Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hoffmannkbh
Siger også alt vi er nr 10 og stadig har scoret et mål MERE end spillet har været til. Gudfaderbevares.

1. SønderjyskE (+5,6)
2. FC Nordsjælland (+5,1)
3. Vejle (+3,6)
4. Brøndby (+3,4)
5. AGF (+2,9)
6. Lyngby (+1,7)
7. FC København (+1,5)
8. OB (+1,4)
9. FC Midtjylland (+0,4)
10. AaB (-2,7)
11. AC Horsens (-5,1)
12. Randers FC (-5,4)
Khocholava er den bedste spiller i Superligaen. Change my mind.
Skrevet af (u)tilfreds
Jeg er dybt rystet over at læse herinde og høre tale om at foryngelse 100% udrensninger og Thorup som fantasten der skal redde FCK...

Det er da bundnaivt og får visse af jer til at lyde som en flok FM skolebørn der bare tror alt bliver godt, hvis man skifter et helt hold og spiller med unge talenter..

Glem alt om mesterskaber, glem alt om topplaceringer og vigtigst af alt, lad være med at forestille jer FCK nogensinde kommer tilbage i EL...

Inden et sådanne projekt blot kan begynde at bære en smule frugt er FCK raslet så langt ned af ranglisten at vi kommer til at genleve nederlag som mod Gorica.. Jeg tror slet ikke i er klar over hvad det er i skriver, om det er manglende livserfaring, manglende indsigt eller bare dumhed har jeg svært ved at vurdere. Jeg håber bare ikke det er den vej bestyrelsen går, for så er FCK færdige som en attraktiv klub, færdige med topfodbold og usælgelige til andre investorer..
Skrevet af JuveFella
Meget kan man sige og skrive om hvordan situation med Ståle er foregået. Alle vil have ønsket, at det hele var faldet på plads få dage efter Ståle blev fyret, men de udtalte sig jo netop på pressemødet efterfølgende, at for respekt for Ståle, havde man ikke taget kontakt til andre på nuværende tidspunkt, at Thorup så blev en mulighed og om han har leveret indtil videre eller ej, er en anden snak.

Nu er Ståle så ude med en kritik af bestyrelsen, hvilket Holmstrøm ikke forstår, jeg synes heller ikke umiddelbart nogen har spændt ben for Ståle, han har købt spillere til højre og venstre til forholdsvis mange penge og fejlet, hvor bestyrelsen som det ser ud til, har haft tiltro til hans evner og givet ham frie tøjler, hvilket så fejlede, at han har leveret præstationer i Europæisk samt en del mesterskaber, så var sidste periode under hans ledelse ganske kritisabel og han vælger, at pege fingre af bestyrelsen hvor flere herinde peget fingre af Ståle selv, der har smidt det meste væk, af årsager der virker ubekendte.

Edit Ståle hæfter sig ved flere spillere forlod klubben undervejs og man skulle erstatte hele holdet flere gange, men det var under aftaler han begik med spilleren om, at de kunne få et attraktivt skifte senere hen, og det falder lige så meget tilbage på ham selv og scouting afdeling, som flere har været inde på i lang tid, man har jo kort sagt bare sovet i timen og succesen stige en til hovedet.
Skrevet af Taiping
- forkert tråd
Skrevet af DameNdoye

Og så vil der blive købt meget lidt ind. Men det vil være dyre profiler der kan stabilisere midtbanen og defensiven, måske nogen spillere fra Belgien?? Ved ikke.


Så må vi håbe de kan ramme rigtigt. Ellers ser det da hurtigt sort ud hvis man kun satser på 2-3 dyre profiler og så ellers supplerer det med ungdomsspillere. Vi må bare håbe de ved hvad de laver. Det tvivler jeg meget på efterhånden.
Superliga og FCK fan
Skrevet af (u)tilfreds
Hvis bestyrelsen skal indover er klubben dødsdømt..

Hvis klubbens strategi er at satse på unge spillere, så kig mod FCN og vend jer til tanken om placeringer udenfor medaljer.

Hvis klubbens strategi er at skille sig af med den sidste stamme af spillere der har niveau til internationale kampe, så kig mod BIF i de svære år og vend jer til at skulle spille om nedrykning mod ACH.

Hvis klubben vil gå efter at blive FCM light, så vend jer til ikke at spille europæisk, desuden vil DK uden FCK ryge hurtigt ud af top 15 og EL er derved ikke aktuelt, dermed er pengene og hele fundamentet i FCK væk.

