Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ælkjaer
- Gad vide, hvad der er ledelsens smertetærskel?


Jeg begynder at frygte de kun har en økonomisk en af slagsen. Efter mit rant mod bestyrelsen for en måneds tid siden, hvor jeg brugte North´s deroute som eksempel på lort de er parat til at æde, ligner det mest af alt Titanics jomfrurejse.
Skrevet af peanuts
Jeg håber da der sidder bare en enkelt i bestyrelsen der har nosser nok til at stille spørgsmålstegn ved den position Ståle har, og om han i virkeligheden har de kompetencer der skal til for at bestride posten som manager
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Prolific Boot
Jeg så ikke kampen i går, men det kan ikke have været fornøjeligt.

Men jeg har før skrevet at alle hold i SL har den samme taktik mod os nu. Højt pres og hårdhed (af og til noget over stregen) i tacklingerne, og vi vælger mellem pest og kolera når vi skal have Falk centralt og få lidt flow fremad men bliver sårbare bagud, eller Stage der lukker nogenlunde af bagud, men ikke kan meget fremad i banen. Når Fischer så er blind passager i mange kampe, og vi ikke har ret meget gennembrudskraft på backs, så bliver vi virkelig nemme at spille mod.

Lidt nemt at skyde på Ståle - for det er sgu svært at få flow i spillet og jævnhed i præstationerne når der ingen stamme eller kontinuitet er i holdet.

8 mand i gårsdagens startopstilling spillede ikke i FCK sidste sæson - det må nødvendigvis koste lidt på den indbyrdes forståelse og sikkerhed i at positionere sig i systemet.

Men, nu er der landsholdspause og lidt tid til ro i krop og hoved for en del af spillerne. I mellemtiden kan vi glæde os til at få lidt glæde af FCM´s gode form og selvtillid på landsholdet,....... Nårh nej - det bliver så ikke det danske landshold, men måske Burkino Fasso, Gabon, Elfenbenskysten og andre landshold:-)
FCK Leeds United Real Madrid
Skrevet af JarJarBonkers
Efter 16. spillerunde sidste sæson, havde vi PRÆCIS ligeså mange point som vi har nu. Vores pointgennemsnit lige nu ligger på 2.125 og sidste sæson, da grundspillet var spillet færdigt, endte vi med et snit på 2.35.

En trænerfyring er på ingen måder på tale.

Tvivler på at FCM kan holde den kadence de har nu. De kan også få skader ligesom vi har fået. Ro på.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Ælkjaer
Man behøver ikke at snakke trænerfyring, fordi man ønsker ændringer i setuppet. Der er efterhånden trættende at få skudt i skoene.
Skrevet af jenner4
Selvfølgelig kan man skyde på Ståle - det er sgu da ham, der har indkøbt forkerte spillere alt for dyrt. Det er også ham der stædigt fastholder en spillestil, der dels er lidt forældet og som flere spillere åbenlyst slet ikke forstår. Som hold er vi stillestående med og uden bold. Fuldkommen uden overraskelsesmomentet - Det eneste vi kan ok er lange bolde på Doye. Vor herre til hest.
Skrevet af Matias
Men en tilsyneladende meget populær præmisændring.
Skrevet af Djangdjang
Lidt nemt at skyde på Ståle - for det er sgu svært at få flow i spillet og jævnhed i præstationerne når der ingen stamme eller kontinuitet er i holdet.


Det er netop nemt at skyde skylden på ståle. Det er ham der sætter holdet, taktikken osv. Han kunne også prøve at spille med samme spillere flere kampe i træk, fremfor at skifte 3-4 mand ud hver gang. Det er da klart at man ikke få den indbyrdes forståelse, når man har nye folk foran sig hver gang.

Så kan man bruge pokalturneringen til at bruge andre spillere.

