Snak

Mere indhold efter annoncen
Ståle snakkede i øvrigt om at Santander havde en "stiv hofte", og at det kunne være derfor han ikke var god i går.

hvor er karaktererne?
fck-medløber.
moderator
Jeg er ikke skuffet. Kampens udvikling taget i betragtning, så var det et fint resultat. I de perioder Ajax var gode, var vi virkelig på hælene. 2-1 målet kom ud af det blå, hvor vi var spillet helt ned.
Younes var god, men Traore næsten bedre synes jeg. Han har sgu et skarpt venstreben, og en imponerende evne til at skære ind foran sin modstander. Ludwig havde det meget svært, og det hjalp gevaldigt, da Traore blev hevet ud.

Zankas karantæne er et alvorligt handicap. Okore skal sgu steppe op dernede, medmindre Ståle foretrækker Anton. Jeg vil nok være mest tryg ved en ren svensk forsvarsduo, der trods alt kender hinanden ret godt. Okore virker dog til at være foran i køen.

Vi skal helst score det første mål dernede. Har svært ved at se os sætte Ajax under tryk, skulle vi komme bagud.
Kvist og Matic løb som besatte, men de kan ikke sætte spillet på samme måde som Ajax midtbane.
En dødbold i Amsterdam virker som vores bedste chance for en scoring, og tror vi kommer til at savne en angriber dernede, der kan true i dybden.`

Og Dolberg var virkelig god. Pyha, ham havde Zanka sit hyr med. Ved hans andet mål var der frispark, men ikke alle dommere havde dømt den. Det ser ud til, at Matic faktisk header bolden bagover i hovedet på Dolberg.

@ Matias
Hvor stort bliver savner af Davy Klaasen sammenlignet med Zanka?

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg er godt nok heller ikke fortrøstningsfuld. Det hold vi mødte i går, med et par bedre spillere, og på deres hjemmebane. Det bliver ikke rart.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
"Ludwig havde det meget svært"

Han havde det specielt svært, fordi Kenny Tete konstant kom i overlap, og konstant blev helt fri ved hjørneflaget. Hvis Ajax kom mere til forreste, så havde det været rigtig farligt. Han havde vel fem-seks frie indlæg? Generelt var svært for vores defensiv, fordi de gik i mellemrummene.

Mht. Federico Santander, så var det ret tydeligt, at han havde nogle problemer. Masserede tit sig selv, hvis man kan sige det sådan. Også når kamerat ikke var på ham. Han havde også en del problemer i afsættet ved hovedstødsdueller. Både ham og Rasmus Falk skal blive klar.

Jeg tillader mig desuden at gentage mig selv, og linke til artiklen omkring mad mv. i FCK.

http://bit.ly/2m5TZ4F

"For eksempel har David Cosgrave talt med angriberen Youssef Toutouhs mor og fået hende til at ændre forholdet mellem kulhydrater og protein i sin marokkanske madlavning – med det resultat, at hendes hjemmeboende søn tabte 7 kilo hen over en sæson."

Jeg synes det er lidt interessant. Om ikke andet lidt tidsfordriv.
København.
Ajax var bedre end jeg troede, vi var lidt dårligere end når vi er bedst. Det resulterede i en fed kamp og en 2-1 sejr.
Ståle har flyttet os lysår i de sidste par år. Det bliver ikke umuligt i Holland, men svært. Ryger vi ud er det det hæderligt. HÆDERLIGT, at blive slået ud af AJAX i en 1/8-dels finale. H Æ D E R L I G T siger jeg jer.

Utroligt at ikke engang Toutouhs mors mad må være dansk nu til dags.

Mere alvorligt er jeg overrasket over, at man ikke har mere kontrol med, hvad ens yngre spillere indtager. Det har man så givetvis fået med Toutouh, men spørgsmålet er, om man har styr på de yngre talenters.
7 kg placeret forkert er sgu en del...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Enig, Svoger. Det studsede jeg også over.

Hvis man vil nørde rigtigt i marginalerne og FCK, så har Mediano netop lavet en podcast med vores fysiske træner, Anders Storskov, hvor han kommer ind på alt, der har med den fysiske del af træningen at gøre. Det er faktisk både interessant og meget informativt, synes jeg.
København.
moderator
Det er vildt, man ikke tidligere har fokuseret på kosten. Har på fornemmelsen af, at fodbold er lysår efter eksempelvis cykelsport, når det handler om optimering af krop og træning.

Toutouh havde forøvrigt en ret fed kommentar efter samtalen med Hareide. Noget i stil med: Han virker som en god træner, og snakker et norsk, der er til at forstå
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg tror generelt, at holdningen i fodboldverdenen, modsat cykel, er meget laissez faire.

Og det er tragikomisk, når det er bevist, at det er essentielt. Fint FCK uddanner spillerne.
København.
Karakterer er for SL og CL, en anden må gerne give.

De to anførere er ude i næste kamp. Det er lidt spøjst. Jeg vil mene, at det aller, aller bedste ved FCK i denne sæson, er det centrale forsvar. Og derfor er det et større tab for FCK at mangle Mathias Zanka, end det er for Ajax at mangle Davy Klaassen, da amsterdammerne har en god balance på midten trods alt og samtidig har ganske mange offensive strenge at spille på.

Som jeg skrev inden kampen, er Ajax´ kanter på et lidt andet niveau, end man er vant til at arbejde med i FCK, og de vil også være med i returopgøret. Tilmed vil de være mere aggressive og pågående, det er de, når Ajax spiller hjemme.

Set med FCK-briller mener jeg ikke, man fik nok ud af de ekstra centimeter og kilo. Bevares, kampen blev vundet 2-1, men man kunne have trynet Ajax endnu mere. Med lidt bedre timing og lidt mere aggressivitet. At Nick Viergever var i stand til at forstyrre Andreas Cornelius i en sådan grad, at danskeren ikke fik det store ud af at vinde den direkte, fysiske duel, kom bag på mig. Og - igen, set med FCK-biller - det irriterede mig, at man ikke fik rettet på dette. Der var et hul bag forsvareren hver eneste gang, men Andreas Cornelius ramte det ikke gennem sin første berøring eller efterfølgende, og der var heller ingen der i så fald kunne modtage bolden der. Der ville ikke være frit løb mod målet, men der ville skabes tid og plads til at fylde op i feltet, eksempelvis hvid det var en kant eller back, der fik fat i bolden. På den led gav det minder om Pagges rolle i FCK. Det kunne han, det der.

Nå, Ståle Solbakken har jo nok sine tanker om, hvordan returen skal gribes an. Jeg glæder mig meget til at se, om han kan få indstillet holdet til udfordringen. Lige nu siger min fornemmelse mig, at det kan han ikke. Men jeg lader mig selvfølgelig gerne overraske.
annonce