Snak

Mere indhold efter annoncen
DeMikeyMikeESC Gaming Fan[S] 25 points 2 days ago
Very good for Copenhagen football fans who plays CS

FTFY, I´m not Copenhagen fan but I´d put their stickers all over my inventory and many others would do the same. Would be pretty cool to have a proper big football brand have a CS team
Det lyder til at det er en ret god kommerciel investering, hvis man skal tro på kommentarer på diverse sider. Spændende.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Spænde bliver det også hvordan man fordeller midlerne i mellem holdende, for FCK´s fans er Fifa det mest relevant og derefter nok CS og så DOTA, men i forhold til sporten er det lige omvendt, DOTA er den klart største "sportsgren" efterfulgt af CS som nummer 2 og Fifa er omkring 360 gange mindre end DOTA.
(...)
Man køber ikke holdende. Oprindeligt er det organisationer der skriver kontrakt med disse spillere, og de spiller så under organisationens navn, med sponsore, puplic relations og hvad der ellers høre med. I dette tilfælde ville det så være FCK der skriver kontrakt med spillerne.

Indtil videre har man ikke offentligt gjort noget, det skyldes (rygterne på reddit og hltv) at dignitas stadigvæk har kontrakt på disse spillere indtil 31. december. Herefter kan de "transfer frit" skifte til en anden organisation/hold. Ifølge rygterne skulle det være så godt som hjemme at FCK henter dem og der florere en leaked kontrakt, men lige præcis den skal man nok ikke ligge for meget i. Her fremgår det at hver spiller modtager imellem 75-110k om måneden, hvilket vist er rimeligt standart på det niveau.

Det er ganske vist ikke traditionelle tv-seere som sådan, men tallene er nu reele nok, de store turneringer bliver streamet gratis ud til hele verden, hvor nogle dog vælger at støtte disse ved at købe medlemskaber osv. Generelt bliver Counter strike også streamet i stor stil, hvilket FCK sagtens ville kunne lukrere på, da der kan være gode penge at hente her.

Hvis de 10 millioner er rigtigt sat, er det en utrolig billig måde at markedsføre sig selv på i hele verden. Som peanuts nævner snakker vi om et publikum på flere hundrede millioner mennesker. I den sammenhæng er det små penge.


Syntes nu et tocifret millionbeløb årligt, samt en betydelig højere indtrængningssum er stor størrelse. Der må næsten være en plan for at skabe en rentabel plan i fremtiden. Reklame for et dansk fodboldhold i et globalt perspektiv kan kun have en vis værdi.

Men tak for svaret. jeg fatter stadig ikke at den industri er blevet så stor. i mine helt unge dage spillede jeg starcraft som var nationalsporten i Sydkorea. havde aldrig nogensinde forudset at det ville blive et hit i vesten. men nu er der også stor forskel på starcraft of counterstrike, eller fifa for den sags skyld. Spændende er det i hvert fald!
Seier har (er ret sikker på at det var ham) lige investeret 200 millioner gode danske kroner i et koncept der samler de bedste danske cs hold (minus dignitas) i København.

Det er indiskutabelt et kæmpe marked. Men jeg kan også sagtens forstå, at det kan være svært at forstille sig.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
110k om måneden for at sidde og spille counterstrike med cola og tjips? Verden er vanvittig.
fck-medløber.
Elendil@

jeg er også lidt forundret men måske jeg bare er blevet lidt gammel og sær, men er der + 150 mill som ser det online, så er der vel et eller andet sted et potentiale for indtægt.

Jeg aner ikke hvor mange tuneringer der bliver spillet og hvad det koster, men det er da klart at kan man få + 100 mill til at betale et symbolsk beløb for at se en tunering online så bliver det et relativt stort beløb.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Elendil

Det er så lige det, at det ikke længere er en "de tykke og genertes drenges fest", hvor der bliver drukket seks liter Red Bull og spist Pringles dagen lang. Flere af dem er faktisk i ganske fin fysisk form og træner for blandt andet at kunne holde koncentrationen i spil, hvor reaktionsevnen og taktisk kunnen konstant bliver testet.

Hele esport-verdenen har nok stadig et dårligt ry i den brede befolkning, fordi computerspil traditionel har været de kiksede nørders domæne, men der er altså sket et markant skred, og det er virkelig blevet en "sportsgren". Det er egentligt ganske fascinerende.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Så nu har de tykke nørder heller ikke computerne længere. Valgt til sidst, når der skal laves hold, og nu også når der skal laves e-hold. Socialministeren må på banen.
fck-medløber.
Elite sport er i næsten alle tilfælde altså nørdernes klub, i ordets egentligste forstand.
At køre en del af sit liv ud i en ekstrem der gør at der næsten ikke er plads til andet, for at kunne være med på et sindssygt højt niveau.

Hvor mange fodboldspillere på elite plan kender man for ret meget andet end det. Hvis man fra spalter tosserne som ballotelli og bendtner?

I min optik kan man være lige så meget nørd med sin co2 test og makro nutrienter på vej i seng kl 22 lørdag aften, som en bumser teenager med en cola på en tysk cs server kl 04 om natten på en tirsdag.

edit: william kvist er da en kæmpe nørd, der er gået en god counterbajser tabt i ham
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Der er self nok mere punani i fodbold - det var i hvert fald en af grundene til at jeg skiftede fra quake 3 til vægtløftning i sin tid :D men mon ikke 100.000 klik om måneden trods alt pynter lidt på den del også...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce