Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Nuvel, det gik nok lige en tand for hurtigt. Så kan jeg sove roligt i nat alligevel.
Skrevet af quazz
Et spændende, men alternativt trænernavn er ukrainske Sergiy Rebrov fra Ferencvaros.

Han er en Dynamo Kiev legende, som også har haft nogle gode år i klubben som træner med 2 mesterskaber og en pokaltitel på 3 år. Hvordan han lige er endt i Ferencvaros ved jeg ikke, men han siden han kom til klubben har han hentet 2 mesterskaber af 2 mulige, og de er netop kommet i Champions League efter sejre over hhv. Dinamo Zagreb og Molde. Han kom til klubben efter en dårlig start på ligaen og en kikset kvalifikation til EL, men fik det vendt til et mesterskab.

Han har spillet 3 år af sin aktive karriere i England, så han må formodes at kunne fint engelsk. Derudover, så har han trænet klubber, hvor man forventer mesterskaber og hentet både mesterskaber samt gode europæiske resultater.
Skrevet af LoveMerte
Men så skal man vel vente til vinter som minimum? Han siger næppe farvel til CL-kampagne for at spille mod Horsens og Randers?
Skrevet af kef@diabetes.dk
Måske er det en idé at satse på en overgangsfigur, så man kan få ryddet op i truppen, for derigennem at appellere til et mere attraktivt udvalg af trænere.

Den nuværende trup er på flere måder "skæv",(mangel på ledere, fart og hensigtsmæssig aldersfordeling, og alt for mange forsvarsspillere) og kan muligvis afholde de mest ønskede fra at bide på krogen. Økonomien synes heller ikke til de store armbevægelser i vintervinduet.

I den henseende kunne Erik Hamren være et emne. Det kunne være i en periode på 2 år.
Hamren har bevist sig både i SL oog internationalt, og han kan andet og mere, end at servere grød om morgenen til spillerne.

Under alle omstændigheder vil det nok være formålstjenligt, at få sportsdirektøren på plads før noget andet.
Kliche
Skrevet af DanishBhoy
Rebrov skulle ligge på omkring 11m om året, hvilket er en del mere end Ståle fik - derudover har han en £2.5m bonus for at få dem i CL
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Arc light
Mon ikke også København som by er en tand for multikulturel for Rebrov.
I'll be honest, Gamby. I've never had an ounce of respect for you. I just thought you were the lamest, dumbest person I'd ever met. Just somebody who was fuckin' *nothing*.
Skrevet af Nandeyanen
Rebrov skulle ligge på omkring 11m om året, hvilket er en del mere end Ståle fik


De skrev i de Danske medier at Ståle fik 9 millioner om året og at han derfor har 27 millioner tilbage i løn da kontrakten udløber i sommeren 2023 og at det måske er en af årsagerne til at FCK ikke har præsenteret en ny træner endnu fordi de stadig er i gang med at forhandle hvor mange penge Ståle skal have for at komme ud af kontrakten. Det samme skete åbenbart i Köln hvor Ståle ikke udtalte sig før han havde forhandlet en aftrædelsessum på plads der dengang lød på 7.5m.

Fra 9 til 11 om året vil jeg ikke sige er en del mere. De 2m ekstra om året kan nemt være alle pengene værd hvis vi kommer tilbage til en tid hvor vi vinder titler hvert år.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af quazz
Jeg tror dog også at Ståle har været i en position, hvor han har fået en markant højere løn grundet sine mange ansvarsområder i klubben.
Skrevet af DanishBhoy
@Nandeyanen 
Det er så 20%+
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Nandeyanen
@Nandeyanen
Det er så 20%+


Ja hvilket lyder meget i den normale verden, men i fodboldverdenen er det ikke meget. Fx tjener Bjelland flere millioner mere om året end mange af vores andre spillere. Når man så regner %-satsen ud så ender det på næsten 200% mere med nogle af vores spillere.

Hvis vi kan lokke de rigtige folk til klubben der kan fikse alle vores problemer, så mener jeg godt at vi kan give 11m. Jeg kender ikke til Rebrov og det er ikke mig der har nævnt ham. Men jeg synes det er forsvarligt at have en extra udgift på 2m om året hvis det kan give mesterskaber, europæisk og titler.Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DanishBhoy
Det er godt nok meget få managers der er garant for det.
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Nandeyanen
Ser Real Madrid og Shakhtar Donetsk.

Så siger kommentatorerne at Shakhtar har haft den dårligste start i den hjemmelige liga i 10 år, hvor de pt. ligger på en 3. plads med 3 sejre, 3 uafgjorte og 0 nederlag.

Det er mig når andre hold taler om en dårlig liga start

https://imgur.com/gallery/3hpd9mX
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DanishBhoy
Nu ved jeg at det ikke er altid at assistent trænere bliver gode managers, men det kunne også være en vej at gå

Chris Davies har efterhånden været assistent for Brendan Rodgers i en evighed selv om han kun er 35 år. Han var super populær og intelligent at høre på da han var i Celtic og har indtrykket af at han også er det i Leicester

I den anden ende af Glasgow løber Michael Beale rundt og gør alt det hårde arbejde for Gerrard der "bare" sidder og nikker pænt og flasher hans celeb status. Som Davies har Beale også været inde over Liverpool U23 og ungdomshold og været i både Chelsea og Sao Paulo, han er ambitiøs og har tidligere udtalt at han gerne vil til "udlandet" og arbejde
Is it cold in his shadow?
Skrevet af martint
Atalanta træner åbentbart hårdere og mere end alle andre. Tænk hvis vi gjorde det samme - igen
Fan af Sir_C....
Skrevet af elendil
Jeg så Real Madrid-kampen. Det var som at se FCK mod Vejle. Eller OB. Eller AaB. Eller Hillerød.

Bortset fra kvaliteten i afslutningerne.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Det kan være, du kan tilføje Avarta til den liste af klubber snart.
København.
Skrevet af Mason
Så er det bare at ansætte Zorninger - hårdere træner finder man ikke. Spillerne beordres til at løbe solen sort og give ALT til hver eneste trænlingspas :)
Skrevet af Hjaelmen
Et træningspas med Zorninger og alle vores glasben er ude i måneder.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af kef@diabetes.dk
Den nuværende trup er næppe ideel ift den ene vare Zorniger byder ind med.

For mange spillere med for høj alder.
En trup der er renset for spillere med fart.
En trup med ganske få spillere med højintensitet.
En trup der mangler ledertyper.
Kliche
Skrevet af DanishBhoy
En trup der mangler ledertyper.


Zanka - anfører FCK (tidligere)
Bjelland - anfører på DK U21 + vice anfører i FCN - anfører i Twente
Stage- viceanfører i AGF
Wilczek - anfører i BIF
Zeca - anfører i FCK og Panathinaikos
Grytebust - del af anfører gruppen i OB
Boilesen - viceanfører i Ajax
Victor Nelsson - anfører i FCN og på DK U21
Ragnar - anfører i Rostov

der er sikkert et par stykker

en del af problemet er vel at Zeca ikke (som jeg ser det) træder 200% igennem og leder holdet - som fx Zanka, Kvist mm har gjort det tidligere - han løfter ikke sit og holdet spil ved at være anfører, en spiller som Kvist var jo ikke den bedste spiller på banen, men ved hans tilstædeværelse på banen som anfører blev hans betydning for holdet langt større end den ville have været hvis han var blevet bedømt ud fra hans spillermæssige kunnen
Is it cold in his shadow?
annonce
0