Det er skrevet før og bliver skrevet igen senere. Hans taktik er forældet og læst og på en eller anden måde formår han at pille alt godt spil ud af folk. Kusk fik han ødelagt, Falk er ved at blive ødelagt også og Fischer er en skygge af sig selv. Havde superligaen bare været noget bedre, så havde FCK været i problemer. UD med ståle og scouts og lad os få noget nyt blod, der kan og vil spille offensivt spil.
Skrevet af Ælkjaer
Jeg tænker man bør finde en erfaren person, med indgående kendskab til fodboldverden og i særdeleshed sportsdirektør rollen. Tilbyde ham en af de tomme pladser i bestyrelsen, og så lade ham stå i spidsen for en overordnet evaluering af hele det sportslige setup.
Arsene Wenger tror jeg alligevel ikke på. Frank Arnesen ville være et scoop. Per Frimann not so much:-)
Skrevet af cabra.
Hvorfor er Frank Arneseen et scoop? Har han ikke levet meget på hans navn og tidligere meritter og ikke præsteret noget nævneværdigt i lang tid? Han fremstår lettere uintelligent i medierne, men måske er det bare det dansk sprog han ikke mestrer særligt godt.
Skrevet af Ælkjaer
pga det han har præsteret. Den ungdomsskole han byggede op i Chelsea er den de lever højt på idag. Desuden er hans erfaring i Benelux-landende ganske imponererende. Og han bør have et kvalificeret bud på hvordan en topklub drives bedst, jævnfør hans CV.

Desuden har han bevist igen og igen, at han kan skabe et scouting netværk der virker upåklageligt!

edit2: Når jeg skriver upåklageligt, mener jeg IKKE der ikke er lavet fejl. Jeg mener bare han har fået det til at fungere godt, og i flere lande faktisk!
Skrevet af Imperator
Det kunne være fedt hvis vi fik en talentfuld europæisk trænerprofil ind til at prøve og få noget ud af den trup vi har.
Så kan Ståle hellige sig alle ting han har ansvaret for uden for banen.
Det gør også at han er til at erstatte en dag, lige nu er det fandme svært.

Vi trænger ihvertfald til noget friskt blod på en eller anden måde.

Jeg tror ikke rigtigt på den med Ståle som træner, og så en ny sportsdirektør.
Det ville Ståle ikke kunne håndtere. Det ville også være svært for alle, især den nye sportsdirektør, når folk er vant til at Ståle er ham der bestemmer.
Skrevet af Ælkjaer
Nu ved jeg ikke hvor længe hans nuværende kontrakt løber. Men jeg forestiller mig et scenarie hvor næste kontrakt, ganske udramatisk, bliver en cheftræner kontrakt.
Og hvis Ståle ikke kan leve med det, er det hans valg. Det er selvfølgelig et tab, men ikke et uerstatteligt et af slagsen. Men jeg er også en drømmer
Skrevet af peanuts
men hvis Ståle ikke kan magte at der bliver placeret en ny i den position han har pt. som sportsdirektør, så må han sige sin stilling op, jeg har desværre ikke den store tiltro til Ståle som sportsdirektør, her skræmmer de sidste par år godt nok i min bog, og er det i virkeligheden så svært at erstatte Ståle ?, det skal vel bare gennemtænkes og gøres med omhu.

Og Ståle har en kontrakt der udløber i 2023 men jeg magter det ikke ......
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af JarJarBonkers
Ståle er meget magtfuld i københavn og han kommer også til at præge stilen efter han forlader kluubben. I Ståles tid i klubben er der blevet skrevet en "bibel" om hvordan FCK skal spillle.

Grundet hans meritter i europæisk regi så tror jeg han har meget lang snor i bestyrelsen. Han kan misse mesterskabet i år - blive nummer 3 og stadig ikke være i fare for at blive fyret. Faktisk er jeg overbevist om at Ståle nærmest selv bestemmer hvonår han vil videre - samt bestemmer sin efterfølger.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Matias
"I Ståles tid i klubben er der blevet skrevet en "bibel" om hvordan FCK skal spillle"

- Hvilket er rigtig fint, såfremt den følges af andre områder, som leverer ind til den. Men det er ikke tilfældet. Ståle udtalte sig allerede i efteråret 16 om, hvordan denne manual/bibel er så detaljeret og skulle følges ned til mindste instruks (han gav selv eksemplet, hvordan et indkast et bestemt sted på banen skulle tages (det må siges at være temmelig rigidt)). Omtalen af denne manual/bibel faldt mens FCK spillede sit aller bedste, og på den led gav den mening for mange af statementets modtagere.

Hvad er så problemet? Problemet er bl.a., at den rigide tilgang til konceptet, sportsligt forhindrer FCK i at være, hvad FCK er, nemlig en lille spiller på markedet, som efter dens succeser må afgive spillere via lukrative bud fra større spillere på markedet. For det kan konceptet ikke bære, i særdeleshed ikke uden en velsmurt scoutingafdeling. Da man solgte bærende spillere i vinteren/sommeren 17, lykkedes det ikke at tilføre spillere, som hurtigt kunne sætte sig ind i konceptet, og det må naturligvis være en af dén afdelings vigtigste opgaver. Så manualen/biblen, som Ståle tidligere havde talt så stolt om, var sæsonen efter sat fuldkommen ud af funktion, af et af hans eget ansvarsområder. Nok havde han peget og fortalt og instrueret og vist videosekvenser og placeret spillerne som ludobrikker på brættet, lige lidt hjalp det, spillet fungerede ikke, resultaterne kom ikke og i sidste ende rendte vi ind i den absolut dårligste sæson siden 2000. Og så dumper projektet altså.

Jeg er, som sagt, fint med på et relativt fasttømret koncept, hvis hele klubben arbejder for det, herunder selvsagt scoutingsektoren. Det virker for andre klubber (bl.a. min anden klub), så det kan det også i FCK. Men tilfældet er ikke pt., at alle afdelinger i klubben arbejder for så ufleksibelt et koncept, og derfor vil man til stadighed opleve alt for store spillemæssige bølgegange som nu og i særdeleshed 17/18.
Skrevet af repos , moderator
For det kan konceptet ikke bære, i særdeleshed ikke uden en velsmurt scoutingafdeling. Da man solgte bærende spillere i vinteren/sommeren 17, lykkedes det ikke at tilføre spillere, som hurtigt kunne sætte sig ind i konceptet, og det må naturligvis være en af dén afdelings vigtigste opgaver.

Spot on.

Det er simpelthen en essentiel del, hvis FCK skal bevare status som førende klub i Danmark. Den del er vi helt væk på lige nu.

Jeg er stadig af den opfattelse, at Ståles foretrukne stil er sakket bagud i forhold til at skulle angribe kampe.
Den fungerer stadig i europæisk sammenhæng, når vi møder hold, der er bedre end os, og vi med sindsro kan afgive initiativ.

Til gengæld har vi det svært, når vi skal forsøge at kontrollere kampe. Lige nu kan jeg ikke få øje på, hvad Ståle vil.
Vi har spillere med fine tekniske færdigheder som Fischer, Pep Biel, Falk etc., men ingen af dem kommer for alvor til sin ret.
Modsat er der Jens Stage, der har voldsomme problemer med at slå en aflevering over mere end fem meter.
Den, der befinder sig bedst, er Zeca, men det er mest i kraft af, at han skal løbe og rydde op efter alle de fejl, der bliver begået af andre spillere. Derfor er han så tydelig.
Det er efterhånden lang tid siden, jeg har siddet med indtrykket af et FCK-hold, der bare vil vinde kampen i kraft af fysisk overskud og/eller spillemæssig overlegenhed.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af pyto
Vi har spillere med fine tekniske færdigheder som Fischer, Pep Biel, Falk etc., men ingen af dem kommer for alvor til sin ret.
Modsat er der Jens Stage, der har voldsomme problemer med at slå en aflevering over mere end fem meter.


Lige præcis.
Man har sat sig mellem stole og må inden vinterens transfervindue beslutte sig for om man vil vælge den tekniske eller den fysiske vej. Begge er fint med mig, så længe der kommer en form for koncept. For du har ret, man kan ikke se hvilken vej Ståle ønsker at gå ligenu.
Kvist raus.
Skrevet af repos , moderator
http://kortlink.dk/23fqz

Namli ude i kulden i Krasnodar.
Måske ikke den type, vi står og mangler, men en interessant spiller med et godt drev og blik for spillet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Saint
Synes nu et eller andet sted han passer godt ind i vores truppe i forhold til hvor vi er svage og hans niveau. Dertil giver skiftet jo ret fint mening for ham, skulle han have ambitioner om landsholdet.
(...)
annonce
0