Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af cabra.
Jeg er ret vild med Victor Fischers måde at kommunikere på. Han er ret nøgtern i sine analyser - samtidig med, at han også er meget direkte og ærlig. Jeg er egentlig lidt overrasket, hvor moden og intelligent har han været i sine udtalelser.
Skrevet af Piksvin
Haha der gik Povlsen lige amok. Slap dog af din tudeabe.
Skrevet af elendil
Nævn så Rasmus Falk. Kampens spiller.

Tak til sæbehandske (og noget uskarphed) for at gøre mig så arrig at selv ikke en heldig 2-1-sejr kan dulme min irritation.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Peter Ankersen spiller, bortset fra sit absurd elendige forsvarsspil i en enkelt situation, en rigtig god kamp og vælger de rigtige offensive løsninger, som Jussi vist også nævner et sted.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
En midtbane med Carlos Zeca og Rasmus Falk er for tynd. Fysisk når den ikke derop, hvor vi har brug for den er, selvom de begge kæmper godt for sagen.
Skrevet af elendil
Den kunne måske være bedre, men kan den det med det nuværende materiale? Jeg synes i øvrigt ikke den får meget hjælp. Både Jonas Winds og Federico Santanders placeringer og hjælp når de andre havde bolden var virkelig sølle. Robert Skov glemte at møde op og Viktor Fischer har noget at lære, når de andre har bolden.

Det er absurd let at spille bolden op omkring FCKs felt. Det er selvfølgelig til dels midtbanens ansvar at forhindre det, men der er en åben motorvej fra hele holdet. Det er så usselt.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Mht. midtbanen er jeg sandsynligvis også en smule farvet af mit syn på Rasmus Falk i øjeblikket. Jeg synes han er tæt på sit topniveau igen, hvor han både ser de gode afleveringer (bl.a. den lange til Peter Ankersen, efter at have gledet af på en AaBer), og hvor han sætter tempo og runder et par mand. Samtidig vinder han overraskende mange hovedstødsdueller (hvor ingen FCKere er i nærheden til at samle op, selvfølgelig) og kæmper forbilledligt defensivt. Han er heller ikke så dårlig til at placere sig.

Slutteligt må jeg nævne, at jeg stadig er en smule sur over at ham Abildgaard ikke blev smidt ud. Det var ret utroligt hvad han fik lov at lave - og hvor ofte - gennem hele kampen.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Nå ja, ikke helt slutteligt.

William Kvist virkede bitter og indebrændt i sit interview efter kampen i går. Naturligt, måske, men dårligt klaret af zen-mesteren.
fck-medløber.
Skrevet af repos , moderator
Enig i, at Zeca og Falk bliver for letbenet centralt. Kampene vil blive alt for urolige med den duo på midten, og det kan slet ikke være ønskeligt. Tværtimod skal vi have overtaget på midtbanen, og det får vi ikke med de to.
Zeca er stadig en temmelig urolig spiller til min smag. Vi har brug for en rolig spiller ved siden af ham. Altså rolig i sit udtryk, og ikke i sine løb etc.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Costacurta83
Det er helt sikkert for let at spille i gennem midtbanen. Når det er sagt, så er det faktisk meget få chancer midterforsvaret har givet væk i åbent spil, på trods af motorvejen ned mod dem. Dødboldene er straks en anden sag.
Ankersen var god mod bif og også i går, dog med undtagelse af lilleputfejlen, hvor han bliver løbet indenom ved hjørneflaget. Men han virkede til at have en anden speed og ærgerrighed fremad, hvilket gør os meget farligere.
Er der i øvrigt nogen som ved, hvorfor Skov ikke dækker de sidste 15 meter ud mod linjen? Både mod bif og aab bliver deres venstre kant totalt fri. Det ser helt mærkeligt ud til tider
Skrevet af GammelBitterMand
Vi har kæmpe problemer med dødbolde og næste kamp er mod Horsens. Jeg gætter på vi skal score 2-3 gange for at få point.

