre kant, i konkurrencen med en fit Tadic, der er Æresdivisionens måske allerbedste spiller.

Vh.

Adriaanse
Gamst vil da helt klart være en forstærkning.

Tror desværre ikke, det er realistisk, at FCK henter hverken Plet eller John.
Nå, mere brænde til hysteri-og-spekulations-bålet.
http://www.bt.dk/superli…emil-larsen
annonce