Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
"Hvis Bendtner ikke er helt ude i kulden hos Åge, så vil det være en kæmpe motivationsfaktor for ham at gøre det godt det næste lille år, så han forhåbentligt kommer til at spille EM på hjemmebane. For at det kan opnås, så skal han tilspille sig en kontraktforlængelse. Hvis ikke det kan motivere ham, så er der intet håb tilbage for ham"

- Jeg har tænkt nøjagtigt det samme. Det er en plads (på landsholdet), der ikke er et klart førstevalg til, og Bendtner kan jo fungere i rollen, hvis tingene flasker sig. En mand som ham i nogenlunde hopla, vil kunne gøre en positiv forskel på landsholdet. Jeg tror også det er noget, der har været i såvel Bendtners som Ståle Solbakkens overvejelser.
Skrevet af Randomhero
Mads:

Havde kontrakten været længere kunne jeg godt se at vi havde betalt en god sign-on-fee til ham - men når kontrakten er på sølle 4 måneder, så kan det umuligt være mange penge vi taler om.


Bendtner kan selvfølgelig være SÅ desperat efter spilletid og et skifte til FCK, at X antal millioner for fuldførelse af kontrakt ikke betyder noget. Jeg finder det usandsynligt men du kan sagtens have ret.

Hvis det viser sig i slet ikke betaler noget i transfer, sign-on og kompensation men udelukkende løn baseret på præstationer, så er solgte trøjer nok rigeligt til at dække udgiften og så kan det jo kun kaldes en kanon signing. Om det er Bendtner eller Pieros, der brænder chancerne er vel i bund og grund ligegyldigt. Scorer han 10 kasser, så er det jo fantastisk og så har han det med til forhandlingerne af næste kontrakt.
Skrevet af Esrever
Mit indtryk er at Bendtner faktisk er rigtig motiveret for at spille for os. Om han skulle have håb om landsholdet kan jeg ikke sige, men hvis han har kan det kun være godt for os på kort sigt. Der er ingen tvivl hos mig selv om at det manglende VM slog ham ud og bærer en stor del af årsagen til han ikke præsterede godt for Rosenborg siden.
Tror dog ikke han har været villig til at opgive hele sin sign-off fee. Rosenborg betalte en smal del af den og vi har sandsynligvis matchet dét beløb som minimum udover en beskeden sign-on fee.. Resten og en lønforhøjelse kan han få med sin næste konktrakt.

Rene spekulationer, selvfølgelig. Pointen er at jeg tror Bendtner som minimum har valgt at risikere en stor del af de penge han kunne tjene i Rosenborg.
Skrevet af pyto
Kvist raus.
Skrevet af peanuts
Jeg sad og så en del af de mål Bendtner har lavet i Norge, og der får han lavet en del klassemål
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Boombap
@Kbhfraparken

Jeg mener så sandelig jeg forsøgte at holde bolden på egen banehalvdel

Det er vel forhåbentligt meningen at man i et debat forum giver sin mening til kende
Skrevet af pyto
Er der nogen der så pressemødet, der kan komme med lidt info derfra?
Kvist raus.
Skrevet af Jussi
Pyto

Du kan se det hele her:

https://www.facebook.com/copenhagensundays/videos/908331256211503?sfns=mo

Han er sgu bemærkelsesværdigt velformuleret og -overvejet.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Boombap
@pyto

Jeg fulgte pressemødet og syntes ikke der var så meget overraskende, hvilket må anses at være ret typisk for sådanne pressemøder . Bendtner virker som om han går relativt ydmygt til opgaven (andet ville underligt) og giver udtryk for han godt ved han har et eftetår til at bevise han er værd at skyde en længere kontrakt efter


