Snak

Mere indhold efter annoncen
Spiller vi "kun" aufgjort mod Porto er der stadig noget at komme efter. Vi skal vel så "bare vinde i Brugge og Porto må ikke vinde sidste kamp. Det er jo langt fra umuligt. Brugge uden noget at spille om, er vi favorit mod på udebane, men den anden er naturligvis lidt mere tricky.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Zanka:

En leder er en rubrik som avisen kan komme med sin mening omkring et bestemt emne og skal ikke forveksles med en artikel, som skal være objektiv og se en sag fra forskellige synspunkter.

Før i tiden, så handlede lederen mere om avisens politiske partis holdninger, men da partierne ikke længere er avis-branchen så er avisen et selvstændig medie.

Men for at vende tilbage til din kritik af lederen, så har du jo din mening om den og det er fint. Men slap nu for fanden lidt af. Hvad bliver du så fortørnet over?

Han nævner nogle faktorer, som han synes er vigtige. Nemlig at FCK skulle have haft viden om deadlinen i og med, at formanden sidder i DBU. Det er helt sikkert en tanketorsk fra FCKs side, også er der vel ikke mere i det? Så kan der sgu heller ikke koges mere suppe på den lille fjer.

Og jeg sidder ned, for det er bedre at være afslappet end at flyve rundt i rummet af raseri.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Jeg tog dig i hånden, pibbles, men du fattede ikke noget.

Slå desuden lige leder op - du bliver overrasket over, hvad det rent faktuelt er.

- Slå lige rubrik op, når du nu er igang.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
@Matias

Nu har jeg efterhånden set en række kampe med Lasse Schöne, og jeg må, selvom det jo nok stiller et skifte til FCK usandsynligt, give dig ret i, at han har gjort mine ord om ham til skamme.

Arbejdsom og generelt en rigtig god balancespiller.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Det er han nemlig. Han er relativt hurtig, især over korte afstande, god spilopfattelse, god teknik, slår gode afleveringer - også i dybden, løbestærk og en holdspiller. Det han mangler er en anelse fysik (ikke at han er en pushover, slet ikke), han er ikke imponerende i hovedspillet og han har ikke Thomas Delaneys (og det er dennes plads, han er interessant i forhold til) vildskab, hvad der er vigtigt, at en del af de bærende spillere i FCK har. Jeg ser ham rigtig gerne hentet til vinter.
Zanka:

Du fatter slet ikke sammenhængen mellem DBU eller formanden, hvilket gør det besværligt. Jeg ved ikke, hvor du mener, at der ikke er sammenhæng.

Lad mig i stedet tage dig i hånden.

Formanden for FCK sidder rigtig nok i turneringsudvalget. Her bliver det påpeget, at FCK har alle informationer omkring deadlinen for ønsker omkring kampplanlægningen. Og her drager han ikke DBU ind i sagen, men nævner, at der sidder en højtstående person i FCK som har viden omkring lige netop dette.

Hvis du ikke kan se relevansen i det, så tænker du ikke særlig meget over, hvordan tingene hænger sammen.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Tror du, det er sandsynligt, Matias?

Hans kontrakt udløber til sommer 17, men hans niveau må da vække interesse hos klubber udenfor Danmark. Måske ligefrem en forlængelse på et år eller to. Eller hvad?
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Man har i hvert fald fundet en opstilling på midtbanen, som man stoler på (med Lasse Schöne, Davy Klaassen og Hakim Ziyech), og den vil man måske gøre noget for at beholde. Jeg vil dog sige så meget, at Lasse Schöne er den udskiftelige part i det trekløver. Det var slet ikke meningen, at han skulle have spillet pladsen. Først var det Riechedly Bazoer, som ikke har gjort det godt i denne sæson, så forsøgte man sig med en Jan Vertonghen-løsning, hvor en venstrebenet defensiv blev kørt i stilling til en plads på midtbanen ved at placere Jaïro Riedewald der - og nu har man altså Lasse Schöne der. Jeg tror man satser på yngre kræfter og på en mere "traditionel" 6´er. Evt. ved at finde en i klubben (der er et par stykker, der ville kunne tage den plads), hente en gammel kending eller en helt udefra. Så mit svar er, at ja, jeg tror det er muligt for en dansk klub, at hente Lasse Schöne.
Får få mdr siden haglede kritikken ned over Andreas C, også fra FCK fan og mere end berettige, men sikke en udvikling han har været igennem, og på mange punkter, tror FCK senest til sommer får et monster bud på ham ..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Måske, men der ryger maks en af Pavlovic, Santander og Cornelius. Jeg tænker Santander nok alligevel over hele sæsonen viser sig mere interessant for udlandet.

Det sagt, så er han fremragende for tiden.
annonce