Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af B1903½
Vi sidder og sukker efter:

- Falk på midten så der sker noget fremad...
- Mudra på banen med noget drive
- Biel på banen med nogen lækre afleveringer

og efter 80 minutter og bagud 0-1 - så lytter Staale endeligt..... manden er så helt ufatteligt ringe og stædig - jeg er fløjtende ligeglad med om vi med nød og næppe får den her hevet hjem..... sæsonen er stendød, hvis de første 3 kampe og 80 min. af denne kamp skal danne præcedens !

RAUS !!! Jeg er ligeglad om spejderdrengen skal tage over eller for den sags skyld Seiers kone.....fuldstændig ligeglad.....
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af danped89
Farvel til stage for altid forhåbentligt. Og gud hvor jeg hader bengtsson og hans tilbagelægninger. :) selv indkastene er tilbage i banen hahahah.
Skrevet af Saviola7
Nej hvor kunne det være herligt, at se Ståle smide sin pragmatiske tilgang til fodbold ad helvedes til og så give spillerne og konceptet nogle frie tøjler.

Hver gang at vi skal jagte noget, så sker der noget.
Men står kampen uafgjort, så flytter vi bare bolden stille og roligt rundt, som var vi Barcelonas veteranhold.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Braumelaume
Ståle redder sig. Mudra er kampens spiller på 5 minutter. Det er så sindssygt at han ikke starter, efter Stages blamage i Odense.
Skrevet af Slettet(431813222806)
Det er så ambivalent som noget kan blive. Fedt for klubben at gå videre, men ærgerligt at man skal trækkers med ståle. Videre eller ej, så skal der nyt blod til.
Skrevet af GammelBitterMand
Brøndby overvejer at bruge deres norske bøv af en midtbanespiller i forsvaret. Jeg tænker at med Stage som centerforsvar og Bjelland på tribunen, så spiller vi i det mindste kun 10 mod 11.
Batman Close. London W12.
Skrevet af mrosquist
og det værste, ståle lærer ikke en fucking skid, selvom det bliver smadret op i hovedet på ham
Skrevet af dickos
Det ændrer bare intet det her.

Ståle er stadig færdig.
Skrevet af Positiv fodbold
Normalt vil man sige, at en træner er dygtig, når hans indskiftere gør forskellen. Den holder vist ikke helt her...

Tillykke med sejren. Det havde været ulideligt, hvis den kamp var blevet tabt!
Skrevet af GammelBitterMand
Koefficientpoint. Videre.
Batman Close. London W12.
Skrevet af DameNdoye
Mudra har vidst gjort sig fortjent til en startplads mod BIF nu. Andet kan jo ikke forsvares
Superliga og FCK fan
Skrevet af Saviola7
Kan man ikke starte en underskriftindsamling omkring utilfredsheden med Ståle, så bestyrelsen kan høre at os fans absolut ikke er tilfredse med hvordan tingene står til?

Vores trup (i indkøbspris) er jo 30x dyrere end de fleste superliga klubbers, men vi er jo ikke i nærheden af at spille fodbold på et anstændigt niveau i snart 3 år.
Overvej en kompetent træner, der fik de samme økonomiske goder som Ståle har fået.. Bare tanken er jo lige til en enorm erektion!
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af B1903½
Staale er jo fuldstændig lige så stædig og virkelighedsfjern som hovedrolle indehaveren i "Der Untergang".....

Der er INTET der fungerer bortset fra Wilcek i boksen og Kalle i målet. Hvordan han kan få gjort så mange landsholdsspillere og rigtig dyre drenge SÅ dårlige er da et helt særligt studie.....

Om han så køber Ronaldo og Messi, så skal de først lære at trille bolden skråt bagud og sætte forsvaret (altså vores eget) under pres.
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af Matias
Jeg ved ikke, om Ståle Solbakken er bange for at "miste" kampene i dens indledning, eller hvad det er, der gør, at Jens Stage skal spille på den centrale midtbane og holdet helt generelt er så ekstremt forsigtigt, og spillerne så bange for at bevæge sig ud af den zone, de forsvarer (selv når holdet er i boldbesiddelse) - til gengæld ved jeg, at det ikke virker.

Det er drønærgerligt, at Rasmus Falk, som er bedst på kanten, er vores bedste alternativ på den centrale midt. Nuvel, Mudra leverede endnu en gang godt derinde, og man burde prøve ham og Zeca på mere stabilt plan, men Ståle må virkelig have ringe tiltro til Mudras evner udi holdets struktur, for han kan vel ikke undgå at se, at han er opportunistisk, energisk og svær at have med at gøre for modstanderne?

Det sagt; der mangler tempo på holdet. Og mod. Spillerne er rædselsslagne for at tage de offensive dueller og basalt set bare initiativ, måske fordi de forbinder det med et for stort sats. Det er horribelt at se på.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Kan man ikke starte en underskriftindsamling omkring utilfredsheden med Ståle, så bestyrelsen kan høre at os fans absolut ikke er tilfredse med hvordan tingene står til?

Jeg vil ikke blande mig i, hvad andre mennesker både individuelt og kollektivt kan svinge sig selv op til, men blot fordi der er en håndfuld mennesker i et ekkokammer på bold.dk´s FCK-tråd, som kollektivt mener, at Ståle skal være fortid, betyder det nu ikke at samtlige eller tæt på samtlige eller bare flere end halvdelen af FCK´s fans synes det samme.

Personlig holder jeg mig væk fra indeværende tråd, netop fordi det gennemgående tema så ofte bliver, at Ståle er dåm. Det må man gerne synes, og jeg skal ikke påstå, at det er dumt, men det bliver uden mig, for det er efterhånden en etableret fællesholdning herinde.

Det ville i øvrigt være skørt at udskifte Ståle op til den vel nok vigtigste mesterskabssæson i en lang årrække. Rigtigt skørt. Det er trods alt et mesterskab, der med overvejende sandsynlighed giver mindst et EL-gruppespil.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Matias
"Det ville i øvrigt være skørt at udskifte Ståle op til den vel nok vigtigste mesterskabssæson i en lang årrække. Rigtigt skørt. Det er trods alt et mesterskab, der med overvejende sandsynlighed giver mindst et EL-gruppespil"

- Jeg er enig i præmissen (vigtigste mesterskab siden 11/12), men ikke i konklusionen, som hviler på, at en anden træner end Ståle, ikke kan få mere ud af denne trup, end nordmanden.
Skrevet af Mason
Ved ikke hvad jeg skal sige - op imod et svagt hold og vi ikke formår at sætte os igennem overhoved.
Jeg er træt af SS, men han har desværre placeret sig i en rolle, hvor det vil være rigtigt svært at fyre ham.
Vi skal nu være rigtig glade, hvis vi formår at spille os videre fra næste runde. Et dårligere hold møder vi næppe !
Skrevet af pyto
Det ville i øvrigt være skørt at udskifte Ståle op til den vel nok vigtigste mesterskabssæson i en lang årrække. Rigtigt skørt. Det er trods alt et mesterskab, der med overvejende sandsynlighed giver mindst et EL-gruppespil.


Det er vel kun skørt, hvis ikke man mener at en ny træner vil kunne gøre det bedre end Ståle.
Kvist raus.
Skrevet af dickos
Haha Bjelland!

"De er ikke vant til tempo, de er nogle ældre herrer"

Right back at ya!
Skrevet af Les Deux
Man bliver sku ikke mindre bekymret af det interview med Bjelland.. han er jo helt væk
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
annonce
0