Skrevet af pyto
Man kan sgu altid stole på jer. Tak.
Kvist raus.
Skrevet af jakobchamp
Hvis vi gir Pieros´s intensitet og fysik til Nicklas så score han 100 mål i denne säson
Skrevet af Jussi
Den der, Ståle citerede Ndoye for at have sagt om, at alle fortjener en chance mere - særligt en ven af huset - vidner godt nok om format af den gode senegaleser.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Matias
Den der, Ståle citerede Ndoye for at have sagt om, at alle fortjener en chance mere - særligt en ven af huset - vidner godt nok om format af den gode senegaleser

- Ja, han er bare så dejlig.
Skrevet af Plankeværket
Gisle skriver om at Bendtner tjener en rund million på de 4 måneder og får yderligere 2 med fra Norge.
Skrevet af danped89
Jep. 250k om mrd er dæleme en fin aftale set med FCK´s briller. Tænker en forlængelse hvis alt flasker sig, dog smider hans løn ca en 200k yderligere op som minimum.

Jeg er bange for at dette ´køb´ ikke bliver en sportslig succes, men jeg har fandme ville se ham i FCK siden jeg spillede Championship manager i 04-05. :)

Han ser btw super godt ud med logoet på brystet!
Skrevet af BlueAndWhite
Nu har vores indlæg da en modtager
Skrevet af elendil
Hvilke indlæg? Dem fra det centrale forsvar?
fck-medløber.
Skrevet af Esrever
Ja, det er heldig ikke den store økonomiske chance vi tager på Bendtner og det understreger vel også hans motivation for at spille for os. Han har givet afkald på mange sikre penge i Rosenborg.

Alligevel har jeg fået lidt småpesimistiske indtryk... Det skyldes bl.a. at NB nævner hvordan han håber folk bare vil fokusere på det han laver på banen. Frit fortolket betyder det "I skal ikke blande jer hvis jeg går i byen en gang i mellem".
Derudover dobler Ståle op på udtalelsen om at han ser NB som spidsangriber og han derfor bliver nødt til at ændre oplægget til sine angribere når han skal spille med to af den slags. Er jeg helt idiot når jeg mener Bendtner har profilen til at matche Winds center foward-rolle 1 til 1? På landsholdet trak han ofte ned i banen for at kombinere med eksempelvis Eriksen. Er han så meget anderledes end eksempelvis Santander der både kunne lægge foran NJ og bag ved Corner?
Skrevet af BlueAndWhite
Han har nok ikke luft til at løbe ned i banen :)
Skrevet af Gumleren
lige til dem som mener Bendtner ikke har præsteret på klubholdene. så har han helt sikkert spillet mindre end forventet af forskellige grunde., men han har faktisk en fin statestik.

hvis du så ser på mål pr minut.
arsenal 1 mål pr 181 minut
Rosenborg 1 mål pr 197 minut
wolfburg 1 mål pr 159 minut
Birmingham 1 mål pr 295 minut
sunderland 1 mål pr 310 minut
nothingham 1 mål pr 442 minut.
juve 0 mål på 396 minut.

i alt i mål pr 214 minut eller et mål pr 2.3 kamp.

bendtner er så god som opspilsstation så vi prøver at tage assists med. for at se hvor ofte han er indblandet i mål pr minut.

arsenal 1 mål pr 124 minut
Rosenborg 1 mål pr 144 minut
wolfburg 1 mål pr 159 minut
Birmingham 1 mål pr 186 minut
Nottingham 1 mål pr 221 minut
sunderland 1 mål pr 185 minut.
juve ingen nål eller assist på 396 minut.

I alt 1 mål eller assist pr 149 minut eller pr 1.6 kamp.

på landsholdet hedder det:

1 mål pr 192 minut eller pr 2.1 kamp
1 mål/assist pr 137 minut eller pr 1.5 kamp

så statistikken siger at han slet ikke har været så meget dårligere på klubholdet end på landsholdet.

hvis man så regner med at han næsten aldrig har spillet fast, dvs ikke i kampform så kan man konkludere at målnæsen er fin på ham og at kampformen måske i hans tilfælde ikke er så afgørende.
annonce
0