Hvis man vil omgøre det Ståle trods alt har bygget, så er fodbold på topplan i Danmark forbi og FCK DNA være noget man om 10 år vil drømme sig tilbage til og undre sig over man kunne smide så lemfældigt ud af vinduet..

Det er en masse forskellige ting der har gjort FCK er hvor de er i dag, men det tog også lang tid at komme derhen og en meget engageret ledelse, den ledelse er der ikke mere, der findes kun en ledelse der vil drive badelande.

Og glem alt om Seiers penge, FCK er en del af PSE og Seier kan ikke bare sådan spytte penge ind i holdet, sådan virker et aktieselskab altså ikke. Han er minoritetsejer og har ikke den fornødne indflydelse til at bestemme om der skal postes penge i fodbolden, det skal der et flertal til og det flertal kræver minimum en af krejlerne er med på vognen eller kan overtales til at sælge deres aktier og dermed deres indflydelse..
Skrevet af Detskalbaresiges
Helt på Linje med (u)tilfreds.

Vi skal ikke søge væk fra at det vi har bygget op i form af kontinuitet og retning.

Hvis muligt skal vi blive bedre til at holde den enkelte spille et ekstra år.
ift målsætningen om resultater og spillersalg, tror jeg ikke på at det kan hænge sammen, hvis man får en for ung trup (for mange salgsemner).
Så vil man have resultaterne, må man også have en trup med en hvis erfaring. I år/sidste år - blev det hele for ungt - i takt med at alle de rutinerede blev skadet/sad på bænken.

Sidste år var det jo marginalspillere købt til bænken, samt unge spillere der der pludselig skulle være øverst i hierakiet i kampsituationer, men garanteret ikke på 10´eren i dagligdagen..

Jeg tror på at Ståle havde vendt det i år, med de rutinerede spillere han fik hjem i sidste øjeblik.
Stadig med udfordringer (med en tynd midtbane)..

Det jeg ser lige nu - er at de rutinerede spillere ikke har købt Jess ideer, om at lave spillestilen om - for alle ved at hvis de vil fortsætte med succes i europa, så sker det ikke "midtjylland-style".
Zanka, Anker, Boile har så meget FCK arrogance(den positive), så de har svært ved at se sig selv i en FCM-light udgave.. Det bliver svært(umuligt, tror jeg) for Jess at overbevise dem.
Og uden at nøglespillerne tror på det, så er projektet en dødsejler...

Der mangler styring i klubben fra top til bund, som kan vise og overbevise alle om at den retning der er sat er den rigtige.. Jeg ser mange modløse mennesker omkring holdet på sån en kampdag som forleden...
Selv hjalte tror ikke på det ude fra sidelinjen af...
Skrevet af elendil
Væn, Utilfreds, Væn!

Omend dine seneste to indlæg giver den gas med retorikken, er jeg overvejende enig. At "satse på de unge talenter" lyder som en spareøvelse. Noget Farum er en mulliard gange bedre til end vi vil være, og de vinder trods alt ikke mesterskabet to ud af tre sæsoner.

Supplere med enkelte profiler? Pfft.

Det er en farlig vej at gå, når man er dårligere på de parametre, end flere andre hold i ligaen.
fck-medløber.
Skrevet af Detskalbaresiges
tilføjelse - det ligner sgu ikke en gang at Jess selv tror på det..
Skrevet af Imperator
jeg tror slet ikke i er klar over hvad det er i skriver, om det er manglende livserfaring, manglende indsigt eller bare dumhed har jeg svært ved at vurdere.


Utrolig ting at skrive, når man har set hvordan du har skabt dig og formuleret dig som 12-årig flere måneder herinde.
Hvis ikke du selv var så uintelligent, uerfaren og uvidende, så havde du vidst at den form for retorik er et rent selvmål hvis man ønsker at andre skal lytte til hvad man siger.

on topic.
Der er massere af klubber væsentligt større og væsentligt mere succesfulde end FCK der satser på talentudvikling i høj grad.
Det er det koncept som Ajax lever på, og det koncept der har ført Leipzig helt til tops i bundesligaen.
FCN - som i kigger ned af næsen af - er en seriøs trussel for os.
Deres hold er bedre end vores lige nu - og de er bedre til at skabe/skaffe nye spillere end vi er.
FCN er den største klub i DK om 10-15 år, hvis vi låser udviklingsgraferne og kigger fremad.

Og i afviser ungdomsudvikling som en løsning uden at kunne komme med noget selv?
Skal vi have flere aldrende landsholdsspillere der vil hjem til en retrætestilling i DK? skal vi stikke scoutingafdeling 100 mio. og se hvad de kan få ud af dem? Tiden hvor vi kan købe udviklede talenter i andre superligaklubber er forbi for nuværende.

edit.

