Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Ideen med at spille Amaankwaa fra start mod Nordsjælland, forstod jeg aldrig helt.

Hvad skulle han bringe?
Eller var det et udtryk for at Thomsen er komplet ude af form, og Toutouh ikke kan præstere, om hans liv så afhang af det... for så har vi pt ikke en kant for meget.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Som udgangspunkt tror jeg, det var et skud i tågen. Han famler i blinde offensivt, så den ene kan vel være ligeså god som den anden, har han nok tænkt. Jeg ved ikke, hvad der er galt med Nicolaj Thomsen. Det virker ikke til, han er inde i varmen. Uden problemerne på højrebacken, så havde vi sgu nok ikke set ham endnu.

Jeg glæder mig bare helt sindssygt til, vi får Rasmus Falk i omdrejninger!
København.
Skrevet af Matias
"Har du ikke set spørgsmålstegnet i enden?"

- Spørgsmålstegnet henviser til spørgsmålet, altså om det skulle være et udtryk for en forfejlet transferstrategi. Det henviser ikke til summen af spillere, som naturligvis er den samme, som den hele tiden har været (nemlig din liste). Jeg ved, du er god til dansk, og jeg går derfor ud fra, at du ved, at jeg har ret i min påpegning af, at du har taget fejl her. Come on, mand :) Resten af dine skriverier er et forsvar (måske er der alligevel noget i dig, som forbander at blive korrigeret?) for noget, du ikke kan forsvare.

"Jeg respekterer, at du er af den holdning at jeg brager ind og "blander mig" i noget jeg ikke skal"

- Se nu det der. Endnu en usandhed. Jeg vil gerne have, at gæster blander sig. Jeg er på et åbent forum, fordi det er åbent - jeg kan godt lide formen. Jeg vil derfor også gerne have, at du blander dig. Jeg ønsker bare at opretholde en tråd, hvor løgn ikke bliver til sandhed, og derfor går jeg en gang imellem hårdt efter indlæg, som bevæger sig på kanten af, hvad der er rigtigt og forkert. Jeg tvivler ikke på, at du har oplevet en generel FCK-tendens, som du har beskrevet den, men jeg holder fast på, at den ikke er hverken dominerende eller sågar udbredt herinde. Herinde har vi et lille safe space fra de mest loyale tågehoveder, og kan derfor fint kritisere, hvad der kritiseres bør. Om noget, bør du tage mine udbrud til dig, som en invitation til at læse med lidt oftere.
Skrevet af Matias
"Som udgangspunkt tror jeg, det var et skud i tågen"

- Ja, det kan man godt kalde det. Det er et udtryk for det mantra, der har lydt de seneste par uger; vi skal have mere energi og tempo ind i spillet. Og den konklusion er et udtryk for, at famle i blinde, skyde i tågen. Sagen er selvfølgelig den, at energi og tempo ikke blot kommer af at sætte en løbevillig og hurtig spiller ind - men det er det, Ståle Solbakken håber på, kan gøre tricket. Det er så ærgerligt.

EDIT: Og i den forbindelse, og i forlængelse af jer andre, så vil han kunne blive en gedigen back i vores system. Han forstår det taktiske (men ikke kreativ nok til at løfte rollen som kant), han er defensivt disciplineret, han er hurtig og fysisk stærk. Og så vil han, for fanden hvor han vil FCK. Han skal selvfølgelig læres at spille pladsen og han skal lære at slå indlæg. Og det kan han. Jeg ved det, jeg ved det, jeg ved det.
Skrevet af quaz
Ideen med at spille Amaankwaa fra start mod Nordsjælland, forstod jeg aldrig helt.


Mon ikke det skyldes at Amankwaa har haft nogle gode indhop på det seneste, han virker da også til at være nr. 3 i køen på kanterne i øjeblikket bag Verbic og Kusk.

Det lyder dog til at en kantspiller skal ud af klubben inden vinduet lukker, aktuelt så peger det mest på Thomsen, da han virker langt væk fra holdet, af uforklarlige årsager. Det ville dog være underligt, hvis han skulle ud af klubben efter kun at have været klar i 2-3 måneder.

Toutouh er vel manden vi alle håber på, han virker ikke rigtig til at gide det mere. Ståle har da også sat ham ind centralt de sidste par gange.

