Snak

Mere indhold efter annoncen
Intet nyt. Jeg er 100% sikker på han ryger senest til vinter.
Jeg så ikke kampen i går, men kan forstå Magreitter begik i hvert fald en stor brøler.
Hvordan var hans præstation ellers, er det klart han står bag Kris Stadsgaard, eller ser de, bedømt ud fra Magreitters to kampe nu her, nogenlunde lige ud?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Nogenlunde lige synes jeg, begge har været fornuftige. Kris ligner ham der var ok god sammen med Ragner igen. Naturligvis hjælpes de af, at vi spiller med 2 2/1 defensiv midtbane foran dem. Mod bundhold.
MArgraitter har gjort det fint de kampe han har fået. Det har naturligvis været på en overskuelig baggrund de tamme modstandere og defensive fokus taget i betragtning, men fejlen i går var det eneste negative jeg kan komme på.
Det virker til han er havnet i den der uheldige TK/Zanka rolle, hvor pøblen har dømt dem og alle muligheder for en nuanceret og fair bedømmelse er fortid. Cornelius kan også hurtigt ende der.

Forsvarskabalen til næste år har jeg svært ved at overskue. Blandt andet fordi jeg ikke er helt skarp på hvad Høglis rolle er tiltænkt. Jeg tvivler på han er tænkt som ren højreback, for hvorfor så gamble med en masse spilletid til Remmer i dette forår?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Mikael Antonsson var også ved at få det stempel, efter hans præstation i Skotland mod Aberdeen.
Skodrunde. Eneste positive ting er, at vi kan distancere EfB helt med en 1-0 i parken.

Jeg kan blive så frustreret over hvordan vores spil er og hvordan vi har brugt samtlige transfervinduer siden Bolanos og claudemir kom til. Skændsel.
De få højdepunkter på onsides hjemmeside, afslører for mig, at Magreitter formodentlig havde sat sin månedsløn på en uafgjort, men at ham der Thiago så heldigvis må have haft sat sin på os.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Så satte AAB point til. Men hvad kan vi bruge det til?
Ikke så meget, vi henter ikke 7 point og en masse mål på målscoren alligevel. FCM kan bruge det til en masse og jeg vil meget hellere have AAB end FCM som mestre, så det kan vise sig at være et rigtigt øv resultat fra den vinkel.

Tilbage til os selv.
Efter kampen i Aalborg kiggede jeg på programmet og delte det lidt op i tre. De tre nemme kampe (SE, AGF og FCV), de tre tricky (EFB, FCN og BIF) og slutspurten (Viborg, FCM og OB).
De tre første skulle give 9 point hvis der skulle om være noget håb om sæsonen ikke smuldrede helt. Det gjorde de også. De tre kampe skulle så under normalle forhold også være et solidt boost til den målscorer som kan vise sig afgørende til sidst. Det blev det langt fra. 9 point og 4-0 i målscorer siger vist meget godt at der er blevet arbejdet med at styrke defensiven, men at offensiven stadig halter. En defensiv styrkelse der vel at mærke er opnået ved at gå væk fra næsten alt hvad der peger fremad og tilbage til det der virker med et tåleligt bundniveau.
Nu bliver niveauet på modstandere så stepper væsentlig op de næste tre kampe. Derfor er kampen i morgen ret interessant. Esbjerg er måske det bedste hold vi har tilbage resten af sæsonen. Var vi kun defensivt stærke fordi SE, GF og FCV offensivt intet kom med, eller er det rent faktisk solidt?
Og kan vi skabe noget i Parken mod gode hold. Mod SE og GF blev der trods alt skabt en del chancer, men det mod meget meget dårlige hold. i Slagelse kneb det noget mere.
Kampen i pokalen mod FCN underbyggede det billede jeg tager med fra de tre nemme kampe, nemlig at vi er svære at spille mod når vi har et resultat, men vores resultat får vi kun på tilfældigheder og dem kan vi ikke forvente så mange af går vores vej mod bedre hold.
Jeg er derfor ikke så optimistisk. Jeg tror vi kan komme til at spille ret meget uafgjort de næste 3 kampe. For hvis vi kigger på modstanderne er det vel kun Esbjerg der kommer med ret meget man frygter kan true os. Bif virker nogenlunde ligeså impotente som os og FCN viste vi jo i 70 min. sidst vi kan holde helt væk fra chancer når bare vi er indstillet på dem, hvilket jeg forventer vi er næste gang.
De sidste tre kampe ser udeover den i Herning ret tilforladelige ud.

Så jeg er meget spændt, mere spændt end optimistisk, inden kampen i morgen. Leverer vi kan det godt være jeg kan finde grunde til at se lidt håb i resultatet i AAB - om ikke andet fordi jeg så gerne vil.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Vi har før vist i denne sæson at det med at stå med en matchbold(i form af at indhente topholdene) ligesom ikke har den store effekt på os. Vi udnytter det jo ikke alligevel.

Jeg har indstillet mig på at guldet ender i det jyske. Så nu handler det vel bare om at indhente lidt ære og slutte bedre end BIF.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Jeg har indstillet mig på at guldet ender i det jyske


Det har de fleste herinde efterhånden, man kan dog håbe man kommer stærkt igen i næste sæson. Ståle lover ihvertfald store ændringer på spillerfronten.

Så nu handler det vel bare om at indhente lidt ære og slutte bedre end BIF.


Enig, hvilket ikke er umuligt, men man kan dog have et lille håb (mig selv inkl.) om at nå 2.pladsen, selvom Midtjylland ligner til og have fundet sig selv igen, godt nok mod 2 svage modstandere, men man er ikke så langt væk igen, som man kunne frygte.
annonce