Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af youkon
Kan vi ikke tage Lüftner ud, og spille med 10 mand? Han sabotere simpelthen så meget
Skrevet af Piksvin
Har du brækspanden fremme, pyto?
Skrevet af botman
Tenver: Det var præcist sådan, jeg forestillede mig reglerne var indrettet.
Ikke at det er sandsynligt, men det er da en interessant situation, hvis der bliver lavet to eller flere gule kort i samme ombæring.

Det er vel ikke SÅ utænkeligt, at der bliver lavet to "professionelle frispark", hvoraf det første ikke lykkedes.
Jeg tager mig ikke tid til at besvare indlæg, der virker stødende og ikke holder den gode tone. FCM Man. United
Skrevet af FatAsGragas
Der var en fra Nordirland, som fik 2 gule ved samme spil stop for 2 forskellige frispark. Om det så er korrekt dommerarbejde ved jeg ikke.
https://www.youtube.com/watch?v=RY0DD120slk
Skrevet af Blastoid
Luftner og Ankersen var fornærmende ringe. Resten var på det jævne - måske lige bortset fra SA, der var virkelig stærk. Sotiriou har fået den tidlige Cornelius-tromler-syge.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Schelden
Nå, jeg er lige kommet hjem. Super kedelig kamp, hvor Peter Ankersen, Michael Lüftner og Denis Vavro sørgede for at holde mit blodtryk oppe. Fuck, de var trættende. Jeg sad dårligt, og var rimelig påvirket af røg og fis, så jeg vil nøjes med beskrive vores kamp således: Rystende usikker defensiv - harmløs offensiv.

Jeg vil desuden fremhæve Nicolaj Thomsen og Stephan Andersen. Førstnævnte gjorde det udmærket, og var ret sikker i sin boldomgang. Stephan Andersen sørger for, at vi får det ene point. Kampens spiller for anden gang i træk. Held eller ej. Peter Ankersen gider jeg snart ikke kommentere mere på, men hvad sker der dog for ham. Han tager alle de forkerte beslutninger og mangler kvalitet i de fleste af sine aktioner. Derudover er han bare en stor idiot.
København.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jeg vil ikke afvise at Vavro/Luftner ad åre udvikler sig til spillere, der har noget at gøre i toppen af den danske liga.
Der har været små fremskridt, efterfulgt af stort set lige så mange tilbageslag.
Der er bare slet, slet, ikke tid til at agere beskyttet værksted for "spændende" eksperimenter.

Modstanderne har for længst læst lektien.
Overlad bolden til Vavro/Luftner, og dæk 10 mod 8. Når BIF tilmed løber længere og hurtigere, skal det blive svært.

Det var et mindre mirakel at BIF ikke scorede 3-4 gange. Vi kunne ligeledes ha scoret flere gange, det har bare ikke ret meget med den besynderlige konstellation i midterforsvaret at gøre.

Køb, køb, køb.

FREM for alt
Skrevet af Braumelaume
I mine øjne er Lüftner i Pavlovic-teritorie. Han skal bare videre hurtigst muligt. Han er inkonsekvent i sit forsvarsspil og elendig på bolden.
Peter Ankersens præstation i dag, og generelt, bør give én kamp i skyggen, hvor Roerslev kan få lov til at vise lidt af sit værd.
Skrevet af Schelden
Jeg tror heller ikke på Michael Lüftner.

Det bliver Erik Johansson og Denis Vavro. Og det kan blive ganske kompetent, tror jeg.
København.
Skrevet af Slettet(412118201009)
18.25 på tv3+

Camilla Martin:
Overvejer i forstærkninger?

Staale:
Måske en offensiv profil.

Camilla:
Hvad med bagkæden?

Staale:
Erik kommer tilbage, så det ser fint ud?!?

------

Det er jo absurd.

Men selvfølgelig...hvis BIF sælger helt ud, og FC Midtjylland går konkurs, kan man da ikke afvise en guldmedalje i 2019.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Schelden

Bekymrer det dig ikke, at hverken Erik eller Vavro har lederkompetencer?

