Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad var egentlig historien med Thomsen?
Blev han skadet igen eller hvorfor har der været helt stille om ham efter Madrid kampen-

Han kunne jo bidrage med noget af det offensive som Falk gør, men samtidig have noget fysik. Ikke at det er noget der skal eksperimenteres med på søndag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skadet igen ja. Det er lidt synd, for han virker som et habilt 3/4 valg på kanten. Foran Holse efter de andre. Og han kan bruges centralt.
Jeg kunne godt bruge et friskt transferrygte - noget der kan byde ind med noget. En svensk midtbane der er transferfri eller andet godt?
Har ikke andre rygter end dem jeg selv kan finde på.

Felix Beijmo, 20 årig svensker der spiller i Djurgården på højreback.
Han spillede fast sidste år i alsvenskan, og har været omkring det svenske u19 hold.
Grindheim i Haugesund har ikke fået mange kampe i år, og kunne måske tænke sig et sommerskifte ;)

Håber vi nupper Gammelby og skipper Ankersen afsted asap.
Sælger vi Ankersen henter vi en rutineret back, en Ståle stoler på kan det defensive håndværk fra dag 1. Talentet har vi i Roerslev og der ikke plads til usikkerhed næste år.
På samme måde, så er det Bendtner vi køber hvis vi sælger Santander.

Sebastian Larssons kontrakt udløber til sommer. Det er da et oplagt bud på en lidt mere boks-til-boks midtbane end dem vi har. 32 år og han må have tjent sine penge i årene i Sunderland
Jeg tror eksempelvis ikke opstillingen vil virke på søndag mod Brøndby, da de virkelig overbefolker midtbanen og tæver igennem derfra og der vil Falk komme til kort.


Ikke nødvendigvis. Jeg var eksempelvis meget enig med Hareide da han lod Schöne starte inde mod et hold som Chile på bekostning af Kvist. Kvist er god til at forsvare sig uden bolden og lukker forholdsvis nemt en central playmaker ned med destruktivt spil og et snært af forudsigenhed. Han kunne derfor fint sættes til at lukke Mukhtar ned, det tror jeg bare ikke der er tid til når Brøndby kommer i fuld pres. Bedre ville det være med en spiller der kan forsvare med bolden og spille sig rundt om det pres, og her kunne jeg forestille mig at Falk, Skov og Fischer instinktivt ville kunne finde hinanden og spille rundt Brøndby´s pres før det bliver fysisk.
Nu skal jeg ikke forveksle Falks generelle tekniske niveau med hans evne til hurtigt at se den simple aflevering på samme måde som Schöne kan, men det kunne i det mindste være den defensive overvejelse ved igen at spille Falk centralt mod et højt pressende og direkte spillende hold som Brøndby,
Der har været snak om Linus Wahlqvist de sidste par sæsoner til højrebacken, men ved ikke om han er faldet i niveau siden han ikke er kommet væk fra Norrköping.

Er der nogle der kan svare mig på om Emil Berggren er en mulighed såfremt Mainz skulle rykke ud af Bundesligaen?
Sælger vi Ankersen henter vi en rutineret back, en Ståle stoler på kan det defensive håndværk fra dag 1. Talentet har vi i Roerslev og der ikke plads til usikkerhed næste år.
På samme måde, så er det Bendtner vi køber hvis vi sælger Santander.


Ja enig. Så er spørgsmålet bare om Ståle tror på Roerslev, han har kun fået 1 kamp i år. På trods af Ankersen.
Ståle sagde godt nok i januar at først nu var han klar, men det er jo ikke fordi det har fået den store praktiske betydning.
Jeg synes det ville være fint at sende ham på en udlejning, og så erstatte ham med en der allerede har en hel sæson kontinuerlig spilletid i støvlerne.
Ellers vil der jo, igen, ingen konkurrence være.
Da Amini startede i Randers i sin tid, var der flere herinde, der nævnte, at han kunne være FCK-materiale. Nu er han endelig ved at få indfriet noget af alt det potentiale, der gjorde, at Dortmund i sin tid hentede ham. Og i GF-FCK kampen for halvanden måneds tid siden var han velsagtens banens bedste mand.

Han er formentligt det bedste, der kan fås indenrigs, med tanke på at Mathias Jensen nok er urealistisk. Og han er helt sikkert god nok.
FCK by heart. AGF by relocation.
annonce