Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er svært at se hvad der berettiger til en pris over 20 mio, samt hvorfor Ståle vil bruge så mange penge efter den store fiasko med Mussis. Jeg siger ikke, at vi skal holde os fra Sydamerika, men at lave så store transfers dernede virker en anelse risikabelt. 20 mio må da kunne række til noget brugbart i Holland, Belgien, Østeuropa eller lignende.
København
20 mio må da kunne række til noget brugbart i Holland, Belgien, Østeuropa eller lignende.


Ingen tvivl! Men jeg tror virkelig gerne FCK vil have åbnet for det marked! Og med rette efter min mening. Det kræver bare en succeshistorie. FCK er den eneste klub i DK der har store nok muskler til at hente talent derfra (måske FCM), og der er ingen tvivl om at talentmassen i Sydamerika er stor. Men hvis FCK kan lære at integrerer sydamerikanere i DK, kunne det være en potentiel guldgrube.

Det er dog bare en hypotese jeg går rundt med.
Jeg er sku glad for at se at vi ikke mister modet på Sydamerika, for der er satme mange store scoops man kan lave der.

Det er blandt andet derfor at de er et lille skrid foran i Schweiz og Belgien etc, fordi at de ikke kun kigger på nabolandene.

Kig på en klub som Basel der har haft stor succes med at hente spillere direkte fra Sydamerika. Felipe Caicedo i sin tid, der blev solgt til City. Matias Suarez i Anderlecht, og Brügge har også en god slat spændende sydamerikanere på holdet.

Flere af sådanne handler! Prisen er selvfølgelig lidt pebret i denne omgang, men hvis han bliver en succes er det jo ingen skam, da han vel vil have noget videresalgspotentiale.
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
Problemet er jo at vi ikke har andre sydamerikanere i truppen på nuværende tidspunkt. I Norge og Sverige har da også haft fin succes med at hente spillere direkte fra Sydamerika og Afrika. Jeg tror bare det er en noget lettere proces, hvis man har flere spillere som taler samme sprog i truppen. Jeg tror ikke vi har en eneste spiller i truppen, som taler spansk i øjeblikket. Kris Stadsgaard kan måske nogle enkelte gloser, men det er så også det.

En spiller som Claudemir var jo meget nemmere at integrere da man havde Santin i truppen. Vetokele var nem at integrere da man havde Santin og Claudemir. Det samme gælder alle de Costaricanske spillere vi havde i truppen i en periode.
København
Men hverken Santin, Vetokele eller Claudemir kom direkte fra sydamerika/afrika. De var alle sammen blevet "aklimatiseret" andet steds inden de dukkede op i klubben.

Men kan godt se at uden spansktalende spillere i truppen på nuværende tidspunkt kan det da godt blive et problem. MEN! Satander har dog været i frankrig et enkelt år, så måske kan han lidt engelsk som måske vil gøre det nemmere for ham.
Vetokele? Det var nemmere at integrere Vetokele, der blev født i Angola men boede længe i Belgien (jeg ved ikke præcis hvornår han kom til landet), fordi man havde to brasilianere i truppen?
nu var Lange og JJ nede og kikke på ham en uge, så mon ikke de har vurderet at det ikke bliver et problem med kommunikationen.

og velkommen til Santander
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Logikken har nok været at Angola er tidligere portugisisk koloni, og portugisisktalende spillere i truppen så ville hjælpe på integrationen.

Opvæksten i Belgien underminerer dog selvfølgelig pointen en kende.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
MEN! Satander har dog været i frankrig et enkelt år, så måske kan han lidt engelsk som måske vil gøre det nemmere for ham.


En spansktalende spiller skulle via et ophold i fransk fodbold lære at tale engelsk? Det er nogenlunde ligeså sandsynligt som at en englænder ville lære flamsk i Italien.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
jeg ved ikke hvordan man gør det i andre klubber. Men hvis man har haft en klub med mange forskelligt talende spillere kunne det godt være engelsk blev den nærmeste fællesnævner. Men kan egentlig godt se at fransk self giver mere mening. Om ikke andet, har vi så nogle i truppen der kan fransk, hvis han kan lidt fransk?
annonce