Snak

Mere indhold efter annoncen
Som han spiller for os i dette efterår ligner det ikke at klubberne der vil lægge kassen for ham står i kø.
Det ville ikke komme bag på mig hvis man ender med at forlænge et par år med ham, for så at håbe at han kan komme tilbage i et gear der gør han kan sælges for et godt beløb.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
http://tipsbladet.dk/nyhed/superliga/superliga-brag-spilles-trods-storm

- Vi har her i formiddag været i kontakt med MCH. Vi har styr på det, og kampen bliver ikke påvirket af vejret. Det er ikke første gang, vi prøver at spille fodbold i blæsevejr, og det er helt sikkert for tilskuerne at komme. Vi har ingen løse genstande eller telte, der kan blive påvirket af vejret, så kampen er normal for os, siger Anders Bach Jensen, der er sikkerhedschef i FC Midtjylland, til klubbens hjemmeside.


Gæt om den nyhed findes på fcm svinenes hjemmeside...

Tåbelig skråsikker udmelding.

Der må være en hel del bitre fans rundt omkring. Køre til fucking Herning og evt. ikke kunne komme over broen hjem før sent = BITTERHED!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
jeg er glad. Jeg havde udsigt til at opleve kampen via P3. Det blev heldigvis forpurret, samtidig med FCM udstilles som amatører. Det er OK.

Dog er det træls for spillere og stadionfans.
fck-medløber.
Har sgu svært ved at få mit pis i kog over det..
Min fornemmelse er at det er til vores fordel at vi ikke skulle spille igår, vi ser ikke gode ud uden Delaney og generelt tror jeg vi er opadgående spillemæssigt hvor FCM mere skal slås med at holde dampen oppe fra deres mesterskabssæson.. Samtidig er der et januar-vindue der er mere giftigt for FCM end for os..
Nu skal vi bare slå OB på hjemmebane og så overvintrer vi på førstepladsen, med en kamp i baghånden.

Noget der tilgengæld godt kan få mit pis i kog, er at jeg synes FCM har en pointe i at der mangler noget format hos os.
Mediebehandlingen er lige lovlig skinger og det eneste man opnår er at man kommer til at fremstå som nogle whiny, smålige bitches..
Ståles kommentarer i medierne og hele det der Ståle-show der bliver kørt i studiet hver gang vi har spillet mod hhv fcm og bif har vi intet positivt ud af, det er sikkert god underholdning, men hvor er det dog barnligt og uværdigt et eller andet sted.
Er der nogen, der så kampen og kan fortælle, hvordan NJ gør det i sådan en kamp? Aflysningen i går gør, at vi helt sikkert skal ligge nummer 1 henover vinterpausen.
Batman Close. London W12.
Mener du at i helt sikkert skal ligge nummer et eller bør ligge nummer et. En kamp mod OB er vel ikke sådan bare tre "sikre" point?
moderator
Der er intet, der er tre sikre points, men en hjemmekamp mod OB skal selvfølgelig vindes. Det skal alle kampe i Parken.

Mht. aflysningen, så er det fint, at FCM indberettes. Deres håndtering var amatøragtig, og at vi inddrages ved en tilfældighed kl. 16.45 er, som Zanka beskriver det, fuldstændig amatøragtigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skaden er sket og FCM´s amatøragtige håndtering taler jo for sig selv.

Så at Hørsholt og FCK-lejren alligevel indberetter, understreger desværre den meget nutidige, urbane og let feminine kultur, der er i og omkring Parken. Tøsefnidder.

Anyway. Det kan formentlig aflede fra egne svagheder en tid - og herunder C-træner Ståles lattervækkende forsøg på at spinne FCM frem som klar mesterskabsfavorit.

Og nu jeg tænker over det. Måske burde den tænkende del af Fodbolddanmark indberette Ståle og FCK for det spinforsøg?

Vh.

Adriaanse
moderator
Ja, det virkede underligt, at Ståle forsøgte at tale FCM op. Har han ikke også efterfølgende ment sig fejlciteret.

Jeg tror faktisk, Ståle har mere end C-trænerlicens, men nu er han jo også manager, så han har nok at se til.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det der med Ståle har jeg hele tiden opfattet som om han bare sagde at FCM selv burde mene de var klare mesterskabsfavoritter. Altså at de burde melde ud, som vi gør, at de er mesterskabsfavoritter. Men det kan sgu godt være jeg har misset et eller andet.

Men hver gang de to klubber beskylder hinanden for ting bliver det lidt tåkrummende.
annonce