Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu bliver jeg simpelthen nød til at spørge eftersom der nærmest er gået trend i det på denne side - hvorfor er det at folk insisterer på at kaste ud med procenttal i alle mulige sammenhænge? Hvor får du de 20% fra og hvad baserer du netop lige det tal på? Det forekommer mig ærlig talt lidt barnagtigt, no offence.


Du klarer det nok. Jeg tror på du kan ;)

Det tal jeg bruger, er selvfølgelig udtryk for min egen vurdering. Hvis du er uenig i min vurdering, er det helt fint. Men du er uenig i brugen af %-satser til at vurdere sandsynligheder for udfald. Den kommer du nok til at stå lidt alene med. Jeg gider ihvertfald ikke diskutere den slags. Det er helt normal udfalds/scenarie analyse.

Jeg kunne også have brugt: 1/5, eller 1:5.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
"Procentsatser er fantastiske som formidlingsmiddel. Jeg føler mig som lidt af en specialist i vurderingen af disse satser, så for mig anvendes de relativt ofte. "

Hehe
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
16 point!

16 point er Fck foran nummer 2.

Det er jo helt fjollet, at tale om en topkamp idag mellem Bif-Fcm idag.

Toppen ER Fck.

Derefter er der en meget stor grå masse.

Meget imponerende, hvad Fck har gang i for tiden.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Det er jo helt fjollet, at tale om en topkamp idag mellem Bif-Fcm idag.


Det skriver du jo kun fordi du ikke kender Jumboligaen: http://sidelinien.dk/for…php?t=35424
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
spændende spillere der er på tale til fck.. Nosa Igiebor teknisk god midtbanemand og så peter løvenkrands der vel er et godt bud på en ny angriber, der samtidigt kan dække kanten.. tyder godt for vintertransfervinduet.
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Ha ha ha ha ha ha ha det er jo sjovt med den der Jumboliga. Men ellers så vil jeg give Hali ret:

Det er helt fjollet!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Københavner dreng, kom nu ud af din FM-boble. Løvenkrands passer ikke ind som kant, da han er alt for offensiv. Han kunne være fin sub til Santin, eller afløser for Santin. Den uprøvede nigerianer fra Lillestrøm er da bare på besøg, da Ståle har en aftale om han kan invitere interessante emner fra sin hjerte klub.
96 kg og 198 cm
At han er for offensiv sagde folk også om Bolanos. Det kan ændres, selvom det er svært at lære en gammel hund nye tricks. Kommer Løven er det dog mere oplagt at det er som Grønkjær/Santin afløser -laster.
Kosovo je Srbija
http://www.teamtalk.com/…r-Carew-row

Jaja! Den er go! Her er Damens afløser!! Carew ville være perfekt.
Ser hellere Djiby Fall som afløser, han er samme årgang som Ndoye, han er lige blevet topscore i Norge for et LORTE hold, og han gjorde det suverænt i OB.
Jeg glemmer at logge af min prfil når jeg bruger offentlige computere!!!
annonce