Snak

Mere indhold efter annoncen
Braaten bliver ved med at undre mig. I nogle situationer ser han langsom og tung ud, og andre gange sætter han virkelig tempo på, samtidig med han ved hjælp af sin styrke, kan holde modspillere fra sig.

Hradeckys redning på Vetokeles hovedstød var, desværre, voldsomt god. Det er den slags, vi har manglet at se fra Wiland, over en længere periode, selvom han vel nu trods alt er begyndt at være mere stabil igen.


En anden ting er, at selvom jeg glæder mig til der for alvor skal købes ind til sommer, og skiftes spillere ud, så gruer jeg noget for, hvor længe holdet skal bruges til at blive spillet sammen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Lad os nu se hvad der sker. Der er allerede sikret to nye spillere. Jeg tvivler på at en dansk klub - heller ikke FCK - kan få udstukket 120 mio. kr. til indkøb i et enkelt vindue. Eller faktisk tror jeg slet ikke på det, jeg er sådan set ikke i tvivl, selvom jeg gerne vil blive det.

Kampen i dag viser alt hvad der er galt med FCK, og har været det stort set hele sæsonen, halvanden måned sidst på 2013 fratrukket: Det ene koncentrationssvigt efter det andet. Og skrækkelig teknisk formåen. Andreas Cornelius var sygt dårligt med bolden i dag, hvilket han sådan set har været i de fleste kampe her i foråret (i dag var det bare mere udtalt). TK og Daniel Braaten lavede, på trods af flere gode aktioner, horrible fejlafleveringer igen og igen, så snart der blot var muligheden for at sætte holdet i en god position omkring Brøndbys felt. Lars Jacobsen og Christian Bolanos trak på en af deres vamle kendinge; det manglende indlæg, så snart muligheden byder sig. I stedet løb det alt for ofte ud i sandet, hvor de enten skvattede, blev tacklet eller fik mast sig selv op i et hjørne, omringet af modstandere, som naturligvis fik pillet bolden fra dem. Slutteligt blev man som FCK-tilhænger fodret med gentagende, gustne aflevering bag den spiller, som afleveringen var tiltænkt. Og så måtte der ellers stoppes op eller ligefrem løbes tilbage. Ej hvor var det ringe. Det kan Ståle Solbakken simpelthen ikke være tilfreds med, og hvis der ikke er trænerkapacitet i det nuværende set-up til at få ændret på det, så må han - som manager - saftsusemig til at få gjort noget ved det i en fart.
Det har vel heller aldrig været andet end et løst rygte, som i øvrigt gik på, at pengene skulle bruges over flere vinduer.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Jeg forstår bare ikke Ståle…

Cornelius bliver ved med at spille super ringe, men det får ingen konsekvenser for ham.
Det virker næste som om ståle hader Adi og elsker Cornelius.
& Vetokele gør det heller ikke meget bedre, men han kommer i det mindste frem til chancer.


også en sidste ting… (ved god vi fik udlignet til sidst men alligevel)
Hvis vi er bagud 0-1 på hjemme bane hvorfor så udskifte to midtbanespillere med 2 andre midtbanespillere (Gislason, Amankwaa) i steden for at sætte en angriber ind???
fck & arsenal
Vel fordi Adi er elendig, og vi for øvrigt allerede havde Braaten inde.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Men vi kommer jo til at spille med bolde ind i feltet til sidst og Cornelius og Vetokele kommer frem til meget få chancer i feltet idag. og med Adi, ja han han er sikkert ikke god nok endnu, men han viser målnæse i de kampe han i reserveligaen og han lavede også mål og kom til chancer i de først kampe han fik i clubber. Hvilket Cornelius ikke lige frem gør. altså jeg synes bare at Cornelius fået for mange chancer.
fck & arsenal
Nå, men Franco Mussis og Tom Høgli er sikre... i virkeligheden har vi derefter stadig brug for 5-6 spillere, men det bliver formentlig til blot to yderligere. Måske tre.

- Vi kunne godt bruge en ny målmand, da Johan Wiland har overskredet sidste salgsdato. Men det får vi ikke.
- Vi kunne godt skal bruge en centerforsvarer, da vi kun har tre. Ham får vi, og det bliver Zanka.
- Vi kunne godt bruge en ny venstreback, da holdest bedste, Pierre Bengtsson, smutter. Det får vi formentlig ikke i kommende vindue, med mindre Kevin Conboy ikke gider endnu en bundsæson i Holland.
- Vi kunne godt skal bruge en central midtbanestyrmand, da TK finder andre græsgange, Claudemir har formentlig lyst til det samme, og Thomas Delaney ikke er den centrale lederfigur, man havde håbet på. Rygtet siger William Kvist. Jeg tvivler. Også på om der overhovedet kommer en.
- Vi kunne godt bruge en ny højrekant, nu da Christian Bolanos smutter og Rurik Gislason er power og ikke meget andet. Kasper Kusk kunne være fantastisk.
- Vi kunne godt bruge en ny venstrekant, nu da Nicolai Jørgensen er så ofte skadet. Jeg håber vi henter Emil Larsen.
- Vi kunne godt bruge en intelligent, taktisk stærk angriber, nu da Cesar Santin ikke længere er her til at binde bare lidt af det offensive koncept sammen. Igor Vetokele og Andreas Cornelius fungerer ikke sammen.
Alle vores angrebs-fejlkøb har scoret masser af mål i reserveligaen
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
ja, men nu spillede Adi også fint i de først 2 superliga kampe han fik, hvor imod Cornelius ikke har vist noget endnu udover et rigtigt flot mål.

synes ikke Cornelius virker til at være bedre end Adi.
For alt det der bliver sagde at Adi ikke han (teknik, hurtighed, god i boxen) det han Cornelius da heller ikke noget af for tiden…
fck & arsenal
Cornelius fortjener ikke så meget spilletid som han får. Så bare hellere spille med hvilken som helst anden angriber end Cornelius.
fck & arsenal
annonce