Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rogosjin
Thomsen fra start havde jeg ikke lige luret, men hvis det skulle være så er idag vel også det rigtige tidspunkt i sæsonen.

Noget andet er, at det er ganske rart at vores klubtråd (os FCK fans imellem) er forskånet for folk dømmer hinanden i knusende tavshed og der generelt er en fin og fri debat herinde.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Esrever
Smørhandske, længe leve!
Skrevet af Slettet(562140202803)
Dejligt med Thomsen.

Kvist må virkelig tænke nogle tanker, mens han sidder på bænken - igen...

Der er vel snart ikke flere mesterskabsspil-kampe, han kan få spilletid i? :o
Skrevet af Bløde babser
Lige nu savner jeg Kvist rimelig meget.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Og vores forsvar fortsætter. Hvor er det dog absurd ringe.

Og så fuck dog af, Stephan Andersen.
København.
Skrevet af peanuts
fuck hvor er det ringe
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Piksvin
Og hvorfor starter Wind mon på bænken. Det er jo netop i den her kamp han skal spille.
Skrevet af Schelden
Der blev vi så snydt for endnu et mål. Puha. Fed start på kampen.

Og en fucking sløj afslutning af Rasmus Falk.
København.
Skrevet af Northishere
Det kandiderer i hvert fald til den dårligste dommer præstation i år, på trods af at der kun er gået 12 minutter
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
Hvis der er ÉEN eneste herinde, der påstår FCK for dommerhjælp, så kværker jeg ham sku...

..Hold nu op hvor bliver vi bare snydt GANG PÅ GANG PÅ GANG i denne sæson... Det er jo seriøst vanvittigt...

ikke engang 15 minutter er gået, og vi er allerede blevet snydt 4 gange....
Nordens største.
Skrevet af peanuts
sikkert sat ind af Santander
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Vigtig og hurtig eksekvering af en kontra. Pæn, dyb bold af Nicolaj Thomsen.
København.
Skrevet af Svoger
Er linjedommeren nu sikker på, der ikke er offside?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Emil8036
Forkørt dømt straffe, frispark på Horsens målet og forkert offside på FCK målet.. Alt sammen på 10 minutter.. Man græmmes over dommerniveauet
#fck
Skrevet af Schelden
Nu ser det heldigvis ud til, at der er kommet ro på kampen. Det skal fortsætte.

Rasmus Falk prøver dog at sabotere den ro. Smider alt væk.

Robert Skov skal altså også til at levere noget kvalitet i sine aktioner. Det er fair nok, at han gå anonymt rundt, men når han endelig er med, skal bolden ikke pisses væk. Det bliver den pt.
København.
Skrevet af Matias
Northishere. "Det kan være det får dit blodtryk ned og du kan være tålelig at tale med en anden god gang"

- Nu er det jo ikke mit blodtryk, som har skubbet til et behov for at kaste med stråmænd osv., men naturligvis kan vi snakke sammen en anden god gang. Der er, igen-igen-igen, intet personligt i, at lade bølgerne gå højt.

delaney. "Det er pinligt at have behov for at kalde andre for "idiot""

- Idioti, ikke idiot. Der er ret stor forskel. Men nu du allerede er oppe at køre, vil jeg gerne på det kraftigste opfordre dig til, at undlade at kalde noget fascistisk, racistisk, nazistisk eller andet af den karakter, som er det værste, mennesket har at byde på, i en snak som denne. Det er ganske simpelt uden for enhver rimelighed. Jeg vil i denne omgang lade det passere med den meget kraftige opfordring til, at du tænker dig om en anden gang.

Esrever. "DIN sarkasme var nedladende"

- Se, det ved kun afsenderen, og det var mig, og nej, det var ikke afsendt i en nedladende tone. Jeg beklager at du og andre, har kaperet det således.

Nevermind, alle sammen, nu kan der vist ikke koges mere suppe på den høne - der kamp, og vi er foran 1-0, for dødboldscoringer tæller ikke med :) Og jo, det er bare ment som en joke. Ægte. En joke, jeg skrev det i sjov, fordi jeg synes, det er en sjov bemærkning.
Skrevet af Svoger
I forhold til kritikken af dommerne, så bør man dog tage med, at ved straffet er der vel ikke er nogen af os, der ud fra de optagelser kan se den situation godt nok til at sige med hundred procent sikkerhed, at der ikke har været et eller andet, som dommeren kunne se bedre. Det lignede en fejl, men vi fik kun en vinkel.
Vores første mål var Lüftner helt på linje, omend linjedommeren ikke følger med, og derfor ser situationen forkert. Selv hvis han var fulgt med, havde den været rigtig svær at vurdere korrekt. Ved deres mål sker forseelsen midt i en klump, hvor man samtidig har Stephan Andersen til at vade ud og falde under Santander (tror jeg det var).
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Jeg brænder sammen over de aktioner, hvor det nemt kan forhindres, men hvor vi giver et indkast til dem. Nicolai Boilesen har nu givet et par af dem, hvor han bare har kunne brage lortet væk.
København.
Skrevet af viv
Hvor lang er Stephan Andersens kontrakt med FCK egentlig ? Det er vel en af jeres svagheder dette forår, tænker han er ret færdig efter denne sæson ?
Må indrømme at det ligner en rigtig dømt offside ved målet, vinklen ved gengivelsen er ret skæv så tror det gør forskellen.
Er ret sikker på i vinder denne kamp og på en foreløbig 3. plads, set ned en person der holder med alle hold i Europa er det nu også fint nok...
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Esrever
Se, det ved kun afsenderen, og det var mig, og nej, det var ikke afsendt i en nedladende tone. Jeg beklager at du og andre, har kaperet det således.


Det tæller ikke for meget hvis afsenderen er den eneste som ikke opfatter det som nedladende. Tydelig intention er vigtig i kommunikation. Hemmeligheden til humor er ikke så meget timing som det er forbindelsen med dit publikum.
annonce
0