Alternativt kunne Amankwaa ryge ud på en lejeaftale til en superligaklub. OB måske?
København
Skrevet af Barbuti
Amaankwaas forbandelse er at han fungerer bedst som indskifter. De sidste 25/30 ifm et systemskifte eller simpelthen når modstanderen er kørt træt og ikke kan følge ham i løb eller dæmme op for hans fysik (cadeau til ham for mange timer tilbragt i styrkerummet). Og skal modstanderen frem på banen, kommer han endnu mere til sin ret.

Han er en sympatisk spiller og jeg fornemmer at han har en stor stjerne blandt alle, der følger klubben. Vi må dog også erkende at han forlængst er blevet et evighedstalent, dels grundet skader dels grundet manglende niveau.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af BjarkeGelsted
@Matias og StoD
Jeg synes at I burde fokusere på hinandens fodbold mæsige synspunkter og ikke alt det andet ligegyldige, det var sjov læsning som ikke gav meget mening.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af GammelBitterMand
En af grundene til at Amankwaa startede inde var, at han er bedre venner med underlaget end den gennemsnitlige FCK´er.

350 kroner for tre Europa League-kampe viser meget godt præcis hvor sexede modstandere, vi har trukket. Mmmm, Østeuropa ...
Batman Close. London W12.
Skrevet af Bløde babser
Thomsen har i øvrigt ikke været i spil siden hans tjans på højre back. Syntes elles han havde fået en solid, uden at være mindblowing, start.

Jo mere jeg tænker over det, jo mere ligner signingen af Vavro en panikløsning. Ung udviklingsprojekt der ikke spiller zone. Vi er stort set ikke kommet i gang med at udvikle Luftner til en FCK forsvarer, før vi tager endnu en af slagsen ind. Det kan blive rigtig godt - om et par år.

I øvrigt lidt uheldigt at så mange af dem der virkelig har behov for tung taktisk træning, er væk på landsholdsopgaver; Sotiriou, Luftner og Zeca
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Boombap
Vil nu slå koldt vand i blodet ift Thomsen. det tager tid at komme 100 % tilbage oven på sådan en skade, og så endda til et nyt holdt, hvor den defensive struktur er noget anderledes end han ellers har været vant til.

for mig at se ligger den lige til højrebenet at kusk skal videre - især fordi der ikke er nogle perspektiver i ham europæisk
Skrevet af peanuts
omvendt er Kuske så en af de få der kan lave noget lækkert, og som står med et fint slutprodukt, jeg vil få så lange løg hvis Kusk bliver skibbet afsted
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af FætterRico
Og i den forbindelse, og i forlængelse af jer andre, så vil han kunne blive en gedigen back i vores system. Han forstår det taktiske (men ikke kreativ nok til at løfte rollen som kant), han er defensivt disciplineret, han er hurtig og fysisk stærk


Han spillede HB på reserveholdet i går. De meldinger jeg har set går på, at han var god offensivt, men haltede gevaldigt defensivt.

Jer er enig i, at hans ´råmateriale´ er perfekt til at blive en god HB. Spørgsmålet er, om det er for sent at omskole ham, og ikke mindst, om han selv er interesseret.


Thomsen har i øvrigt ikke været i spil siden hans tjans på højre back. Syntes elles han havde fået en solid, uden at være mindblowing, start.


Han fik nu pladsen på VM fra start mod Horsens, hvor deres HB lukkede ham helt ned, og han blev pillet ud i pausen. Efterfølgende fik han de fire minutter ude mod Qarabag.
Skrevet af Hjaelmen
Hvis jeg skulle vælge mellem Kusk og Thomsen lige nu, er Kusk klart foran.

Jeg har stadig svært ved at se hvilken spidskompetence Thomsen kommer med! Han er lige nu en fattigmands udgave af sidste sæsons Toutouh.

Kusk har derimod nogle meget klare spidskompetencer offensivt og samtidig det modsatte i det defensive spil.

Og det er vel lige nu det holdet skriger ufatteligt meget på. En der kan sætte vores offensiv i scene.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Sir , moderator
Men ok. Ståle sidder sikkert (han er FCK) og kan regne med, at presse og fans ikke for alvor kritiserer, eller kræver, som de ville gøre det i en rigtig topklub - selv i andre små og mellemstore lande. FCK-fans er, fratrukket nogle få, nemlig i bund og grund eventfans, der husker dårligt og glemmer hurtigt. For så er det heller ikke vigtigere for dem.

Og måske bliver det bedre for dem om et par år, hvor Ståle igen har fået oceaner af tid til at genopbygge.
At det så nok bliver - i bedste fald - EL og ikke CHL, der kan være målet internationalt, kan kun glæde de neutrale, der ikke får det mindste ud af at se på eller følge røvkedelige Ståle og FCK i en konkurrence, hvor de intet har at søge.


