Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Apropos backs, så så jeg lige, at den tidligere Ajax-spiller Ogararu er endt i Sion i Schweiz.

Har du ikke tidligere talt varmt om ham, Matias?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jo, han er mindst ligeså god som Posh. Ikke så målfarlig, men til gengæld noget bedre i pasningsspillet. Slog af uvisse årsager ikke igennem i Ajax, selvom alle de kampe han spillede for dem (som jeg har set), blev efterladt med et positivt indtryk.
Leonardo skulle i øvrigt stå højt på Martin Jols ønskeliste, så ham får vi endnu engang ikke fat i. Han har ellers netop den fart i benene (med bolden på fødderne) og den teknik vi har brug for, når vi skal åbne for modstandere som... ja... Bate f.eks. Altså, ikke at jeg tror han nogensinde har været et emne i FCK. Desværre.
Rindarøy er på det seneste rygtet til England, hvilket nok har løftet prisen. Jeg tvivler på at han skulle være specielt interesseret i en tur til DK, uanfægtet hvor elendige Molde er i år.
Han er ellers en ganske habil back, som er taktisk dygtig og defensivt velfunderet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Men jeg har godt nok optur over købet af Claudemir. Selvfølgelig ikke mindst fordi han ser ud til at byde på nogle kvaliteter, FCK i den grad er afhængige af (han har lidt af et fighterhjerte, ser det ud til, og har i tilgift været hurtig til at spille sig ind på holdet (ser det også ud til)), men også fordi det åbner for alle de muligheder, jeg har skreget op om i årevis.

Havde man nu været rigtig smart, havde man snuppet Claudemirs tidligere klubkammerat, Nicky Hofs, i samme omgang, man var dernede. Han er latterligt god. Og Rydell Poepon som den oplagte afløser for Ailton. De er så røget til andre klubber, men pyt med det, der er stadig masser af tage af dernede.
Han blev allerede rygtet til England i vinters. Det kom der ikke noget ud af. Det var også derfor at Molde hentede et andet FCK-emne, Emil Johansson. Så hvis det igen bliver ved rygterne, tror jeg godt han kunne være interesseret i at vise sig frem for Norges kommende landstræner.
moderator
Hangeland blev også rygtet til England inden sit skifte til FCK. Hans karriere in mente er det nok tillokkende for norske spillere at bruge FCK som mellemstation.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Præcis. Men når det så er sagt, ser jeg da hellere en af følgende tre i FCK: Parr, Bengtsson, Conboy. Altså, hvis det skal være en af de "sikre".
moderator
Parr kender jeg ikke. Bengtsson har overrasket positivt. FCN er i det hele taget eminente til at spotte spillere.

Når Bille smutter, så begynder Granskov formentlig at brilliere.

Er også positiv over for Claudemir i hvert fald attitudemæssigt. Jeg mangler stadig at se noget ordentligt med bolden, omend hans stikning til Santin mod AaB var fin.
Det skal dog nok blive godt, og han ser i hvert fald ikke ud til at skulle Ailton´sk tid på at falde ind på holdet.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hvis nogen i ledelsen lige vil kigge nærmere på disse to:

Donovan Slijngard. 22-årig venstreback i nedrykkerne fra Sparta. Kæmpe talent i Ajax for nogle år siden, men kunne ikke helt leve op til forventningerne. Måske lidt for meget a la Oviedo (hurtig, teknisk god, angrebsvillig), dog noget stærkere defensivt.
Anslået pris: 4-5 mio. kr.
http://en.wikipedia.org/…n_Slijngard

Robbert Schilder. 24-årig spiller fra NAC. Han er virkelig interessant. Har været fast del af Ajax´ hold i et par sæsoner (ikke som fast starter dog, men han fik regelmæssigt kampe), og spillet et hav af u-landskampe. En, efter min mening, stærk og defensivt orienteret back. NAC er økonomisk mere på røven end Vitesse.
Anslået pris: 4-5 mio. kr.
http://en.wikipedia.org/…rt_Schilder
annonce