Snak

Mere indhold efter annoncen
Har svært ved at se at Kvist skulle minde for meget om Delaney og Amartey (Der i øvrigt heller ikke minder specielt meget om hinanden). Kvist ville være en drøm at få ind og samtidig formentlig kunne løfte sin medspiller centralt, på samme måde som han løftede Claudemir til et niveau Claudemir viste sig ikke at have uden Kvist.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
William Kvist ville være fantastisk at få ind. Men i så fald kunne vi godt bruge noget mere kreativt på den centrale midtbane. Det kunne vi nu godt under alle omstændigheder. Lykkescenariet ville være at hente Celso Borges og William Kvist, og få skudt Claudemir afsted. Og så selvfølgelig en angriber. Og en kant, gerne Emil Larsen. Oy, helt overordnet et transfervindue sommeren 14, part 2.
Ja så er vi da sikre på at få genskabt vores overskudslager, igen at have den suverænt mest løntunge trup i suppen og få bremset vores mest lovende spillers udvikling..
Hvis der skal så meget til før Ståle kan konkurrere med om mesterskabet, så synes jeg hellere vi skal fyre ham.. Det vil være billigere i længden..
@Imperator

Kloge ord!

Vh.

Adriaanse
Hvis der skal så meget til før Ståle kan konkurrere med om mesterskabet, så synes jeg hellere vi skal fyre ham..


Nu er dét jo heller ikke målsætningen. Vi skal være nordens fodboldflagskib og i Europa hvert år - ikke bare konkurrere om DM-guld. Det skal vi vinde 8 ud af 10 år, eller sådan noget, ifølge målsætningen.

Jeg så i øvrigt at Aadriaansee lige gav dig dødskysset, lidt ærgerligt.
Batman Close. London W12.
Jeg ville være glimrende tilfreds med Borges og et skur. Når Toutouh, Rurik og NJ kommer tilbage fra skader, kan vi så rigeligt dække kanterne - Bashkim og Amankwaa skal vel også have lidt spilletid engang imellem?
Batman Close. London W12.
Jeg er sådan set enig i, at det er ringe, at vi skaber så relativt få reelle førsteholdsspillere på SoE - det sagt er det selvfølgelig titlerne, og dermed den potentielle indtjening, der vejer tungest. Med længder endda.

Med "mine" tilgange in mente, er der stadig plads til Daniel Amartey og Danny Amankwaa. Og Christoffer Remmer for den sags skyld.
moderator
Og i samme ombæring skal vi nok passe på med at hype vores egne talenter.
Hvor gode Toutouh, Delaney, Remmer etc. egentlig?

Det er i hvert fald endnu ikke spillere, vi vinder mesterskaber med, som centrale dele af holdet.
Jeg så bestemt også gerne, at vi selv producerede egne spillere, men så skal vi nok også vænne os til, at det betyder mesterskab hvert tredje år, eller noget i den dur.

Der er vel maksimalt plads til et par unge af egen avl i startelleveren, og lige nu er den kvote godt og vel opbrugt med Cornelius, Delaney, Amankwaa, og Remmer og Toutouh ude med skader.

Selvfølgelig kan man ikke stille det firkantet op, for rammer vi en gylden årgang, så skal der bare bruges løs.

Faktum er bare, at vi med vores ambitionsniveau ikke har råd til alt for mange mellemsæsoner, hvor unge spillere sluses ind omkring startopstillingen på samme tid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
@Adriaanse

Hvor har du været henne i så lang tid!?
København.
@ schelden

I læserskaren. Det er også fint.

Vh.

Adriaanse
annonce