Adriaanse - jeg tror lige jeg skal forstå dette du har skrevet helt korrekt. Mener du at FCK (og dermed danske hold) generelt ikke har noget at gøre i Champions League? Fck gik da videre fra gruppespillet sidst og har vel egentlig haft ganske acceptable europæiske sæsoner de seneste par år.
Er du sikker på at hadet til dansk fodbold ikke gør dig lidt for unuanceret af og til? Det virker til at der ligger noget mere bag dine indlæg. Har nogle danske klubber vendt fingeren ned overfor dine velmenende råd eller hvad søren er det der får dig til at skrive som du gør der? Jeg er oprigtigt interesseret, for du virker jo til at vide en del om fodbold, men af og til bliver det mystisk skingert og som regel altid når det omhandler de danske hold. Hvorfor hader du dansk fodbold?
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
http://bit.ly/2xtjMdj

Det tog noget tid, før det også gik op for resten af verden.

Jeg underskylder desuden for at linke til en betalingsartikel. Halvdårlig stil.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Jonathan Hartmann nævnte det i Mediano for noget tid siden. Der var også lidt diskussion af det i gårsdagens Superliga-gennemgang med et par rimelige pointer.

De fire spillere, der er solgt, var af uhørt højt niveau i FCK. De kan ikke erstattes 1 til 1, og udover at de nye naturligt nok er dårligere end dem, de afløser, får de heller ikke spilletid i "forberedelsesfasen" - det havde jo været useriøst at sætte fx Zanka på bænken for at en dårligere Okore kunne spille sig i form og evt. lære systemet.

Det er desværre lidt samme udfordring de unge spillere fra talentafdelingen har.

At handle tidligt var en fin ide, men nu har det så også tydeligt demonstreret sine bagsider.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Guhle
http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/medie-fck-betaler-11-millioner-zeca

11 millioner for Zeca, det mener jeg er en rigtig fin pris, kan selvfølgelig stige alt afhængig af diverse bonusser. Men taget i betragtning af at de afviste et bud på 20 i sidste uge, så virker det en smule mystisk, men dejligt.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af peanuts
Guhle@

Pana røg ud i sidste kval. runde til EL og fattes i den grad penge, derfor et større nedslag i pris og så nogle klausuler
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Adriaanse
Sir

Nu prøver jeg, helt generelt at undlade at tænke som en pige eller en teenager. (No offence, men bare til forståelse.)

Det indebærer bl.a., at jeg ikke hader eller er pigefornærmet omkring fodboldrelaterede emner.
Og blot fordi jeg personligt synes. at FCK er fodboldmæssigt ret uinteressante og kun tiden værd, fordi de beklageligvis udfylder en ledende rolle i dansk fodbold, så har jeg da ingen grund til hade dem eller dansk fodbold, for den sags skyld. Hvorfor dog?

I.f.t. FCK, er det jo i øvrigt henrivende logisk at de INTET har at søge i en konkurrence med Europas 24 eller 32, eller hvad der lige er tallet, bedste hold. I al fald ikke, hvis konkurrencen skal være optimal eller meningsfyldt. Og for os, der er neutrale, tror jeg at flertallet ville have foretrukket eksempelvis Roma, der røg ud mod Porto i kvalifikationen sidste år, fremfor FCK - og andre som dem - i gruppespillet. Naturligvis, fristes jeg til at skrive.

Det være sagt, så er reglerne for kvalifikationen jo, som de er, og FCK har kvalificeret sig ærligt og redeligt til en konkurrence, som de ikke kan vinde og hvortil de, efter min opfattelse, ikke bibringer noget til os, der er neutrale.

Det er ret elementært.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Plankeværket
Som tiden går, bliver jeg mere og mere forundret over købet af Pusic. Ikke fordi der er noget galt med ham - heller ikke som kortvarigt 3/4 valg i FCK, men fordi han, som Matias siger - ikke løser et strukturelt problem. Vi kan ikke spille uden en tank. Det gik, i et magisk forår, hvor Ailton ramte et absurd niveau sammen med Nordstrand. Siden da har det været simpelt.
God forsvarsleder + god midtbane leder + tankcenterforward = succes OG godt spil. Hvorfor har Ståle så købt Pavlovic, Pieros og Pusic? Der må sgu da være en med flere kilo på kroppen der kunne hentes, især når vi er nede på 0 opspilsstationer.
annonce
0