Snak

Mere indhold efter annoncen
@Matias,

Breezer, Smirnoff Ice mm... alt i den dur.
Takker, Jomic.

Achilles. Selvfølgelig spiller en masse forskellige ting ind, men jeg er af den holdning, at hvis man virkelig vil, kan alt forklares gennem et undskyldende filter, som ikke tjener andet forhold, end at acceptere status. Nu ved ingen rigtigt, hvor meget Mathias Zanka er mærket af Paris-oplevelsen, men ud over det, er alle andre forklarende forhold noget, alle klubber kommer ud for og/eller noget som trænerteamet har været med til at skabe. Når alt kommer til alt, så skal FCK naturligvis være både spilstyrende og vinde i en hjemmekamp mod Viborg. Vi stillede med et på papiret rigtig godt hold og de spillere, der var i kampe, må været vurderet klar - Per Nilsson selvfølgelig på sparekost, men det er så også det. Faktum er at vi ikke var klar og at spillerne ikke har et system, der stoles på og som de kan læne sig op ad. Det er nu tredje sæson med Ståle Solbakken i denne omgang, og vi er endnu en gang fanget af, at individualisterne skal finde en god dag frem, for at konvertere kampene til tre point.
I går var noget lort. Orker ikke at gå slavisk gennem hvor skidt det var.

Men så lige en kommentar der kørte på traveren om Kvist og hans manglende offensive bidrag. I går var han faktisk blandt dem der bidrog med mest fremad og han lavede nogle meget fine offensive afleveringer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg er for så enig i at det var en kæmpe skuffelse, at Kvist var den af de to centrale midtbanespillere, der så bedst ud offensivt. Eller, mindst dårlig må det vist være. Umiddelbart er det eneste positive, at Nilsson præsterede 60 minutter på et for ham uhørt højt niveau, hvis det fortsætter kan han blive en hæderlig suppe-forsvarer.
Batman Close. London W12.
Det blev også vist før kampen mod Viborg, utroligt at se en prof. fodboldspiller sidde åbent og fortælle om at det er svært at sætte sig op til nogle kampe. Flemming Poulsen var også opgivende i studiet bagefter, i og med det ikke rigtigt hjælper NJ.

Han virker netop i interviewet ikke til at have et problem med sin attitude, hvilket er det mest skræmmende. Det er positivt at kunne identificere ting der kan arbejdes med, men hvis man ikke anser dem som et problem hjælper det lige vidt.

Jeg håber ikke det forholder sig sådan med NJ, men baseret på spillet kan man sagtens frygte det og han gør heller ikke meget for at det skal tolkes anderledes. Det er mega ærgeligt med sådan et talent, han må videre og så må vi håbe han kan motivere sig der hvor han ender.
Slap nu af med at male fanden på væggen..
Ja vi spiller en dårlig kamp i søndags, som vi på papiret skal vinde. Desværre for os vælger Viborg at spille en rigtig god kamp, mens truppen ikke er der 100 %.
Viborg har 3 hurtige oppe på toppen som gør dem sindsygt farlige på omstillinger, især når vi i Parken står med en høj back linje, offensive backs, og Pelle som nok er den langsomste CB vi har.
Viborg levede på omstillingerne og det gjorde de godt, hvilket gjorde at det blev en rodet kamp der bølgede frem og tilbage.

At folk begynder at råbe op om at vi i denne sæson lever på enkeltmands præstationer og ikke har et taktisk oplæg, er simpelhen en joke, vi har scoret 26 mål og vores topscorer er vores højre kant med 5 mål altså under 20 %, dernæst har 2 spillere scoret 4, en med 3 kasser, og to med 2 kasser.
Spilkonceptet er i mine øjne nemt at få øje på spillet etableres inde centralt, men vi bygger generelt op offensivt over kanterne ved hjælp af vores backs. dette betyder, at vi skal have en hurtig bold og sikker bold omgang hvor der ikke tages for meget risiko i starten. når spillerne føler at modstanderne er bragt i ubalance, skal bolden føres op igennem venstre eller højre side, gerne fra vores backs, som er dem der skal slå vores indlæg. dette betyder at de to kanter har lov til at søge ind i banen, især hvis bolden er i deres modsatte side.
problemet var i søndags, at Ludwig, Peter, NJ, Corner og Toutouh, ikke spiller en god kamp, hvilket selvfølgelig skader spilkonceptet. MEN sådan er fodbold nu engang, Der er personer der løber rundt derinde og ikke et PS4 spil. derfor kommer der udsving, Men slap nu af drenge

