Snak

Mere indhold efter annoncen
helt enig Drejer. glemte ham i skuffelsen over dagens kamp.
Men i det mindste har Daniel vist noget i træningskampene. Så håber lidt at dagens kamp var en enlig svale, hvor imod jeg synes at Høgil ikke har vist noget posivit endnu.
fck & arsenal
moderator
Tung start, hvor vi takket være dommeren fik et point med hjem. Frisparket til Stephan A. var meget tyndt. Ufatteligt, han ikke får bokset den langt væk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det skal nok blive bedre når Remmer er klar igen.
København
Synes bare man sad med indtrykket i foråret, at Ståle ikke synes Remmer greb chancen.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
En røvdårlig præstation. Langsomt og idéorladt. Business as usual. Det er forbløffende, at man enten er så ringe til at sætte sine spillere op eller instruere dem i et offensivt koncept, der er bare nogenlunde pålideligt. Det hjælper selvfølgelig heller ikke Ståle Solbakken, at han tror så meget på egne evner, at han nægter at få en assisterende træner, der rent faktisk kan noget ift. offensivt spil, småspil og pasninger osv. Han bliver såre simpelt nødt til at revurdere kapaciteten på bænken, hans eget bidrag inkl.

Daniel Amartey viste prøver på nogle ting i hans spil, som gør at jeg tror meget på ham. Pasningerne varierede, men at han fra et defensivt udgangspunkt forsøgte sig med 30-meters-pasninger i dybden, er positivt. Så må der arbejdes med præcisionen - og med tæmningerne hos modtagerne. Andreas Cornelius og Steve De Ridder havde begge to episoder i 1. halvleg, hvor flade afleveringer hoppede og dansede på indersiden af anklen og skindebenet.
Den dåseåbner vi mangler er en træner der formår at få holdet til at spille fremad.

Det er voldsomt bekymrende, at vi er blevet dårlige og dårligere jo længere vi bevæger os væk fra Ariel. Ståle har på 3/4 år ikke formået at sætte et offensivt aftryk.

Bård fucking Wiggen i en fucking fart!
Han tøver også alt for længe. Hvorfor sætter han ikke Bashkim ind?
fck-medløber.
Kadrii kom da ind da Rurik blev skadet?
Batman Close. London W12.
Bård fucking Wiggen i en fucking fart!


Han er i hvert fald ledig på markedet - han røg ud af porten sammen med cheftræneren i Rosenborg her til morgen.
Batman Close. London W12.
Han var i hvert fald ikke med i kampen.
fck-medløber.
annonce