Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var monituøst, hvis det overhovedet var der. Omvendt er der på Damens hovedstødsmål, klart skub i ryggen.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Er her nogen, som ved hvor jeg kan finde et godt billede af Tifoen fra gårsdagenskamp? På Sportsagency skal man have en bruger...
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Med 0-0 i den anden kamp, var resultaterne i går virkelig virkelig gode ved os.
Det kan stadig gå galt, men i forhold til min frygt om Rubin-sejr og Barcelona-sejr, hvilket havde sat os under maksimalt pres før udekampen i Rusland, så ser det temmelig pænt ud.
Vi må satse på at Ståle kan lave endnu en taktisk genistreg, og hive en uafgjort hjem fra derfra.


Og for helvede hvor var Grønkjær vild i går.
Dommeren imponerede mig dog bestemt ikke. Udover de vel to røde kort han ikke dømte, trods han åbenbart så situationerne (i hvert fald reagerede begge gange), så overså han vist også et straffespark til Barcelona.
Men ok, det blev ikke dømt, og så er det bare så satans fint at holdet fik kæmpet det point hjem.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Dommeren var ret ringe.

Det ville dog have været et ret lille straffe til Villa overfor Antonsen.

Og ja, det var sgu skidt kortspil.

Rødt kort til Valdes.

Rødt kort til Alves.

Dobbelt gult til Busquet - To gange træk i trøjen. Første gang fik han helt korrekt efter Grønkjær havde snøret ham og engang i slutningen af anden halvleg, hvor Damen kommer forbi ham og bliver trukket i trøjen.

Det er sgu ikke godt nok.

Det værste er næsten, at han tilsyneladende så alle tre situationer...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Det værste er næsten, at han tilsyneladende så alle tre situationer...


Det er nemlig det værste. En ting er hvis en dommer ikke ser en forseelse, men det er rigtig skidt når han faktisk ser det, og så træffer så forkerte beslutninger.

I situationen med straffesparket der ikke blev dømt, var jeg nu selv ret overbevist om det var der i går. Evt. må jeg vel så se det igennem igen.
Et "lille" straffespark er dog stadig et straffespark. Man behøver jo ikke lave en Valdez (der dog var udenfor feltet) hver gang, for at begå en sådan forseelse.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Helt rigtigt. Det var et lille straffespark.

Men lur mig, om ikke der også var noget kompensation inde over?

Helt håbløst.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Men selvom der er fløjtet for frispark er der jo ikke fri bar for at sparke en modstander ned. Jeg er med på vognen om at Valdes skulle have været ud!
Det er der vel heller ingen, der har sagt at der er. Selvfølgelig skulle Valdés have været ude, men det var frisparket inden, der blev diskuteret.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Helt enig med Halil ang. de roede kort. Isaer det med Busquets. Den var helt klar. Alves´ saa jeg ikke fra min saede i Parken, men den lyder til at vaere klar roedt. Straffen paa Villa saa jeg heller ikke, til gengaeld var der en hvor bolden rammer Wendts arm.

Men fuck alt det - vi fik point mod Barca efter en fremragende kamp og ligger til at gaa videre fra puljen. Hvem er det egentlig vi kan moede? Er det Arsenal?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Nemlig amor, dommerpræstationen var ikke prangende, men det er ikke det, der skal fokuseres på.
FCK fik et point efter en kamp, hvor I virkede til at være ovenpå. Det, mod verdens bedste klubhold. Det er simpelthen imponerende.

Der skal vist trækkes lod, så det vides ikke endnu (nu skal i self også lige videre først)
Du vil sikkert ikke være utilfreds med et møde med Arsenal
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce