Snak

Mere indhold efter annoncen
def.

som jeg lige kan se det har han fået 5 kampe siden han skiftede i januar, ellers er det splinter fra bænken eller tribunen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
AC er meget interessant faktisk. Men jeg kender ikke hans situation i Italien, troede sådan set han var inde omkring førsteholdet dernede.


Det virker til at AC er ret langt fra en startplads hos Chievo-Verona, dog skal det lige siges at de har en rutineret (gammel) trup, og han kan sagtens få chancen snart. da han nok lige har skulle vænne sig til en anden fodbold/træningskultur.

Hvem ser i som afløser for Ludwig?
"Old Lull Bee"
moderator
AC ser jeg slet ikke have niveau til FCK. I hvert fald ikke, hvis målet er at forstærke truppen eller som minimum bevare status quo.

Som afløser for Ludwig henter vi vel en anden ung svensk back. Der plejer jo at være gevinst på den front. Herhjemme ser jeg kun Durmisi som værende aktuel, hvis man udelukkende ser på kvalitet. Det kommer selvfølgelig ikke til at ske.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
moderator
Tipsbladet mener at Roma og Inter kigger på Augustinsson. Lyder ret vildt, lidt af et skridt op.
Dette er en signatur.
moderator
Det vil være bedre for FCK og jeg, hvis han blev. Men, hvis det er niveauet på interesserede klubber, så er han snart fortid. Forhåbentlig tager vi os rigtig rigtig godt betalt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Rygtet fra tipsbladet stammer, så vidt jeg husker, fra juli måned. I den periode virkede det som om, at særligt svenske medier havde meget travlt, med at lukke salg af FCK-spiller med tilknytning til svenske klubber, særligt Amartey og Augustinsson. Jeg vil personligt kunne forstå koblingen til italienske topklubber, efter u21 EM, men de sidste 5 måneder, bør hav kølnet interessen noget fra de aller største.
Personligt tror jeg, at Amartey sælges i januar, men at Auguststinsdon bliver. Det vil betyde inkøb til den centrale midtbane og forsvaret, hvilket det jo allerede har været smårygter fremme om.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Så er rygtemøllen omkring NB igang igen, og spørgsmålet er så om det er i dette vindue han kommer til FCK, personligt tror jeg ikke at han ser sig selv som klar til FCK og superligaen, men skal han have fast spilletid så skal han nok væk fra Wolfsburg, og her kan det måske blive et mindre problem for NB at finde en klub, med tanke på de sidste 3-4 års sportslig nedtur.

Og så kommer det måske til af afhænge af om NB får sat stolen lidt for døren af Hareide, med krav om spilletid hvis han fortsat skal være fast starter på landsholdet.

I sidste ende virker det ikke særligt realistisk, og skal det ske så bliver det nok på sidstedagen af vinduet, når/hvis NB står tilbage med et tilbud som hedder bænken/tribunen i Wolfsburg eller en retur til FCK og en sikker startplads

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
eller en retur til FCK og en sikker startplads


Men hvis så han kommer til klubben. Hvad er så idealopstillingen? Federico er hentet til dyrt, Bendtner bliver dyr, Corner var dyr, vi sætter ikke NJ af og vi vil vel ikke rigtig smide NJ på kanten igen.

For mig at se giver det simpelthen ikke mening at hente Bendtner nu - og tror heller ikke det sker.
def@

klart det give lidt luksusproblemer på de forreste pladser, men en eventuel tilgang af NB kunne så åbne for et salg af NJ, som er blevet lovet et nyt eventyr i udlandet senest til sommer.

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Hvis Bendtner skal ind, så skal Cornelius elle Santander ud. Begge er dog prestigeprojekter, så jeg tror ikke lysten til at slippe dem er tilstede, jeg kan heller ikke se hvem der lige skulle være klar til at smide en masse penge efter en af dem. NJ kan ikke afløses af Bendtner, medmindre vi laver en Watford og bare tæsker lange bolde efter to tårn, men der virker alligevel for begrænset.

Men, så er der den anden side. Hvis Ståle sidder der, på Sokkelund sammen med Bendtner og en agent, der siger det kan lade sig gøre. Wolfsburg går med til en lav overgangssum, Bendtner vil gerne have en kontrakt med store bonusser og en lidt lavere løn end ellers. Siger Ståle så nej?
Opstår den situation, tror jeg det handler 100 % om Ståles mavefornemmelse med Bendtner. Virker det som en partykonge der kommer hjem, eller er det en voksen mand med ild i øjnene, der vil gøre alt for at komme af med alle de negative prædikater. Siger Ståle JA, så er jeg sikker på der kan findes penge til Bendtner, og at han vil være en god forretning.
annonce