Har ikke brug for mere end FCK og Liverpool.. "Vores medier herhjemme vil dog gerne vurdere dem lige så gode som Leicester, som altså har en af historiens absolut bedste trænere og en af de bedste engelske angribere nogensinde. "
@hammerhaj

Jeg tror de fleste herinde er forholdsvis afslappede.

De fleste årsager du nævner er allerede vendt og præmissen for hvordan de opfattes beskrives vel meget godt i Matias svar til Achilles;

Selvfølgelig spiller en masse forskellige ting ind, men jeg er af den holdning, at hvis man virkelig vil, kan alt forklares gennem et undskyldende filter, som ikke tjener andet forhold, end at acceptere status.


At forklare det med at Viborg levede på omstillingerne er for mig at se også en letkøbt tolkning. Jovist, de havde flere kontraangreb, men i store dele af kampen stod de også højt på banen og lykkedes med et pres. Vi må altid forventes at skulle modtage en kontra, men gentagende at se os blive presset til fejl og ikke kunne spille os ud af det, er bekymrende - for som du selv nævner er en del af vores taktiske oplæg gennem boldbesiddelse at bringe modstanderen i ubalance.

Dit indlæg baserer sig på at man ikke kan tillade sig at være utilfreds med at fem spillere, der på superliganiveau anses som profiler, ikke leverer (i min optik er det dog flere end fem, hvis vi snakker kampen i søndags). Dette under postulatet "sådan er fodbold", i så fald kan alt jo forklares sådan, både godt og skidt. Hvilket bringer os tilbage til en accept af status.

Jeg ser ikke nogen male fanden på væggen eller komme med dommedagsprofetier, blot velbegrundet skuffelse over indsatsen i søndags og analyser på årsagerne hertil, kombineret med lidt galgehumor.
@jomic
Det skal selvfølgelig pointers at jeg oplever kampen inden fra Sektionen, og derfor måske ikke har det helt store overblik over Viborgs kamp. Det var dog min mening, at de levede på at bringe bolden hurtigt op på deres spidser, gerne i en løbeduel ned bag Ludwig eller Ankersen, også derfra skubber kæden hurtigt op og ligge deres press derfra.

På en helt anden front, så er jeg træt af NJ som angriber (Kan godt være at jeg er den eneste). ser ham klart bedst ude på kanten.
I søndags tror jeg vi havde fået mere ud at have Toutouh som liggende som 10´er bag Corner i det der vil ligne en 4-2-3-1 formation, med mente på at de to centrale i søndags, ikke besidder det helt store offensive overblik...
Har ikke brug for mere end FCK og Liverpool.. "Vores medier herhjemme vil dog gerne vurdere dem lige så gode som Leicester, som altså har en af historiens absolut bedste trænere og en af de bedste engelske angribere nogensinde. "
Jeg synes, at NJ har udviklet sig i en fysisk grad, hvor hans naturlige position nu er blevet i front - og ikke på kanten. Det er dog, som også allerede antydet, ret bekymrende, at han har svært ved at sætte sig selv op, når man besøger det kolde Hobro i minusgrader. Jeg er faktisk blevet en hel del mere afklaret med, at han, forhåbentlig, sælges for noget mønt til sommer.

Det må desuden også være tid til, at Verbic starter inde, når vi møder FCM. Jeg håber ligeledes på, at Delaney bliver fit, da han simpelthen betyder så absurd meget for vores spil. Alene hans fight gør underværker.
København.
annonce