I snakker om at bygge videre på hvad vi har. Men halvdelen af vores trup er over 30.. Vi har pisset i bukserne for at holde varmen for at opnå det niveau vi har nu, ved at købe gamle spillere. Lad os endeligt bruge en masse energi og spilletid på dem... De er allesammen pensionister inden det er realistiskt at vi er tilbage på toppen.
Skrevet af carlo ancelotti
Der er massere af klubber væsentligt større og væsentligt mere succesfulde end FCK der satser på talentudvikling i høj grad.
Det er det koncept som Ajax lever på, og det koncept der har ført Leipzig helt til tops i bundesligaen.

Talentudvikling, sikke en original ide. Hvorfor har FCK ikke tænkt på det før? Man kunne kalde det, i dont know.. School of Excellence? Så vedtager man bare at de bliver mindst lige så gode som Ajax fodboldakademi. Problem solved
Skilt fra FCK efter 25 års ægteskab. Det gik op for mig at den smukke pige faktisk var lavet af plastik.
Skrevet af Imperator
Man har ikke satset på talentudvkling bare fordi man giver sit akademi et nyt navn og ændrer sin retorik en smule.
Vi har jo handlet præcist som vi altid har på transfermarkedet.

Havde du en pointe, eller havde du bare lyst til at være sarkastisk og dum at høre på?
Skrevet af Mr K
Hvad tænke om Aldo Petersens mening som den kommer til udtryk her?

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/kritiserer-fc-koebenhavn-ledelsen-magtpositionen-er-i-fare
Skrevet af carlo ancelotti
Imperator
Pointen er at FCK som alle andre klubber(minus olieklubberne og den slags) satser på talentudvikling. Om talenterne ikke er gode nok eller om set up´et ikke er godt nok, er en anden sag.
Du kan ikke bare pege på Ajax akademiet og spørge hvorfor gør vi ikke bare som dem? Deres akademi er raffineret og udviklet gennem mange år. De har jo udviklet spillere siden længe før Johan Cruijff. Det er selvsagt mange klubber der skulle ønske de havde Ajax´s kompetencer og renomme i så henseende. Det er bare ikke så nemt som du tror
Skilt fra FCK efter 25 års ægteskab. Det gik op for mig at den smukke pige faktisk var lavet af plastik.
Skrevet af Imperator
Der er ingen vej herfra som er nem.
Og Ajax er mit eksempel, bl.a., fordi folk godt kan lide at pege på FCN når der snakkes talentudvikling, og sige at det er dét som det maksimalt kan blive til med den fremgangsmåde. Den køber jeg ikke.
Jeg forventer ikke at man bare trykker på en knap og bliver Ajax fra den ene dag til den anden, men jeg forventer at man giver flere førsteholdsdebuter til spillere fra vores talent-afdeling, at man er mere villig til at bruge egne talenter når en spiller skal erstattes og at man lader vær´ med at bruge al vores energi på at få spillere til at fungere som der er meget lidt fremtid.
Jeg synes vi er en af de dårligste klubber overhovedet til talentudvikling, i betragtning af hvor gode præmisser vi har for det og hvor meget vi har snakket om det og investeret i det.

Det er sjovt hvordan kritikken af FCK som en talentudviklingsklub både er at det er en naiv tilgang og at det er så åbenlyst at det er meningsløst at snakke om.
Skrevet af (u)tilfreds
@Imperator,

Utrolig ting at skrive, når man har set hvordan du har skabt dig og formuleret dig som 12-årig flere måneder herinde.
Hvis ikke du selv var så uintelligent, uerfaren og uvidende, så havde du vidst at den form for retorik er et rent selvmål hvis man ønsker at andre skal lytte til hvad man siger.


Jeg kan godt forstå du føler dig truffet, om nogen slynger du omkring dig med det ene hovedløse projekt efter det andet, helt uden at tænke på konsekvenser ud fra den eller de handlinger du tænker ville være smarte at gennemføre.

I stedet for at argumentere for hvordan dine luftkasteller på nogen måde skulle have den mindste mulighed for at afkaste succes, så tager du det nærmest ind i din betragtning helt uden konsekvensberegning som det mest indelysende udfald, til trods for at historien gang på gang modsiger din påstand.

Der er massere af klubber væsentligt større og væsentligt mere succesfulde end FCK der satser på talentudvikling i høj grad.


