Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Han kom jo også fra Grækenland. Landet der er eksperter i dårlig forretning. FCK burde kun købe spillere derfra. (evt Irland).
Dette er en signatur.
Hollænderne er altså heller ikke for kvikke, og Belgien ophører snart med at eksistere - der må simpelthen være noget at hente i de lande. Også den næste i rækken af PIIGS der krakker, som fodboldmæssigt er interessant, nemlig Portugal, må der være noget at hente. Nu hører jeg så at vi er interesseret i en portugiser fra Malmø, men det er jo ikke helt det samme.
moderator
Portugal er fuld af dovne latinoer. Ser ikke det store lys i den liga og de spillere der kommer derfra, som er til at betale.

Med købet af Claudemir kunne det godt tyde på at visse klubber i Holland er til at snakke med og ikke er for kløgtige.
Dette er en signatur.
Ja, vi var faktisk ikke engang i stand til at vinde over dem, hverken ude eller hjemme.


Jo, i træningskampe har vi da formået at vinde over dem.
Hvad har det med de kampe, jeg refererede til at gøre?
"Portugal er fuld af dovne latinoer. Ser ikke det store lys i den liga og de spillere der kommer derfra, som er til at betale."

Di María ville nu ellers have pyntet på en kant i FCK. Han ville dog nok lige have smadret transferbudgettet bare en smule.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
@ Matias

Min fejl. Jeg læste det som om, du sagde, at vi aldrig har vundet over Djurgården ude eller hjemme.
klassemål.
Tror sgu Bjelland er ved at sælge sig selv til FCK. Det må være eneste fornuftige forklaring på den handling. Eller selvfølgelig, muligheden at Pinto er inde og se fodbold i Parken...Edit: Og hvordan helvede kan der ikke være rødt der... Det kom åbenbart også bag på Canal 9, der da også fik skrevet rødt kort.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Helt utilgiveligt af Nordsjælland. Det eneste der er dummere, er vel at han ikke fik rødt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce