Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af danped89
Diks kan både spille højre og Venstre back, så vi er dækket lidt bedre ind på Venstre, hvis de virkelig overvejer boile som centerback ved salg af Nelsson, da hans fart har været aftagende. Kan sagtens se den kabale løbe op. :)

En ting er sikker, og det er, at VK34, skal have en masse spilletid.
Skrevet af Mikaelletager
Så i ender med Ankersen, Bartolec, Verela og Diks. Det er vel mange som forventer at spille? Vil det ikke kræve minimum 2-3 salg. Eller vurdere i, at en af de fire affinder sig mig en fast bænkplads?
Skrevet af stokholmeren
Men kan vel kun betyde at både Bartolec og Varela er fortid?


Ja. Bartos agent har udtalt, at han skal videre, og at FCK har meddelt, at han ikke er en del af planerne. Varela har spillet fuld tid i Rusland og har en indbygget købsoption. På den baggrund må det formodes at den blive udløst.

Det er 100% sikkert, at vi ikke står med 4 HB´s, når den nye sæson starter.
Skrevet af Svoger
Mikaelletager, vi beholder alle fire. Thorup har udtalt, at han vil spille med 10 mand i bagkæden og positionerne lige foran, i en avanceret omgang 8-2-0-0.
Odds på at der ikke er nogen hold, som bliver dømt offside mod os i den kommende sæson er af samme grund styrtdykket.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af DameNdoye
Fedt med Diks. Håber det sker. Hvad med Nicolai Baden? Kunne han ikke også være interessant hvis vi kunne lokke ham hjem til Danmark. Han har scoret 18 gange i 31 kampe i den østrigske Bundesliga

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/varm-baden-soeger-fast-base-salg-eller-juve/
Superliga og FCK fan
Skrevet af Mikaelletager
Svoger
Stærkt koncept. Man skal også gøre noget drastisk efter en sæson med Superligaens tredje dårligeste defensiv.

Kan godt se mit spørgsmål ikke var så godt formuleret. Mente; Tror i, at en af de fire vil acceptere ikke at spille fast? Tænker alle fire vil se sig selv, for god til en bænk plads i FCK.
Skrevet af DameNdoye
Tror i, at en af de fire vil acceptere ikke at spille fast? Tænker alle fire vil se sig selv, for god til en bænk plads i FCK.


Varela og Bartolec vil jo blive solgt, især hvis man henter Diks.
Superliga og FCK fan
Skrevet af stokholmeren
Hvis alt går efter planen, så har vi med Conference League gruppespil 2 kampe i ugen hele efteråret + pokal, så der burde være rigeligt med spilletid til 2 backs. Skulle Diks skifte til FCK (det er trods alt stadig en hypotetisk snak), så er det måske også naivt at tro, at han bare vader direkte ind og rammer sit topniveau. De fleste – både i tidligere FCK-systemer og nuværende – har brug for tilvænning, da det kræver noget andet at spille i klubber som FCK og FCM, som i langt højere grad end andre hold selv skal skabe kampene end det er tilfældet i AGF.

Diks ville 100% se sig som starter på sigt, men PC er ikke typen, der udsteder garantier bare for at lokke en spiller til. Er du god nok, så spiller du. Er du ikke, så spiller du ikke. Og det må Diks vide efter 2 år under PC i AGF. Og det gælder i øvrigt også Ankersen. Vi har ikke længere råd til at holde hånden over spillere pga. tidligere meritter. Anker er selvfølgeligt stadig god nok til FCK, og han skal med garanti nok spille en stor rolle i næste sæson. Men konkurrrence har sjældent skadet i en stor klub – og det ved Ankersen selvfølgeligt også.
Skrevet af dickos
Kalle
Anker - Diks - Boile - VK
Bartolec - Varela - Pierre - Oviedo
Falk
Wind

Stærk opstilling
Skrevet af BlueAndWhite
Varela kan noget med en bold.. havde han fart spillede han stadig i Manchester..
Skrevet af DanishBhoy
Rodgers spillede af og til 3-5-2 i Celtic, hvor de to ydre midterforsvarer gik med frem som wingbacks når spillet blev sat op i deres side. Det vil der være mulighed for med Diks og Boilesen på de positioner, med Ankersen og VK på kanterne
Om den så skulle hedde 2 centrale midtbane spillere der kontrollerede og en offensiv + 2 angribere eller om man vil spille med 1 angriber og to "frie" spillere bagved der bevægede sig rundt - det kunne jo komme an på Thorups humør og modstanderen
Is it cold in his shadow?
Skrevet af youkon
Jeg synes Varela isoleret set er en glimrende boldspiller - men rent dynamisk er han vel meget langt fra at være en FCK-back.

https://superstats.dk/spillere/spiller-alltime?id=3456

35 kampe med 2 assist og 0 mål til følge, er vel heller ikke sindsoprivende for en FCK-back?

Edit - Boile er vel egentligt ikke mere dynamisk, men alligevel passer han bedre ind.
Skrevet af peanuts
og til ære for Diogenes@ vil jeg påstå at tabet på Varela og Bartolec ikke bliver så stort igen, deres transfer bliver vel afskrevet over den periode de er i klubben så deres værdi er 0 ve udløb eller er det mig der har misforstået det ??, og eftersom de har været i klubben i 2 år vil halvdelen af deres transfers være afskrevet, og købsoptionen på Varela i Rusland lyder på 1,5 millioner Euro og kan man få 4-6 millioner for Bartolec så vil den sidste sjat afskrivning være hentet og de vil så gå i 0, samtidig vil man spare en masse lønkroner over de næste 2 år.

Og i forhold til Ankersen så tror jeg ikke han er så dyr isoleret set, da alt jeg har kunnet finde siger at han kom på en fri transfer, så det er kun løn han trækker og ikke også en afskrivning på transfer
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af dickos
Kom Bartolec egentlig på fri transfer?
Skrevet af peanuts
Nej han kostede omkring 18 millioner og Varela omkring 14
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af dickos
Okay.

Ja 18 mio får vi nok ikke for ham. Varela er jeg ikke så nervøs for. Ham er jeg sikker på, at vi får en fin pris for.
Skrevet af Braumelaume
Det er sjovt som man kan se spillere forskelligt. Jeg ser Varela som tøvende, ukoncentreret på bolden. I offensiven oftest placeret en tredjedel inde på modtanderens halvdel, hvor han modtager bolden og står og træder i den meget uelegant, inden han enten spiller en håbløs aflevering eller trækker ind i banen. Bevarres han har haft nogle få gode indlæg, men det er kun i glimt. Jeg har ikke fidus til ham.
Skrevet af Diogenes
hvis de ikke vurderes gode nok eller passende til projektet, så skal de jo alligevel ud, om vi henter Diks eller ej.


Men det er jo det der er spoergsmaalet, er de virkelig ikke gode nok at agere backup?

Er forsigtigt bud er at de to vi kommer af med begge har ca samme løn som Diks så jeg tror ikke regningen for højre backs næste sæson et højere end denne.


Det er muligt, men det er i saa fald fordi FCK braendte inde med loennen til Varela selvom han spillede i Rusland - Bartolec tjener 250K om maaneden eller omkring 2/3 af det Diks angiveligt skal have.

Men igen, den forskel er jo smaapenge i den store sammenhaeng. FCK har jo absolut pengene til det, ingen tvivl. Min pointe er bare om det er den korrekte balance og resourcefordeling. Peter Ankersen er ifoelge denne liste (https://www.fodbold-transfers.dk/top-30-hoejeste-loenninger-superligaen-2021/12/) den 9. bedst betalte spiller i ligaen. Det er lidt Grytebust diskussionen om igen: naar man har saa akutte svagheder paa holdet der skal tages fat paa og begraensede midler til at goere det med, giver det saa mening at goere en reservespiller til en af de dyrest loennede spillere i ligaen? Hver krone man bruger paa en ny hoejreback kunne og burde formentlig bruges et andet sted.
Skrevet af Diogenes
Til ære for Concort, kan vi så ikke lige tage en håndsoprækning, hvem her i tråden som mener, at vi IKKE kommer til at lave nogle afskrivninger på spillere hentet under Ståle, og som PC nu vil have udskiftet med andre?


Jeg tror du mener nedskrivninger, men det var jo heller ikke pointen.
Skrevet af Svoger
Nedskrivninger så. Tomat-kartoffel, i og med at pointen er, at FCK kommer til at smide Ståle-indkøb ud, uanset at der er en form for tab ved det, alternativt bænke samme.

Hvis det ikke er pointen, er det højest besynderligt, at du igen og igen bekymrer dig over, hvad vi har af udgifter siddende på bænken og hvad vi lader gå for mindre end vi har postet i det.
Det virker en kende usundt, henset til at bekymringen må have gået dig på i efterhånden nogle år.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0