Snak

Mere indhold efter annoncen
Fraværet af unge spillere på bænken er jo et udtryk for, at Ståle ikke ser os som udviklingsklub. Men det er sgu lidt trist at vi har Høgli, Rurik og NJ siddende derude, det har forhåbentlig aldrig været meningen, at nogen af dem skulle have spilletid i en kamp mod bundholdet fra en lavere division.
Batman Close. London W12.
*På en røv kold torsdag, hvor banen kan medvirke til dumme skader!
København.
Indtil videre har Brandur vist, at der stadig er et godt stykke, til han skal spille med i Superligaen. Virker ikke helt skarpe i sine afleveringer og har været mere end heldig med ikke at tabe bolden, hvor han alt for nemt er blevet skubbet væk.
Fraværet af unge spillere på bænken er jo et udtryk for, at Ståle ikke ser os som udviklingsklub.

Klubben har ambitioner om selv at udvikle spillere, og der er blevet investeret med det formål, hvorfor tror du ikke Ståle er indforstået hermed?

Synes mere hans problem er at han er en bangebuks når det kommer til at give lidt forskellige chancen, og ofte foretrækker at rykke en af hans faste til en uvant position når der opstår huller frem for at prøve et talent..
Indtil videre har Brandur vist, at der stadig er et godt stykke, til han skal spille med i Superligaen.

Måske en lidt hård dom mod en debuterende pasningsspiller på den bane..
Specielt taget de unges succes i betragtning. Den her kamp er måske en af de sidste i pokalen, hvor der uden problemer kan spilles med et par unge. Alene det at en spiller som Bengtsson starter, er mig en gåde.
København.
Ja det er skuffende.. NJ på bænken er helt skørt... Selvom han kunne vende et potentielt(men usandsynligt) nederlag så havde det ikke været værd at smide ham ind..
Klubben har ambitioner om selv at udvikle spillere, og der er blevet investeret med det formål, hvorfor tror du ikke Ståle er indforstået hermed?


Fordi han, som du selv skriver, ikke praktiserer det, der prædikes. Kampen mod Roskilde er forventeligt den letteste kamp i hele sæsonen, og han har taget ét uprøvet talent med - på bænken.
Batman Close. London W12.
Man kan jo håbe at det er fordi vi har været så pressede, forhåbentligt får piben en anden lyd når vi får lidt mere overskud ..
Kan også være Ståle virkelig ønsker hvert minut han kan få, til at spille holdet sammen.
København.
annonce