Der er også masser af klubber der har gjort det som en del af deres DNA og har en væsentligt bedre økonomi til at gennemføre taktikken, samt har råd til at fejle på 4 ud af 5 indkøb fordi man kan sælge den 5. spiller for langt over 100M..

Det er det koncept som Ajax lever på, og det koncept der har ført Leipzig helt til tops i bundesligaen.


Rettelse: Det er et koncept Ajax har brugt i 40 år med success og som Leipzig udelukkende fik råd til at gennemføre da de fik nye ejere i 2009, disse ejere har investeret over 100M EUR i klubben for at skabe et grundlag som det du beskriver.

FCN - som i kigger ned af næsen af - er en seriøs trussel for os.


FCN er ikke en trussel for det FCK som Don Ø, Holmstrøm, Ståle og CV har bygget op, men de er bestemt en trussel for den fremtid Skjærbæk, Kvist og Thorup står for. Hvis ikke der henstes en kapacitet ind på direktionsgangene der kan lægge en strategi for at opretholde den dominans vi har nu og sikre fremtidigt europæisk deltagelse, samt lægge en langsigtet strategi for de næste 5-10 år med dertilhørende risikovurdering samt konsekvent handlingsplan hvis en parameter ændrer sig eller ikke opnås, så er det ikke kun FCN der er en trussel men alle top 6 hold i ligaen.

Deres hold er bedre end vores lige nu - og de er bedre til at skabe/skaffe nye spillere end vi er.


Alle hold er bedre en vores lige nu, i hvert fald når det kommer til spillet på banen. Spiller for spiller er jeg dog absolut ikke enig, der er intet hold i ligaen med så mange landsholdsspillere i deres trup.

FCN er den største klub i DK om 10-15 år, hvis vi låser udviklingsgraferne og kigger fremad.


Så er det heldigt at dit ovenstående input er rent teori af værste skuffe..

-FCNs tilskuerudvikling ser ikke for godt ud.
-FCNs sponsorudvikling ser meget begrænset ud.
-FCNs talentudvikling ser ud til at være nået deres max kapacitet.
-FCNs talentomsætningshastighed synes at være deres absolutte begrænsning for medaljer.

Og i afviser ungdomsudvikling som en løsning uden at kunne komme med noget selv?


Jeg afviser intet, men nu har en handling allerede haft rigeligt konsekvens, så er der ingen grund til at forberede en begravelse af klubben.

Jeg synes godt om konceptet at FCK er DKs internationale klub der kan tiltrække spillere fra en højere hylde og købe de bedste talenter fra de andre hold i ligaen, jeg ønsker ikke at FCK skal degraderes og konkurrere med de andre i ligaen som er 10-15 år foran os, der er vi dømt til at tabe og fejle. Dette betyder dog ikke talentarbejdet skal syltes, sideløbende kan man jo sagtens forbedre vilkårene, noget der også er sket i de sidste mange år og som indtil flere gange har båret frugt.

Skal vi have flere aldrende landsholdsspillere der vil hjem til en retrætestilling i DK? skal vi stikke scoutingafdeling 100 mio. og se hvad de kan få ud af dem? Tiden hvor vi kan købe udviklede talenter i andre superligaklubber er forbi for nuværende.


Jeg er ikke enig i noget af ovenstående, hvis strategien ellers er på plads.

-Var jeg den sportslige leder i Parken var der rigtigt meget at tage fat på, men følgende muligheder ville være dem jeg ville forfølge:

-Den danske liga er lille, men ligger højt på UEFA-ranglisten, derfor skulle budgettet skrues kraftigt i vejret for at skabe et fast CL hold i FCK. Balancen i økonomi skal findes i præmiepenge.

-Der skulle indhentes profilerede spillere, der kunne hæve niveauet og forhåbentligt trække flere folk på stadion.

Faciliteterne i og omkring Parken skulle have et løft og alt hvad der kan forbedres for at få flere folk på stadion skulle opsøges så kapacitetsudnyttelsen på kampdagen blev hævet.

I snakker om at bygge videre på hvad vi har. Men halvdelen af vores trup er over 30.. Vi har pisset i bukserne for at holde varmen for at opnå det niveau vi har nu, ved at købe gamle spillere. Lad os endeligt bruge en masse energi og spilletid på dem... De er allesammen pensionister inden det er realistiskt at vi er tilbage på toppen.