Har vi set et ringere udvalg af spillere til centerforsvaret siden 2001?
FREM for alt
Skrevet af Schelden
Der er meget, der bekymrer mig ved vores nuværende spillertrup. Omvendt har jeg vel lært at leve med, at vi ikke kan fjerne knapt halvdelen af spillertruppen, hvor meget jeg end ønsker det. Realistisk set så får vi en ny højreback og forhåbentlig en central midtbane ind til næste sæson. Dermed ser næste sæsons umiddelbare starter således ud:

Jesse Joronen
NY - Denis Vavro - Erik Johansson - Nicolai Boilesen
Rasmus Falk - NY - Carlos Zeca - Viktor Fischer
Federico Santander - Pieros Sotiriou
København.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Schelden

Meget sandsynlig start-11 i næste sæson.

Vi ser nok forskelligt på Vavro.
I min verden er han (i bedste fald) marginalt bedre end Luftner, og simpelthen ikke værd at bygge på, hvis intentionen er at vinde titler og gøre sig gældende europæisk, der jo har været Staales (korrekte) pejlemærke.

Når det er sagt, er din pointe ift ændringer absolut relevant.
FREM for alt
Skrevet af TR1986
Bendtner ind istedet for Santander, Lasse Schøne til midtbanen og Linus Wahlqvist til højrebacken. Eventuelt Kirkevold til angrebet.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af tobiasff
tr har fat i noget, få nogle af de spillere ind. og så få det beton bold væk.
Skrevet af Matias
Vi har slet ikke noget at gøre i spillet om guld. Og det er edderman´me deprimerende at konkludere. Brøndby spillede en tand under niveau, og alligevel er de bedre end os. De har relativt let ved at lukke os ned, når vi har bolden, og har relativt let ved at lukke os op, når de har bolden. Jeg blev så irriteret, at jeg begyndte at smide med Matador-mix derinde. Det var også dumt, men et eller andet måtte jeg gøre, for det jeg så var så frustrerende.

Schelden holder pause i dag, den skal være ham vel undt, så jeg taget de karakterer i dag.

Stephan Andersen: 11
- Han var bare god. Virkelig. Kommunikerende og vågen, hele tiden. Det er hans point i dag, ingen tvivl om det.

---

Peter Ankersen: 5
- Jen synes faktisk, han må læne sig op ad en kraftig bøde fra klubben, for han er tydeligvis ikke til stede, i noget der nærmer sig halvdelen af de situationer, han skal ´eje´. Ukoncentreret og lad. Og sammen med Michael Lüftner koster han et mål.

Denis Vavro: 7
- Gør det nogenlunde ud fra de forudsætninger, der var til stede. Stadig for usikker og stadig for let komme fri af ham, men jeg lagde også mærke til et par fine aktioner med bolden på fødderne, hvor han fik taget et træk og derved kom ud af de første presbølge. Det mindede om overblik, og det varmede lidt.

Michael Lüftner: 5
- Jeg ved sgu ikke hvad skal man sige til det her... altså... han er slet og ret ikke god nok. Og hvis Ståle Solbakken helt seriøst mener, at truppen ikke behøver en central, forsvarsgeneral, så bliver det ham, jeg sigter efter, næste gang jeg kaster med labre larver.

Nicolai Boilesen: 6
- Efter chokstarten spillede han en god 1. halvleg, i 2. halvleg kom han for det første ikke godt ud af starthullerne, og da han endelig begyndte at komme lidt mere i boldbesiddelse, traf han for mange dårlige beslutninger, endvidere gav han prøver på en temmelig ringe pasningsfod. Det kan han gøre meget, meget bedre.

- - -

Robert Skov: 8
- Gode udfordringer, levende i spillet og en god forbindelse mellem midtbane og angreb. Han mangler lidt i forståelsen for, hvornår han skal slippe bolden og hvem han skal slippe den til - det er den gamle snak om mønstre og sikkerhed i rollen, men det skal nok komme.

Rasmus Falk: 7
- Rasmus Falk var ikke så god i dag. Han ville gerne og har generelt meget gejst, men han kom aldrig til at dominere midtbanen. Svære forhold ganske vist, men det vidste alle jo på forhånd. Og så er der en tand for meget nipseri, hvor han om nogen skulle være garant for, at tingene gøres i rette tempo.

