Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Svoger

Kan du ikke sætte yndling(e) og yngling(e) på din liste for mig?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Reglerne for komma er ikke meget vanskeligere end reglerne for nutids r´er, ligger/lægger eller synes/syntes. Enten gider man gøre en indsats for at lære det, eller også gør man ikke - men jovist, det er en fest at være hyklerisk.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
@Matias

What! Du har helt ret. Hvorfor synes jeg altid jeg har set ham stavet uden h, men jeg følger ham på twitter og der er det med h, så må desværre give dig ret. Æv.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Jeps, jeg har styr på mine h´er.
Begynder at få bange anelser omkring Andersen.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Begynder? Det burde man vel allerede have, hvis det var tilfældet. Ikke en sølle aktion i en ligegyldig venskabskamp.
Mit problem med signingen af Stephan er mest af alt, at jeg ikke ser han tilbyder noget vi ikke allerede får i Wiland. I Wiland har vi allerede en stærk shot stopper. Selvom han ikke umiddelbart er lige så stærk i den del af sit spil længere, så er han det i og for sig stadig, og grunden til han er på vej ud er jo ikke at han ikke kan lave de store redninger længere, men at han laver dumme fejl. Det FCK så af en eller anden grund vælger at gøre, er at hente en målmand som har samme kompetencer og en historik for dumme fejl og drops. Det er en mærkelig signing i min bog, og jeg vil langt hellere have ønsket en målmand der er ´reliable´. Skal ikke udelukke at han kan blive en god målmand for os, men jeg har sgu alligevel min tvivl.
Det handler vel i ligeså høj grad om at sikre der er sund konkurrence, som da Wiland blev købt ind mens man stadig ejede Daisy-Jesper. Eller dengang Kim C stadig kunne stå på mål.

Wiland har jo været blind passager i snart 1½ år, og Stephan A skal dælme gøre sig umage, hvis han skal ramme et lavere bundniveau og sprede ligeså meget usikkerhed i forsvaret.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Det er selvfølgelig rigtigt.
moderator
Stephan A. er desuden mange niveauer over Wiland i spillet med fødderne.
Men havde Wiland beholdt sit niveau fra tidligere, så vil jeg også foretrække svenskeren.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce