Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror faktisk, at Santander ødelægger Agger fuldstændig.

Han kørte dårligt på halv styrke i går, og jeg tror manden går amok på Vestegnen. Stemningen og det hele kommer til at gøre ham så tændt, at jeg nødig vil være hans oppasser.

NJ skal desuden starte inde. Det skal han simpelthen, fordi han kommer til at stå overfor en hammer svag centerback i Dumic. Han bliver ofte rundtosset, og det er helt klart der, hvor vi nemmest kommer igennem.

Det kæmpe rum som Johan Larsson, en af superligaens dårligste backs i defensiven, skal selvfølgelig også benyttes. Både Ludwig og Verbic kommer til at få masser af plads, hvilket skal udmønte sig i gode indlæg og selvfølgelig mål.

Hold kæft hvor jeg glæder mig.
København.
Hold kæft hvor jeg glæder mig.


Jeg er pissenervøs som altid.

Men jeg glæder mig virkelig til at se Santander overfor en top 10 CB i verden. Ej. Jeg ser virkelig frem til Santander vs. Agger-duellen. Anser stadig Agger for den bedste CB i ligaen, men efter 45 minutter i Santander-maskinen er han sikkert skadet.

I øvrigt. Tror du ikke Albrechtsen spiller ved siden af Agger?
Jeg håber ligeledes, at den opstilling bliver valgt. Vi skal have Benjamin Verbic inde. Ikke dermed sagt, at han nødvendigvis er nøglen til en sejr, men hans evner er det sats værd.
Jeg håber ikke, at Albrechtsen starter inde.

Han har ikke været starter imod Midtjylland eller Aab. Selv mod FCN blev Ørnskov foretrukket. Det skal dog ikke udelukke noget, da Albrechtsen måske netop er spilleren, som man skal bringe i spil mod FCK.

Og jeg er selvfølgelig også nervøs, men de her kampe er jo det, som vi fans venter på. Ligemeget hvor dårligt Brøndby klarer det, og omvendt hvor godt FCM gør, så vil det aldrig ændre på, at derby-kampene er det fedeste, vi kan opleve i dansk fodbold.

Det, der gør det endnu bedre er, at vi rent faktisk kan sidde her og diskutere hvem, som skal starte inde. Vi har ganske enkelt fået en bredde, som i superligasammenhæng er decideret klasse.
København.
Verbic overfor Larsson kunne blive rigtig sjov for os.
Håber også vi kører Høgli bag Kusk. Syntes Kusk virker mere frigjort når han har en spiller han stoler på defensivt bag sig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
moderator
Verbic skal spille, og det er jeg også overbevist om, han gør. Desuden spiller Høgli også fra start i højresiden.
Amartey bliver skubbet ned i midtforsvaret, så Kvist og Delaney kan fortsætte de lovende takter.

Eneste spørgsmål for mig er, om Santander eller Cornelius starter ved siden af NJ, og her vil jeg vælge Santander af flere grunde.
Han er lige nu en bedre opspilsstation end Cornelius, og er bedre til at fordele boldene videre. I spillet ved jorden er han også bedre, og vil lettere kunne indgå i kombinationer med Verbic og Kusk.
Endelig har Cornelius vist sig særdeles brugbar som indskifter, og selv om det selvfølgelig ikke er en ønskelig rolle for ham, så er det fysiske pres han kan diske op med mod nogle trætte forsvarsspillere meget værdifuld.

Jeg har dog en lille frygt for, at Ståle falder til patten, og bruger Toutouh i stedet for Kusk. Det vil ikke gavne holdet på nogen måde, men det kunne ligne Ståle at tænke defensivt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg havde sammen tanke mod Randers, mht Toutouh, men der var han jo god. Jeg ville dog også foretrække Kusk. Fremragende så mange assists der kommer fra hans fod.
Isæt stikningen til Cornelius er et element jeg er glad for vi har introduceret til vores spil.
Det er snart weekend og der er Derby på søndag. Feels good man!
Hmmm, er det mig der husker forkert eller er det nu 3 gang i træk at omegns-klubbens Riza Dumsisi er ude og kalde FCKs supportere for medløberfans som optakt til en FCK/BIF kamp?

http://www.tipsbladet.dk…dloeberfans

Det virker efterhånden noget slidt og en anelse ynkeligt...
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Ja, men de er ikke klogere.

"Der støtter os altid".

He he he he.
København.
annonce