Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Det goer dog ikke en af de dyrest loennede spillere i ligaen billig efter dansk maalestok.

Så nu kender du hans løn?

De færreste ting i FCK er formodentlig billige efter dansk målestok. Det er en ret fjollet målestok, når man samtidig er typen som i andre tilfælde vil have travlt med at fortælle, at FCK har flere penge end alle andre.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af GammelBitterMand
Den nye trøje er nu udsolgt, angiveligvis fordi folk har brugt hele dagen på at flå dem med nr. 32 på ryggen ned fra hylderne. Mon han får procenter, som vi skal smide ind i hans løndiskussion?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Diogenes
Så nu kender du hans løn?


Nej. Det har jeg vist skrevet et par gange nu, men anden bruger skrev at en loen 1.3 mio. kr. for fire maaneder var billigt.

De færreste ting i FCK er formodentlig billige efter dansk målestok. Det er en ret fjollet målestok, når man samtidig er typen som i andre tilfælde vil have travlt med at fortælle, at FCK har flere penge end alle andre.


Nemlig, men det var jo netop heller ikke mig der skrev at han var billig. Det var jo faktisk praecist det jeg opponerede mod.
Skrevet af Sibusiso Jensen
Der er gået mindre end et døgn og jeg er selv begyndt at se en Bendtner for mig, der afgører derby i december og løber ned til Sektionen fuld af adrenalin og vodka i blodet fra dagen før.

Jeg er blevet fortalt at det var på samme måde Manniche præsterede bedst, så lad det komme an på en prøve.

At hans dame er helt vildt lækker tæller selvfølgelig også op. 32 på ryggen det samme.
Jeg er med på bølgen.


Absalon og Zuma.
Skrevet af Boombap
Bendtners varetagelse af egne evner skræmmer, og meget kan siges om ham

- Men det er svært at komme i tanke om ret mange, der som type passer bedre ind i Fc København end Niklas Bendtner

Jeg er ikke et sekund i tvivl om han ødelægger ligaen, hvis hovedet er med - Og det store hovede håber jeg så inderligt ståle er manden der kan skrue på.
Skrevet af repos , moderator
Han ødelægger ikke ligaen. Han er ude af form, og det kommer til at tage tid, før han rammer et anstændigt niveau.
Hans seneste klubber har været Nottingham Forest og Rosenborg, og han var kun god i den ene sæson i Norge.
Vi ender med en spiller, som vores træner ikke ville have før lokummet for alvor brændte. Bendtner er udelukkende hentet af nød.
Hvis man forventer, han sportsligt kan gøre en forskel det første stykke tid, så bliver man formentlig slemt skuffet.
Det eneste, der taler for, er, at der bag al gøglet gemmer sig en god fodboldspiller, der desværre har pisset sin karriere væk. Kan han mentalt rejse sig, så kan det blive godt på sigt.
Men alle advarselslamper blinker sgu godt nok her.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Corner11
Hej, en test.
Skrevet af Corner11
Undskyld, men nogle af mine indlæg blev ikke oprettet, så jeg prøver igen..
Skrevet af elendil
De seneste to har været rigtig gode.
fck-medløber.
Skrevet af Corner11
Kan i ha en nydelig aften, og så må tiden vise hvad The Lord får udrettet. Jeg håber, men har bestemt mine tvivl efter alle byturer og ballade. Men han må få en fair chance! Hvad synes i?
Skrevet af Københavnfraparken
Vildt så mange orakler der findes herinde.
Den ene mener at vide at han brænder ligaen af. Den anden mener at vide det modsatte og at det kommer til at tage tid før han rammer anstændigt niveau. Osv osv osv. Også jeres orakelsnak om hans løn.

Det er alt sammen gætterier, der er ingen der ved en skid. Selvom det virker til i har godt styr på det.

Hvad er definitionen af at brænde ligaen af? Hvad er definitionen af et anstændigt niveau?

Succeskriteriet for mig ift. Bendtner er at han kan holde sig skadefri og at man kan bruge ham som den opspilsstation som vores angreb har brug for pt. Og som man ved Bendtner er garant for. Kan han samtidig score nogle mål og lave nogle assists, så er det over al forventning. Men manden er købt ind til opspilsstationen og det burde ikke kræve højt niveau.
Skrevet af Nandeyanen
Udover over balladen med Taxi chaufføren har Bendtner opført sig meget modent. Så modent at han har fået de Norskes fans sympati i den sag der er kørt med Rosenborg.

Deres træner gik ud og sadge at han ikke kommer til at spille Bendtner mere hvilket er noget mærkeligt noget at sige til en spiller der er på kontrakt.

Det Bendtner gjorde som modsvar var at træne hårdt og hjælpe Rosenborgs unge talenter til træning og agere rollemodel hvilket de Norske medier lagde mærke til.

