Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BjarkeGelsted
https://www.bt.dk/superligaen/kvist-afsloerer-planen-efter-staale-fyring-og-svarer-igen-jeg-har-bevist-jeg

En rigtig fin artikel som både handler om de dårlige og gode beslutninger som kvist har lavet. Jeg synes hans svar omkring Dubai rammer lidt ved siden af der skulle han have lagt sig fladt ned, ellers giver han gode svar
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg følte mig også roligere, da jeg havde læst interviewet. Jeg kan egentlig godt forstå linjen med ikke at svare på de spørgsmål. Interessant er bemærkningen om tøjmanden, dog, da det netop var sådan noget, Ståle harcelerede ultrakraftigt over - at man ikke kunne finde een eneste medarbejder eller spiller, der ikke troede på tingene og syntes det gik godt.

Til gengæld kan jeg fornemme at der er gået ild i artikeltråden om interviewet. Men det er vel som forventet.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Old123
Til gengæld kan jeg fornemme at der er gået ild i artikeltråden om interviewet. Men det er vel som forventet.


Nemlig helt som forventet. William Kvist er nem at hade og gøre grin med, og han gør det da i mange situationer heller ikke nemmere for sig selv, når han i fuld affekt går hovedkulds ind i interviews med Viasat.

Jeg synes, han har gjort det over forventet de sidste par måneder. Særligt sammensætningen af trænerteamet omkring førsteholdet med nogle stærke kompetencer og kontraktforlængelsen af Rasmus Falk.

Det er mig dog fortsat en gåde, at AGF og FCK ikke kan blive enige ift. PC. Det må virkelig have gjort ondt på Jacob Nielsen og Lars Fournais. Og så er det åbenbart ikke vigtigt nok for os at få ham ind i dette vindue.
Skrevet af dickos
Såå, Frederik Sørensen ophæver i Køln.

Skrevet af Old123
Kæmpe nej tak. Medmindre vi kan smide Andreas Bjelland, ham grækeren og Ragnar Sigurdsson på porten i samme ombæring. Vi har lige nu seks midtstoppere med Nicolai Boilesen. Vi skal ikke have syv.
Skrevet af JuveFella
Nej hvor man må godt sprænge banken for Lerager. Genoa har endnu engang hentet en midtbane spiller som fik direkte start plads. Det må være ret utilfredstillende for ham, konstant og ryge ind og ud af holdet, men for det meste henvist til en bænk plads. Kom bare hjem til Danmark Lerager.
Skrevet af dickos
Lerager kunne være lækkert! Spørgsmålet er, om han ikke er for dyr i løn?

Mht Frederik Sørensen, kunne det jo være fornuftigt at hente ham ind. Ja, så står vi med 7 midtstoppere. Men, Zanka er til låns, Bjelland er færdig, Marios lige så. Ragnar har udløb. Så reelt, efter den her sæson, så har vi Nelsson som eneste rigtig midtstopper. Jeg ved godt, at vi alle håber på Zanka permanent, men hvem siger det sker? Og jeg er med på, at Bjelland bliver svær at komme af med, men jeg tror simpelthen ikke på, at Thorup vil bruge ham.
Skrevet af nurgle
Tænker de har en løbende dialog med zanka og ved måske allerede hvad det skal ske til sommer.
Og med ragnar ude til sommet også kan det godt give mening.
Skrevet af BlueAndWhite
Fint forhandlingerne med at få PC før er brudt sammen med GF.. de har nok været grådige
Skrevet af Esrever
Når man kigger på F.Sørensen´s kolde stats har jeg svært ved at se hvad han skulle kunne bidrage med. Skulle ikke overraske mig hvis Papa var en bedre spiller.

Hvad tegner for at vi skal kunne genforløse den spiller der i sin ungdom kunne holde Eto´o i sin lomme?
Skrevet af MadsLeb
Hold nu kæft hvor har AGF ondt i røven over PC.

Jeg gad personligt godt at vide, hvad AGF forlanger for ham..

Pt. Har de selv suspenderet ham - så han passer alligevel ikke sit arbejde i AGF, plus at de ville få mulighed for at spare hans løn. Det giver økonomisk ingen mening at AGF ikke bare giver PC løbepas, og vidner om at man i AGF måske bærer ret meget nag, hvis man har forlangt meget mere end er par peanuts for at lade ham gå små 4 mdr før tid.
-
Skrevet af Schelden
Jeg tror, det handler om, at de vurderer, at dét at holde ham - og dermed forsinke overgangen - stiller AGF i en bedre position på den korte bane kontra de par millioner, FCK sikkert er villige til at smide.

Generelt tror jeg, de er lidt trætte af os. Først Peter Christiansen og så Lars-Friis.
København.
Skrevet af Detskalbaresiges
oprydning i gang - ragnar er væk...
https://www.bt.dk/superligaen/bt-afsloerer-fc-koebenhavn-fortsaetter-oprydningen-saelger-vraget-kultfigur

så det bare ud med bjældanden....
Skrevet af Schelden
Så røg Ragnar Sigurdsson til Rukh Lviv. Fint med lidt oprydning i truppen.
København.
Skrevet af Drako
Lerager tjener angiveligt 5,3 mio. i Genoa, så det er ikke nødvendigvis helt umuligt.
Skrevet af MadsLeb
At Ragnar ryger åbner også potentielt op for Frederik Sørensen
-
Skrevet af BoroDane
Hold nu kæft hvor har AGF ondt i røven over PC.


Som AGF fan er det da også en lidt træls situation. Men vi er jo direkte konkurrenter, ihvertfald i denne sæson, og derfor handler det nok mere om at man ikke vil give FCK en forstærkning af baglandet midt i et transfervindue. At vi så samtidig har været hurtige med at give kontrakter til nøglespillere og talenter vidner i mine øjne også om, at man ikke vil risikere at PC håndplukker et par af de vigtige spillere.

Jeg tror bestemt ikke det er grådighed, og vi snakker da helt sikkert ikke om millioner som er nævnt. Hvis vi tager udgangspunkt i en kompensation afmålt med lønnen, så er det vel nogle hundrede tusinder vi taler. Måske en halv million for at give lidt ekstra.

Det er også en signalværdi. Man giver sig ikke bare fordi klassens store dreng kommer og banker på døren. Vi holdt fast ved Stagesalget og fik mange penge ud af det, i forhold til den ene million euro en belgisk klub bød. Der er ikke noget der er gratis her, og man vil ikke se ud som om man bare bøjer af når FCK kommer. Og hvis PC skulle have interesse i en spiller eller to fra AGF, jamen så ved de jo at forhandlingerne ikke er nemme, så man skal være klar til at betale.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Schelden
I teorien, ja, men vil man, hvad det lyder til, benytte Nicolai Boilesen fast centralt, så er det måske et overkill med endnu en centerback. Jeg tror ikke på, at Frederik Sørensen kommer til FCK - og det gør mig egentlig heller ikke noget.
København.
Skrevet af Nickdkinter
Lerager Bliver umulig. Han spiller altså okay meget i Italien. Så sker ikk. Og han har et okay navn i Europa. Så sker ikke.
Skrevet af Plankeværket
Det er sgu et godt salg, hvis vi virkelig får penge for ham. Jeg tror ikke lønnen er noget der batter desværre.
Mudrazija træner ikke i dag. Man kan håbe det er pga salg men med ham er det nok bare en ny 6 måneders skade
annonce
0