Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Han har vel købt en tagterasse eller måske Davidoff butikken som man kan se på hjørnet.
Dette er en signatur.
Kravet om, at Mussis ikke må sælges det første år, skyldes, at der foregår en masse økonomisk svindel i de sydamerikanske ligaer. Det er for at sikre, at der ikke bliver hvidvasket penge eller kørt under bordet i stor stil. Der var en rigtigt lækker artikel ude i foråret om det, men kan ikke lige finde den.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Det er København, ja.
Jeg kan se det firkantede tårn fra kirken i Nørregade i baggrunden. (Vor Frue Kirke?)
moderator
Zanka er vel heller ikke must lige nu, men jeg ser ham dog gerne tilknyttet.

Jeg ser absolut ingen perspektiver i Kris, og Mellberg spiller næppe alle kampe på en sæson, så vi trænger stadig.
Er der udenlandsk konkurrence om Zanka, så synes jeg ikke, vi skal gå i budkrig om ham. Dertil er der for meget usikkerhed om hans skadessituation.
Omvendt tænker nok, han skal præstere under Ståle.

Min fornemmelse siger mig dog, at der stadig arbejdes intensivt på at hente Erik Sviachenko, og han virker interesseret. FCM har brug for pengene, og med deres sæsonafslutning in mente, så er det måske knapt så attraktivt at blive hængende i Herning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det handler vel også om, at Ståle havde udset sig De Ridder, Stephan og Pelle i lang tid, og derfor lukkede de handler hurtigt.

Nu tager han en pause og så er der stadig god tid til vinduet åbner 1/7. Zanka bliver jo i Holland og det er de færreste klubber der handler så hurtigt som vi har gjort, hvorfor der er god chance for vi har tid til st hente ham senere.
moderator
Ja, men omvendt så skal den nye trup gerne på plads hurtigst muligt. Generelt har vi ikke haft den store succes med handler op til deadline. Med tanke på rekonstruktionen af truppen og de kommende CL-kvalkampe, så må mantraet være jo før jo bedre.

Især forsvarsmæssigt, hvor en hel ny kæde skal spilles ind.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Altså, de kommer jo ikke før første juli uanset hvad fanden vi gør, så en uges pause kan jeg ikke se noget problematisk i.
moderator
Nej, helt enig. så meget haster det ikke. Men det skal gerne være på plads, så man har tid til at bruge træningskampe på at spille holdet sammen.

På positivsiden er, at vi ikke har nogen til en slutrunde. Bolanos er fortid alligevel.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det glæder også mig. Men det havde nu været fedt hvis Mussis havde været med. Jeg håber virkelig også Ståle når at præsentere en næsten færdig trup 1. juli. Tiden er ganske rigtigt vigtig, især når man skifter 5-8 ud i startopstillingen.
annonce