Snak

Mere indhold efter annoncen
Pudsigt at NJ scorer, det virkede ellers til at være lade-Nicolaj, der havde fået en rød trøje på i dag. Delaney viser til gengæld igen, at han er for god til superligaen. Det ville være et kæmpe scoop for os, men synd for ham, hvis han bliver et år mere. Desværre.
Batman Close. London W12.
+ Fuld tid til Olsen og Ludwig.

Og det bedste er, at vi ikke fik nogle skader.
København.
Nu vi snakker så meget landshold pt.

De danske u-17 drenge har her til eftermiddag sikret sig EM kvalifikation.

Det mest interessante er dog, at vi har en del fra SoE, 6/18, med. De er desuden ikke bare med, men faktisk en decideret medvirkende faktor til, at landsholdet har kvalificeret sig efter blot to kampe. I dagens kamp mod Schweiz, hvor vi desuden har en, der scorer, så var fire mand repræsenteret i startopstillingen. 3/4 i bagkæden fra FCK.

De har desuden en angriber, fra Lyngby, der hedder Jens Odgaard. Giftig knægt.
København.
Kunne man forestille sig at Bendtner får lov til at træne med hos os indtil sommer?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
skal Bendtner træne med de næste 3-4 mdr. så skal han have en kontrakt, så han er bundet fra sommer af, han har altid snakket om at vende tilbage til FCK og slutte karrieren, måske dette er sidste chance hvis det et eller andet sted skal give mening.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Jeg mener ikke at NB er det vi har brug for i FCK. Han har ikke engang kunne få en bænkplads, selvom der var en ledig plads ved flere lejligheder.
Der er efterhånden malet et så tydeligt billede af en mand der ikke er motiveret, for at sige det pænt. Hans tilstedeværelse, blot på 10´eren, vil forstyrre mere end det gavner. Derudover frygter jeg han kan blive et negativt forbillede, hvis han får lov til at mænge sig i truppen.

Det bliver et STORT nej tak herfra.
Mon ikke Ståle kan få sendt Lord på rette spor.
Peter Brüchmann gentog i fanradioen den anden dag, hvad jeg efterhånden har hørt et par gange - nemlig at vi bruger markant mere på akademiet end andre i DK. Tallene var vist noget i stil med 20 mio. årligt mod ca. 14 mio hos nummer to. Hvis det passer, så skal vi også være kraftigt repræsenteret på U-landsholdene.

Umiddelbart lyder det af mange penge, men der skal jo bare spyttes mindst én Papa Diouf ud om året før det er break even.
Batman Close. London W12.
Umiddelbart lyder det af mange penge, men der skal jo bare spyttes mindst én Papa Diouf ud om året før det er break even.


Mener du Pape Diouf (episk fiasko) eller Papa Diouf (middelmådig spiller i sverige)?

20 millioner er absolut mange penge, men kan sagtens være det værd hvis man udvikler spillere som Zanka, Delaney og Cornelius (hvis han kommer helt op i omdrejninger igen). Værdien skal ikke udelukkende ses på deres videresalgs potentiale, men også i hvad FCK skulle ligge i andre klubber for at hente spillere på det niveau, hvis de ikke selv udviklede dem.
FCM Liverpool
@GammelBitterMand

U17-landsholdet der netop har kvalificeret sig til EM da de slog Schweiz den anden dag har 6 mand fra vores U17-hold med, heraf 5 i startopstillingen.

Der er meget der tyder på, at der sker nogle rigtig gode ting hos School of Excellence lige nu.
annonce