Hvis de "gamle" spillere har niveau, så skal de selvfølgeligt spille, hvis der er yngre spillere der er i bedre forfatning er der intet der står i vejen for at skifte ud. Overordnet er der bare ingen til at tage over med det niveau der kan forventes fra en Zanka, Ankersen, Zeca, Kamil m.m. derfor er det vigtigste at få disse spillere til at præstere hurtigt, på det niveau vi ved de har, så holdet stabiliseres. Dertil kan der så snakkes om at lave en gradvis udskiftning, men at skille sig af med dyre spillere på lange kontrakter der burde have 2-3 år mere i sig er da tåbeligt, da man derved smider penge direkte i skraldespanden.. Dermed må det vigtigste være at finde frem til hvor den er gal med motivationen, formen, psyken eller hvorhenne problemet opstår, så man kan få den vare man har betalt for.
Skrevet af (u)tilfreds
@Mr K,

Hvad tænke om Aldo Petersens mening som den kommer til udtryk her?

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/kritiserer-fc-koebenhavn-ledelsen-magtpositionen-er-i-fare


Jeg tænker man skulle tro han havde læst det indlæg jeg tidligere posterede herinde på forum for ganske få dage siden.

Derfor er jeg selvfølgeligt 100% enig i Aldo´s betragtninger, selvom jeg personligt ikke bryder mig meget om manden.

-Betragtningerne er logik for burhøns, så det vigtigste for FCK er at komme tilbage på sporet uden flere omvæltninger - bevise FCK stadigt kan komme i EL og holde deres seedning så fremtidens spillere af internationalt format i subtopligaerne i Europa også ønsker at komme til klubben..
Skrevet af carlo ancelotti
Imperator
Jeg ved ikke hvor godt talentarbejdet er i FCK vs de andre. Men jeg ved at Ajax scouter på det samme skandinaviske marked som FCK. Når de finder nogen, f.eks i School of excellence eller andre danske akademier, ja så hapser de dem. Markedet er simpelthen ikke der til at FCK kan have et verdensklasse akademi. Man kan ikke have 2 Apple eller 2 google. Eller jo, hvis de poster 100vis af millioner i projektet og satser på at man kan udkonkurrere det allerede eksisterende.
Ville selvsagt være fedt hvis man gav flere talenter chancen, men er du ikke bange for at det forringer muligheden for europæisk? Så står jo lige pludselig hele forretningsmodellen på spil eller hvad?
Skilt fra FCK efter 25 års ægteskab. Det gik op for mig at den smukke pige faktisk var lavet af plastik.
Skrevet af Imperator
Du lever i fortiden, Utilfreds.
En fortid hvor vi stadig er i en klar magtposition, har væsentligt flere penge end alle vores modstandere, og vores konkurrenter glædeligt sælger os deres bedste spillere.
Vi er ikke Danmarks svar på Bayern Munchen eller PSG, vi er snarere danmarks svar på ManU.

Du kalder mig naiv, men din egen løsning er bare at bruge/satse langt flere penge...
Fandme en smuk klub-filosofi at tildele os.
Det kan godt være vi er inkompetente grænsende til det latterlige på alle sportslige parametre, men vi vinder alligevel, for vi bruger 3-4 gange så mange penge som vores konkurrenter og er ligeglade med økonomisk bæredygtighed (præmiepenge... right..) - så vi formår alligevel (snævert) at vinde.
Hvad er det sjove i at følge sådan en klub? Jeg ville ikke kunne juble over nogen succes opnået på de præmisser uden at have en grim smag i munden..
Men så igen, jeg forstår heller ikke at man gider at være fan af klubber som Real, PSG og City etc. medmindre det er fordi man bor i de pågældende byer og hører til.


Angående FCN, så har de ikke noget loft og ikke nogen problemer, som ikke kan løftes eller løses ved kontinuerligt at kunne lave 50 mio. kr´s salg.
Fansene skal nok komme, ligesom de nok skal komme for FCM også, folk følger de klubber der spiller frisk fodbold, har succes og har spændende spillere.
Det tager bare tid, typisk vælger man jo en klub som ung og holder fast i den, så giv det nogle år - og så har vi også formøblet dét forspring.
Jeg tror at var jeg barn idag, og nordsjællænder som jeg er, så var jeg blevet FCN fan istedet for FCK fan. Og det er selvom jeg synes det er plat at kalde sig FC Nordsjælland når man ligger i Farum.


Hvis de "gamle" spillere har niveau, så skal de selvfølgeligt spille,

De gamle spillere har ikke niveau - det er jo det som er hele problemet. Du har meget svært ved at omstille dig.
Skrevet af BlueAndWhite
Hvis vi bliver en ´talent´ klub er det præcis samme retorik som BIF og deres deroute, vi har bare ikke en fodbold interesseret sugardaddy i ryggen
annonce
0