Kåre Ingebrigtsen blev fyret af ledelsen og det siges at en af hovedårsagerne var at spillerne blev behandlet forskelligt hvor ledelsen så det som et problem men ikke spillerne. Spillerne var uforstående over fyringen.

Det vil svare til at FCK fyrede Ståle fordi han lader Damen komme for sent og har en særbehandling over for ham.

Rosenborg bliver lige nu kritiseret for ikke at udøve mandskabspleje hvilket er ironisk når man tænker på de fyrede en træner for at udøve for meget mandskabspleje.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Svoger
Cornelius´ retur til FCK viste om noget, at uanset forudsætningerne er der, har skarphed stadig en del at sige, også når det kommer til at være opspilsstation. Også i forhold til timing, så det bliver en vundet bold i stedet for et frispark til modstanderen.

Hvis noget skal trøste mig, er det at Bendtner tidligere i sin karriere på landsholdet har vist, at han trods begrænset spilletid for sit klubhold, fortsat formåede at være forbløffende god. Det hænger nok også sammen med, at talentet/forudsætningerne så absolut er der.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Emkay
Vildt så mange orakler der findes herinde.

Arh come on....
Det er jo en del af det at være på et fan forum. Jeg synes i øvrigt folk er gode til at skrive "jeg tror"/"jeg håber"/"jeg forventer".
Mht diskussionen om løn, så er det hvad du må forvente når du indtræder i et forum for fans. Så længe der ikke er en bruger der hedder Oskar - er bestyrelsen ikke til stede
Skrevet af Københavnfraparken
Emkay

Læs nu min kommentar istedet for at pluk det ud fra den du ønsker. Jeg snakker ikke generelt om forummet, men nævner to eksempler hvor folk ikke nævner noget med jeg tror/håber. Men hvor de derimod lyder skråsikre. Derfor jeg skriver den kommentar som jeg gør. Come on selv er vel passende.
Skrevet af repos , moderator
@ Kbhfraparken

Selvfølgelig er det gætterier fra min side, for Bendtner kan jo sagtens gøre mine ord til skamme.

Jeg argumenterer for, hvorfor jeg mener, han ikke brænder ligaen af. Det vælger du så behændigt at undlade at forholde dig til.

Men jeg forsøger da gerne igen:
1. Ståle vil slet ikke have Bendtner, og mener han ikke vil hjælpe i sin nuværende tilstand. Det udtaler han få dage før, Bendtner hentes.
2. Bendtner har ikke været i kamp siden april. Man må formode, at kampform har en væsentligt betydning.
3. Bendtner har, fraregnet sin ene gode sæson i Rosenborg, ikke leveret noget på klubplan, der indikerer, han skulle blive en succes.

Han må hellere end gerne modbevise mig, men havde Ståle hentet enhver anden spiller med samme begrænsede klubsucces, så havde tonen nok været en anden. Nu er det et ikon, der ankommer, og så er det forståeligt nok en anden sag. Jeg forventer dog ikke en frelsers ankomst, men en spiller ude af kampform, og måske og træningsform generelt.

Jeg ved sgu ikke helt, hvori optimismen skal baseret andet end, Bendtner virkelig har hovedet med denne gang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(531502201604)
Stop nu - selvfølgelig kommer Bendtner til at gøre det godt kampform eller ej. Superligaen er historisk dårlig lige pt. Alle hold på nær FCK floppede i Europa mens hold med et minimalt budget som Hobro og Horsens år efter år overlever - der er 2 gode hold - FCK og FCM - resten er leverpostej - så selvfølgelig kommer Bendtner til at få succes
Skrevet af repos , moderator
I sin anden sæson i Rosenborg spillede han 18 kampe og lavede 5 mål. Den norske liga er ringere end den danske, så uden kampform er succes ikke givet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mjuhl88
Jeg tilslutter mig gruppen der tror er Bendtner kommer til at gøre det godt i FCK.

Jeg var skeptisk angående N´doye, da han vendte hjem efter en masse målløse(næsten) sæsoner i andre klubber. Der modbeviste Ståle min skeptisme(?) og det gør jeg har mere tiltro til tilgangen af Bendtner.

Håber det giver mening.
Fino alla Fine
Skrevet af Toon Toon!
Hvis Bendtner ikke er helt ude i kulden hos Åge, så vil det være en kæmpe motivationsfaktor for ham at gøre det godt det næste lille år, så han forhåbentligt kommer til at spille EM på hjemmebane.

For at det kan opnås, så skal han tilspille sig en kontraktforlængelse. Hvis ikke det kan motivere ham, så er der intet håb tilbage for ham.

Jeg tror han kommer til at gøre det udmærket for jer. Især fordi han er pissegod til at holde på bolden.

Det helt store spørgsmål er dog om ham og Ståle kan få det til at fungere, når vi lige kommer på den anden siden af honeymoon period...Det kræver at Bendtner vil arbejde og er taktisk disciplineret (det plejer Ståle ikke at gå på kompromis med).

Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce
0