Et af problemerne for Zeca og Falk er, at angribernes første pres ikke sidder helt skarpt. Midtbanen bliver udstillet på præcsi sammen måde som forsvaret gjorde for et par måneder siden, hvor det var midtbanen, der ikke var afstemt ordentligt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Wind bliver krediteret for målet i går. Jeg synes nu også nok, det virkede skørt, at AaB-forsvaren skulle have et selvmål, når den alligevel var gået ind.

Det betyder så også, at Wind har et scoringssnit på ét mål pr. 171 min. Det lyder umiddelbart ganske fint i mine ører. Det er bedre end Fischer og Pavlovic, og kun marginalt dårligere end Santander og Pieros. Omend det selvfølgelig er et helt håbløst smalt grundlag at lave statistikker på :)
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Emkay
Hahahah Ståle har fantastisk humor:
"Og nu har vi i de to næste kampe Harlem Globetrotters helt uden teknik, men med stor effektivt."
Skrevet af Northishere
Altså, man må jo gå ud fra at vi giver lidt køl på det defensive når man stiller med både, falk, fischer, skov, santander og wind.

Det synes jeg personligt er helt i orden, da vi med den opstilling egentlig burde kunne forsvare os med bolden, med fare for at lyde helt Guardiola´sk.

Hvis det offensive mindset og underholdningen ved at se FCK holdes ved lige, har jeg absolut intet imod at give flere chancer væk, når vi selv kreere så mange store chancer som vi gør pt.
Så handler det bare om at vi skal være mere effektive foran mål.
Skrevet af Hjaelmen
@Northishere

Mit store "problem" med dette, er at det med stor sandsynlighed ville falde sammen i et europæisk perspektiv.
Hvis dette blev brugt som et komplement til den mere klassiske Ståle tilgang mod udvalgte modstandere i SL ville jeg ikke have nogle indvendinger.
Lige nu bliver det brugt fordi vi ikke har spillerne til at spille en "klassisk" Ståle og jeg ville faktisk blive trist hvis det kunne give nogle den tanke at vi ikke skulle hente spillere til den mere klassiske Ståle måde at spille på.

Og hvis man virkelig ville gøre op med den måde vi har spillet på i snart ved 20 år, så skal det nok være gennem en anden træner.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Northishere
Mit synspunkt er bare at vi spiller det bedste fodbold vi har gjort siden Delaney smuttede i sidste sæson (i min optik). Og hvis den spillestil du advokerer for kræver en central midtbane med kvaliteter som Delaney, så er det en meget dyr taktik (også måske også allerede nu for dyr, med prisudviklingen på transfermarkedet). Men det var nu ikke for at starte en ny diskussion om transfertaktik versus Ståles taktikker. Det fyldte godt nok meget for nogle måneder siden
Skrevet af Plankeværket
Jeg er så glad for Wind. Den der kombination af størrelse, teknik, spilforståelse og evne til at score mål kan blive mange, mange, mange point og penge værd.
Jeg håber han starter igen mod Horsens - og jeg håber han scorer et regulært mål der.
Det er så åbenlyst, hvad han kan bidrage med i vores system, at det værd at tage eventuelle udfald for at få ham kørt ind. Fordi alternativerne ikke er noget særligt og særligt fordi, han tydeligvis kan blive noget særligt.
Skrevet af BlueAndWhite
Er løsningen europæisk ikke bare at spille med 3 center midt og 1 på toppen som det altid har været?
Skrevet af Northishere
Det ville netop være en løsning. Overbefolke midtbanen og dermed gøre rummende små for modstanderne foran feltet og samtidig gør opspillet lettere mod stærkere hold
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bif flyttede sig, endnu en gang, 10 kilometer mere i søndags. (125-115)

Jeg tør ikke sige om det havde nogen betydning for udfaldet, men det er en er ret signifikant forskel.
FREM for alt
annonce
0