Snak

Mere indhold efter annoncen
Farfán

Haha ... Tænkte det samme.
Jeg synes Hjalte spillede ok. Men jeg er helt enig i, at Hjalte og Kvist på den centrale midtbane, virker tung og alt andet end kreativ. Det var dog ikke det største problem i går. Følgende var efter min mening større:

Wiland virkede usikker fra første fløjt. Det var måske ikke synligt på tv (jeg har ikke set min videoversion endnu), men fra lægterne var det tydeligt. Altså, hvis man kigger efter sådan noget. Han trippede, løb frem og tilbage, kiggede forvildet og forvirret rundt så snart der var optakt til en chance til Marseille. Ikke en opførsel der forplanter sig som ro i det restende forsvar. Én præstation til af den slags, og JC får en FCK-revival.

Vores backer fungerede dårligt i afgørende situationer. Både defensivt og offensivt. Posh fik ikke dækket af mod baglinjen, da Marseille kom på 2-1, og Wendt fik kludret en aflevering ved scoringen til 3-1, som førte til boldtab 5-10 meter fra feltet (ligesom han ikke var helt godt placeret ved deres første scoring). Begge manglede præcision i deres afleveringer ind i feltet (Marseilles), hvilket betød et tab af 4-5 muligheder for store chancer. Det er skidt (særligt fordi det ikke er første gang).

Vi løber i 3-4 offsides, i situationer hvor vi relativt ubesværet kunne have kommet enten i overtal eller spillet til baglinjen (med mulighed for indlæg). Det er et spørgsmål om manglende timing, men netop i kampe mod modstandere, der er bedre end os, skal sådan noget klappe. Det gjorde det så ikke.
Matias

Helt enig ... Måske der havde været færre fejl hvis man superligaen var i gang.

Pisse ærgerligt at vi taber med 2, når vi egentlig sagtens kunne have fået minimum uafgjort. Men man skal selvfølgelig score på sine chancer og det er vi bare ALT for dårlige til (ret tit faktisk synes jeg).
Jeg tror nok, at jeg i går endte med at blive enig med mig selv om, at jeg jo på forhånd havde forventet grimmere afklapsning - og at resultatet 1-3 så egentlig var knap så slemt, taget de første 70 minutter med i beregningen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Hehe, hvad skete der i øvrigt for Wiland, da han dykker ned til den forkølede afslutning, hvor det hele ender med en skade. Hold kæft, hvor vi grinede!
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Var det straffespark vi fik for øvrigt ok? Jeg sad midt i en pub-quiz samtidig, med kampen kørende på storskærm (uden lyd), og havde nok fået lidt øl, så jeg kunne ikke rigtigt vurdere det lige i situationen.


For øvrigt, Matias, du må da være nærmest endnu mere skuffet over måden Ajax tabte til Juventus på, så vidt jeg husker både med et par MEGET oplagte målchancer, især på et hjørnespark hvor en Ajax-spiller står helt fri og får lov at heade på mål, og bolden så lige sniger sig uden om målstolpen. Og et straffe til jer der ikke blev dømt hvis jeg husker ret...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg er altid skuffet når Ajax taber... fordi de har potentialet til at kunne slå alle, også de helt store. Men jeg har ikke set kampen (kun målene), og selvom jeg har den liggende, tror jeg bare den står til sletning.
De Jong havde også et helt eminent flot teknisk spark på sammenføjningen, hvor Buffon blot var tilskuer. Synd.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Jeg var i hvert fald ret imponeret over det Ajax hold, og hvad de frembragte, om end jeg til tider kun så kampen med et halvt øje.
Omvendt var jeg vidst knap så imponeret over dommeren, det virkede til han i nogle minutter bare kastede gule kort til alle sider.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Ja, det er nederen. Det var det nu også for FCK, som snildt kunne være kommet afsted med et bedre resultat.
annonce