Snak

Mere indhold efter annoncen
FCK skal i hvert fald næppe blamere sig på det område med de handler de har foretaget indenfor de senere år.


Nu er CV jo også blevet fyret. Det er vel først i det kommende transfervindue at vi virkelig kan se hvor stærk en sportsdirektør Per Rud er. Han har lavet nogle fornuftige køb, men de har ikke alle sammen slået til. Boulahrouz er vel det bedste eksempel på en spiller der ikke har slået til, hvor de har brugt en høj sum på hans løn. Hvis Per Rud er fornuftig, så starter han med at købe en central forsvarsspiller, fordi det har været deres svageste punkt i den seneste sæson. Michael Almebäck har været en katastrofe, hvis man ser på at Brøndby gerne vil være et tophold igen.
Forza Napoli Sempre!
Må man nu ikke kritisere andre fordi CV har udført et dårligt job. Med den attitude kan vi vel alle holde kæft og udelukkende lade Conte, Guardiola, Simione og Rodgers udtale sig.

Skal jeg forresten hæfte personligt for CVs evner, eller hvad er vi ude i?

Hasani er derudover the bomb! Sammen med Zohoro, ham den nye og Boulahrouz der var et velspillende sminket lig.
Almebäck, Ørnskov, Zohore, Hasani, Boulahrouz....

Forlængelse med Thygesen??

Nunez, der udover 2 scoringer mod bundhold har forsømt at vise, hvorfor han skulle fragtes over Atlanten.

Nørgaard, der igen, igen, igen er skadet.

30 årige Kahlenberg, der koster 20 mio., man ikke tjener i Brøndby, over de næste 4 (3½) år - og som statistisk kun spiller halvdelen af kampene, grundet skader.

Szymanowski, der begynder at ligne en spiller, der med rette har spillet Segunda i Spanien.

Tilbage står Hradecky, der, omend dyr, hovedsageligt har været en fuldtræffer ind til videre.

Vh.

Adriaanse
Dog alligevel et hold der sidste år var tæt på at rykke ned, men som i år muligvis ender over FCK. Jeg er ikke og har ikke været BIF´er, men at kritisere deres spillerindkøb virker lidt mærkeligt. Hvem havde forventet at Brøndby skulle blive mestre i denne sæson? Næppe ret mange udover de mest fanatiske BIFFERE. Men det er noget af en fremgang både på det organisatoriske og spillermæssige område de har præsteret.

Hos FCK har det jo været lige omvendt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Hradecky har, uanset famlende start, været et rigtig godt køb for Brøndby.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Hvem havde forventet at sidste års nr. 5 og 6. skulle kæmpe om mesterskabet - på trods af voldsomme økonomiske problemer og væsentlige spillerafgange?

Vh.

Adriaanse
Szymanovski og Nunez kan jeg sagtens se et potientale i. De skal dog hurtigt løfte sig sammen med resten af holdet, hvis Brøndby skal tages seriøst i næste sæson. Nørgaard kan vise sig at være et scoop, men man kan selvfølgelig ikke vurdere ham ordentligt når han er skadet.
Forza Napoli Sempre!
Jeg er meget enig i, at det var på tide, at CV røg. Han har haft sine chancer og nyt blod vil (forhåbentlig) gøre godt.
Dårlige indkøb og skidt forvaltning af rigtig mange penge er selvfølgelig et stort problem, men for mig er det største problem spillet på banen og kvaliteten i samme, der mangler.
Jeg synes der er en tendens i international fodbold, der peger i retning af, at spille med tempo, hurtige afleveringer, fornuftigt højt pres og hvad der ellers hører til. Herhjemme praktiserer Aab, EfB og BIF den spillestil med hver deres fortolkninger. Til dels FCN, men jeg ser dem mere i "Barca" boldgaden, hvor jeg synes de 3 ovennævnte virker til at hente inspiration i Dortmund, Atletico og til dels Liverpool.
Min pointe er, at jeg synes FCK virker stagneret i deres spillestil og jeg ser dem som værende i overhængende fare for at blive overhalet af EfB og BIF på trods af større budget. Bevares Ståle har haft kæmpesucces i FCK (og de er siden han kom til igen kun overgået af Aab i pointhøst), men mig bekendt ligger det et par år tilbage siden man sidst blev bjergtaget af fantastisk FCK-spil.
I min optik mangler der nytænkning i spillet på banen.
Hvem havde forventet at sidste års nr. 5 og 6. skulle kæmpe om mesterskabet - på trods af voldsomme økonomiske problemer og væsentlige spillerafgange?
Nej, og det siger vel mere om FCKs (og FCNs) deroute end det siger noget om de andre hold i superligaen. FCK er med afstand det hold i superligaen, der har (eller i hvert fald har haft) de bedste økonomiske forudsætninger.

Jeg er dog spændt på at se hvad der sker i FCK nu når CV ikke mere er en del af setup´et.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
@ Alota Fagina

Spillets udvikling - internationalt - peger bl.a. i de retninger, du skriver. Sådan ser jeg også på det. Og jeg er i øvrigt enig i, at FCK er gået i stå - også spillemæssigt. Og de har den forkerte og fastlåste træner, hvilket jeg dog ikke skal kede dig med her.

Jeg tror dog ikke umiddelbart at EfB, der skal erstatte/supplere stamspillere og formentlig en aldrende HHA til næste sæson, bliver en direkte trussel mod FCK. Og da deres drift - ved siden af de flotte europæiske præstationer i denne sæson og deres spillersalg, der formentlig får en ende i det leje - ikke kan bære et tophold, falder de nok hurtigt ned, hvor de er lige nu, midt i tabellen, hvilket også er fint, når man husker, at de var voldsomt på røven - økonomisk og sportsligt - for et godt års tid siden.

AaB, kan nok dårligt holde på Kusk, og måske ryger Thomsen også - ligesom Jönsson kun er lejet i Wolfsburg, mig bekendt. Det vil nok svække dem for meget på deres styrker, hvis de er blandt os til næste sæson, vel og mærke..Men jeg håber det bedste for dem, da jeg synes, at Kent Nielsen og holdet gør det rigtig fint, og fortjener opbakning og lidt tro.

Brøndby kan selvfølgelig komme til at ramme noget i deres ubeherskede spredhaglsskydninger, hvorfor det ikke kan udelukkes, at de kommer helt til tops næste år. Dog kræver det mere held end forstand, der også kun anvendes på direkte forespørgsel derude - ligesom deres sympatiske sludrechatol og taktiktavlevirtuos af en træner, skal vise, at han ikke bare en endnu en i rækken af trænere som Hjulmand, Bech, Morten Olsen m.fl., hvis hold spiller et andet og mindre effektivt spil, end det spil, disse trænere ævler løs om, hver gang de kommer i nærheden af en mikrofon. (Frank og højt pres - kun set i 1 kamp (FCN hjemme) i virkeligheden).

Vh.

Adriaanse
annonce