Carlos Zeca: 8
- Han kæmper og kæmper, men jeg synes han var et stykke fra, at hive sig op på det niveau, alle ved det kræver, i sådanne opgør. Endelig synes jeg han fylder for lidt som buffer for forsvaret. Men han er god. Sådan, generelt betragtet.

Nicolaj Thomsen: 8
- En fornuftig kamp af Nicolaj Thomsen. Han gør mange ting godt, og hans boldomgang generelt må siges at fungere - til gengæld har han ikke tempoet til, effektivt, at udfordre én-mod-én, og det mener jeg, der skal til, når man spiller kant i FCK.

- - -

Viktor Fischer: 8
- Isoleret set en ok kamp, generelt betragtet ift. hans FCK-tid, en ringere kamp. Han er enormt meget til stede, men blev ikke sat ret meget op af hans holdkammerater, i tilgift var han ikke helt god i egne udfordringer.

Pieros Sotiriou: 8
- Ligeledes en acceptabel kamp, ikke mindst pga. målet. Han arbejder fint for sagen, men mangler fysik og kløgt, hvis han skal have succes i mange af de dueller, han går ind i.

- - -

William Kvist: ub
Carlo Holse: ub
Jonas Wind: ub

- - -

Ståle Solbakken: 7
- Ståle Solbakkens 17/18-udgave af FCK, er FCK i den ringeste forfatning siden 99/00. Kampen i dag tjente som godt bevis for dette, for vi var ret langt efter Brøndby. Det bekymrer mig, at han ikke ser, hvor meget krudt vi skal bruge på at skabe chancer, og det bekymrer mig, at han igen stiller med en tyndbenet, central akse. Det kan være, der er noget med æren og sådan, at være på hjemmebane i ligaen, og indrette sig efter modstanderen, men i den tilstand, vi er i pt., bliver vi nødt til det. Jeg tror, vi havde fået mere ud af kampen, om vi havde stillet med 3 mand på den centrale midtbane og kun med en én angriber. I 12-15 i 2. halvleg bliver vi flænset derinde, hvor Brøndby simpelthen spiller igennem os, fordi de har flere folk i området. Det var ikke godt.
Skrevet af Schelden
Godt arbejde, Matias.

Meget enig i karaktererne. Det værste ved Peter Ankersen er, at han har frækheden til at kaste lorten videre. Episoden hvor polakken misser på frit mål - og sender den direkte i handsken på Stephan Andersen - fordi han igen har misset sin markering, kaster han lorten til Denis Vavro. Fuldstændig magen til situationen, hvor den så går i mål.

Jeg vil hellere se Mads Roerslev blive kørt røv i.
København.
Skrevet af Northishere
Jeg er ret overbevist om at den eneste grund til Ankersen spiller er at Ståle forsøger at sende ham til VM, så hans markedsværdi kan stige.

Jeg kan ikke forestille mig at Roerslev kan lave en dårligere præstation.
Skrevet af Emkay
Sjovt så forskelligt man kan opfatte en kamp.
Jeg så NB som bedste markspiller.
Thomsen så jeg som den absolut ringeste på midtbanen.
Zeca er jeg blevet pjattet med, han er så sublim i sine aktioner defensivt og så har han overblik og teknik.
Falk fungerer OK i den nye konstellation, tror Ståle mente det da han udtalte at han ser Falk som en Eriksen type.
Helt enig i at defensiven stinker hos Ankersen og Tjekko/slovakiet
Skrevet af repos , moderator
Midtbanen er alt alt for let at spille igennem. Det var helt håbløst, så let BIF havde ved at spille os tynde centralt. Falk og Zeca er altå ikke en midtbanekonstellation, der kommer til at vinde mesterskabet for FCK.
Forsvaret er et kapitel for sig. Det sejler til tider, og uanset hvor meget Lüftner tales op fra Ståles side, så kan enhver jo se, at det projekt er dødt.
Ankersen er bare en røv. Ved målet orienterer han sig endda bagud hele to gange, men alligevel formår han ikke at dække Wilczek. Den aflevering på tværs bør være det letteste at cleare.
På Wilczecks afbrænder gentager historien sig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0