Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvfølgelig kan FCK i teorien vinde mesterskabet i denne sæson. Der er masser af point at spille om, og en begrænset afstand til nr. 1. Men holdet er ikke klar til opgaven. Ligeså lidt som da vi lå nr. 1 med en afstand ned til FCN på 4 point, et par runder inde i foråret 2012. Der var vi heller ikke klar til opgaven. Spillerne kom aldrig i gang. Og kun et mirakel fra Ståle Solbakken, kan få dem i gang nu. Der mangler kvalitet, der mangler engagement, der mangler struktur og der mangler sikkerhed ifm. mønstre i spillet.
Jeg skal hilse fra Esbjerg og sige, at Jonas Knudsen ligner det optimale køb til at erstatte bengtsson. Føj han spiller godt. Bundsolid, god offensivt og dækker et stort område.
Jeg nævnte også Knudsen noget tid tilbage, men han ser ud til og blive bedre og bedre, dog måske på en lidt billig baggrund her til aften, mod et ikke imponerende AGF offensiv.
Men så godt som Esbjerg spiller for tiden og klarede sig i Europa, så er Jonas Knudsen nok ikke helt billig når FCK banker på døren? 7,5 million?
Det kommer jo også an på hvad Esbjerg ellers får af bud. 7,5 lyder nok meget realistisk. Men så heller ikke mere.
Forza Napoli Sempre!
Nu er det jo ikke penge EfB mangler..Så mon ikke det ville bliver en noget større affære, såfremt FCK er ude efter Knudsen. At han så vil passe godt ind på holdet..det kan ingen være uenig om.
EfB.
Det bliver ikke meget mere end 7,5 millioner, nu skal du tænker på hvad i fik for Ankersen. Og han er på et helt andet niveau og spiller på landsholdet. Men på sigt ser jeg Knudsen til at blive ligeså god!
Nu skal du tænke på, at Esbjerg siger farvel til Kian Hansen og Ankersen - det er to fra forsvarskæden - også selvom Michael Jacobsen er hentet ind allerede. Prisen bliver derudover ikke billigere af, at det evt. er FCK der banker på for at købe. FCK der alvorligt trænger til forstærkninger (dog formodentlig ikke akut på venstreback før til vinter), et FCK der har hævet det sportslige budget med 30 %.
Esbjerg vil formodentlig presse citronen godt og grundigt, skulle vi forsøge at handle der. Og de bør have råd til at sige nej.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Tror heller ikke det er særligt hensigtsmæssigt at sammenligne prisen med en højreback.

Venstrebacks skal være venstrebenede før det rigtigt fungerer, og det er det kun 12 % af alle mænd der er.
Højreback, Ankersen der fik et nyt udlandstilbud, og vel endda fra en klub der må formodes at betale rigtig godt - og vel formodentlig med lavere skattetryk. Underforstået, Ankersen har sgu nok også selv presset på, for at få lov at skifte.

Og så har jeg ikke styr på, om kontraktlængden er nogenlunde tilsvarende.

Esbjerg blev vist reddet godt og grundigt, fra at være i økonomisk svære problemer, med EL og de her salg. Så de pludselig er godt kørende. Og de rykker jo heller ikke ned.
Og så ved jeg, fra en kammerat der i en periode var træner for et af deres ungdomshold for nogle år siden, at man mener at have nogle ret så gode talenter på trapperne. Det skulle undre mig, hvis ikke direktionen ser lyst på fremtiden pt., og bør have råd til ikke nødvendigvis bare at sælge for at sælge.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce